- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
caverinha
aktív tag
válasz
[Anduriel] #7324 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
[Anduriel] #2916 üzenetére
Értem...akkor úgy néz ki marad az SXS, arra november elején itt van.Ha meg mégsem akkor még mindig lehet váltani.
-
Laci.M
senior tag
válasz
[Anduriel] #2897 üzenetére
Nekem is csinálja, de nekem se volt még belőle bajom, és senki nem mondta, hogy ne tudott volna elérni. Úgy döntöttem, hogy amíg ez elő nem fordul addig nem foglalkozom vele.
Az én microSIM-em most kapaszkodjatok meg, még Westel-es!A baj az, hogy a sim céges, és nem igazán szeretik, ha csak úgy kérek sim cserére engedélyt, az nélkül meg nem adnak új sim-et....
-
Laca0
addikt
válasz
[Anduriel] #2878 üzenetére
Igen, nálam is előfordul. Mintha a 2x battery-vel lenne kapcsolatban, amikor sem a wifi sem a 3g nincs bekapcsolva.
-
iguana
őstag
válasz
[Anduriel] #2679 üzenetére
igen, tudom, követtem a nonefigs mizériát...igencsak furcsa volt, hogy több hónap elteltével kapott csak 2.3.6-ot. hogy miért, és mi a különbség, az passz nekem. (ez az ics-re is vonatkozik. az xda-n is olvastam több olyan nonefigs-es hivatalos ics felhasználóról, aki inkább áttért az eu verzióra, mert rádió és egyéb problémájuk volt.)
rejtély. -
válasz
[Anduriel] #2662 üzenetére
Mi az a nonEFIGS? Érdekelne, mert vásárlást tervezek, és esélyes a teló. Ezt láttátok? (Nagy Fail, és még a nokiásokra utaltak a fotóknál)
-
H1N1
tag
válasz
[Anduriel] #1757 üzenetére
Egy újraindítást próbáltál már?
-
Hakkuuuh
tag
válasz
[Anduriel] #1734 üzenetére
Ha B-stock-ot rendelsz 1év, ha normálisat akkor 2 év és Mo-n is viheted szervizbe a hivatalos helyre.
Jön hozzá füles meg töltő.
Megrendeled és pár munkanapon belül hozza is a futár, szóval elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest