Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fisha

őstag

válasz Lacopapi #2366 üzenetére

Sziasztok!

Ics-en csak engem zavar, hogy szürke lett a nem fogadott hívás ikon. Így alig lehet észrevenni a többi általában sokkal kevésbé érdekes információ között. Vissza lehet valahogy haxolni a pirosat?

• premete

veterán

válasz Lacopapi #2366 üzenetére

Ha valamihez nem értesz, legalább ne vezesd félre a többieket. :)
    Ismerem a morelocale2-t, kipróbáltam már rég, csak olyan apk-kat kezel, amelyekben eleve benne van a magyar nyelv, a Motorola apk-i egyik sem ilyen, tehát lóf@szt sem ér.
    Sőt, lefordítottuk a rendszerfájlokat már magyarra, azzal tényleg magyar lesz az adott alkalmazás, ezek megvannak nekem magyarul:
    BlurCalendar\
    BlurContacts\
    BlurDialer\
    BlurHome\
    BlurPhone\
    blur-res\
    Conversations\
    framework-res\
    moto-res\
    Settings\
    Setup\
    StickyNoteWidget\
    SystemUI\
    WeatherWidget\
    Legalább ennyit le kell fordítani hozzá, és szemléltetésképpen, hogy mekkora meló, fájlonként kb. ilyen mennyiség 1 alkalmazás, ez például settings.apk-ból a values-hu.<p class="mgt1"><?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    -<resources> <string name="additional_system_update"/> <string name="additional_system_update_menu"/> <string name="restriction_lock_title">Korlátozó zár kezelése</string> <string name="setup_restriction_lock_title">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="restriction_settings_label">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="enable_restriction_lock_title">Korlátozó zár engedélyezése</string> <string name="enable_restriction_lock_summary">Korlátozó zár engedélyezése vagy letiltása</string> <string name="change_restriction_password_title">Korlátozó jelszó módosítása</string> <string name="change_restriction_password_summary">Kérem megújítani a korlátozó zár jelszót!</string> <string
    Még 3000 sor lenne csak ez az 1 alkalmazás, kitörlöm a többi, jóérzésű ember miatt..

Itt például a morelocale2 esetén csak a "Talk" helyén lenne Google csevegő</p>

[ Szerkesztve ]

Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Új hozzászólás Aktív témák