- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz Lacopapi #2366 üzenetére
Ha valamihez nem értesz, legalább ne vezesd félre a többieket.
Ismerem a morelocale2-t, kipróbáltam már rég, csak olyan apk-kat kezel, amelyekben eleve benne van a magyar nyelv, a Motorola apk-i egyik sem ilyen, tehát lóf@szt sem ér.
Sőt, lefordítottuk a rendszerfájlokat már magyarra, azzal tényleg magyar lesz az adott alkalmazás, ezek megvannak nekem magyarul:
BlurCalendar\
BlurContacts\
BlurDialer\
BlurHome\
BlurPhone\
blur-res\
Conversations\
framework-res\
moto-res\
Settings\
Setup\
StickyNoteWidget\
SystemUI\
WeatherWidget\
Legalább ennyit le kell fordítani hozzá, és szemléltetésképpen, hogy mekkora meló, fájlonként kb. ilyen mennyiség 1 alkalmazás, ez például settings.apk-ból a values-hu.<p class="mgt1"><?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
-<resources> <string name="additional_system_update"/> <string name="additional_system_update_menu"/> <string name="restriction_lock_title">Korlátozó zár kezelése</string> <string name="setup_restriction_lock_title">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="restriction_settings_label">Korlátozó zár beállítása</string> <string name="enable_restriction_lock_title">Korlátozó zár engedélyezése</string> <string name="enable_restriction_lock_summary">Korlátozó zár engedélyezése vagy letiltása</string> <string name="change_restriction_password_title">Korlátozó jelszó módosítása</string> <string name="change_restriction_password_summary">Kérem megújítani a korlátozó zár jelszót!</string> <string
Még 3000 sor lenne csak ez az 1 alkalmazás, kitörlöm a többi, jóérzésű ember miatt..
Itt például a morelocale2 esetén csak a "Talk" helyén lenne Google csevegő</p>[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Revolut
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.