- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
gege71.hu #1685 üzenetére
Otthon nekem is tökéletes volt, a routertől 2 méterre, de azért nehogy már külön routert/AP-t kelljen magammal vinni egy wifis cucc mellé, ha átmegyek a harmadik szobába, ahol minden eddigi okostelefonnal jó volt.
Működjön mindenhol, ahol a többi készülék működik. Nem egyedi eset, más razrosnak sem talált jelet ugyanott, ő azt javasolta, hogy vegyek korlátlan mobilnetet havi 10 ezerért. -
premete
veterán
válasz
gege71.hu #1683 üzenetére
Nekem is elment 2 napot, amíg meg nem bolondult, de a wifi az hulladék, ugyanott bármelyik másik wifi-képes eszköz lealázza, nem véletlenül dob ki a google a razr wifi gyengeségre 170000 találatot: a linkelt kép 8000 kbps feletti letöltéséhez képest a razr ugyanannál az asztalnál, ha éppen talált jelet, akkor sem adott 500 kbps-nél nagyobb letöltési sebességet.
A wifi állítólag javul ha egy bizonyos ponton erősen nyomjuk a házat, de azért az szerintem nem normális dolog egy 100000+ forintos készüléknél, és az sem, hogy egy zte blade alázza wifiben. Hiába szép, tökéletes a hangminőség, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged