- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Alapvetően nagyon szép a kijelzője, bár a Pentile miatt az S2 szintjét nem éri el, viszont jobb, mint az S1 és a színek nem durván túlszaturáltak, de mégis ragyogóak. Viszont egyelőre más szempontból abszolút top a cucc, a külseje és a vékonysága meg kb. mindent aláz.
-
Rusi
senior tag
Már nálam van, elsőre nagyon durva...
-
hegyesidr
tag
Nem tudom, még nem vásároltam tőlük, csak barátkozom a készülékvásárlás gondolatával, megvárom a tesztet, no meg a karácsony elmultát. A lapra visszatérve, a tulaj szilvatibi nick-kel volt itt a fórumon, de valami miatt kitiltották, Ő igért részletes tesztet, de már nem lesz belőle semmi szerintem, ha nagyon érdekel, érdeklődhetsz nála, ott az elérhetősége a weblapján.
-
H1N1
tag
Az országban szerepel már máshol is árlistán?A gyorsboltos árnál egy huszassal olcsóban meg lehet rendelni, külföldről.
-
Rusi
senior tag
válasz
[Anduriel] #208 üzenetére
Igen, az következik...
-
H1N1
tag
http://speedshop.hu/termekoldal/57180_mobiltelefon_keszulek_motorola_razr_xt910.html
-
joey04
titán
-
joey04
titán
-
Blyan
félisten
válasz
Oppenheimer #201 üzenetére
Elírtam, sorry.
-
Blyan
félisten
Itt is hihetetlen, ilyen telefont is tudnak csinálni, és alsó kategóriába még mindig erőltetik a 7727-es fost.
A cégünknél van egy - még meg sem jelent - XT320-as Moto, azzal a fos MSM7727-essel van szerelve...
Fogadni merek, hogy ezt a RAZR-t nem küldik el tesztelésre. -
ch003067
addikt
Nagyon tetszik, szép, és ötletes kinézete van.
-
maki12
senior tag
válasz
Oppenheimer #197 üzenetére
lehet az lessz...
-
maki12
senior tag
válasz
Szilvatibi2 #195 üzenetére
aki vesz az sztem nem ''sufninál'' fog ilyen telcsit venni..de reklámnak jó hely...
-
maki12
senior tag
majd eldől van még időm kariig
már 2 éve egy 3gs-t nyúzok,és egyszerüen meguntam...
ez a baj a i cuccokkal...most vettem egy Galaxy TAB 10.1-et és megvagyok elégedve a samuval -
Integra
titán
válasz
unrealnoise #192 üzenetére
szerintem nehezen, az egész váza egy öntött fém, a hátlapot ki se lehet szedni ahogy látom. ahhoz szerintem elölről kell szétszedni a kijelző felől a telefon belét eléször.
sgs2-höz valóban van már 2000res akksi, nem is hátrány és kézben is jobb fogni -
unrealnoise
senior tag
-
DeadMeat
nagyúr
Jaaaajdenagyon gyönyörűséges! Bár kicsit hajaz az N9? (ugye az nokia csúcsmodellje?) De elnézem neki.. remélem hamar lesz itthon kapható.
-
hegyesidr
tag
Halihó ! Itt a link, már kapható, megrendelhető, viszonylag " baráti áron " a híresztelésekkel ellentétben !http://www.expansys.hu/motorola-razr-black-16gb-224360/
-
maki12
senior tag
válasz
Robi BALBOA #185 üzenetére
a defy+-ba már van magyar nyelv??
-
hegyesidr
tag
válasz
Robi BALBOA #182 üzenetére
Főképpen akkor lesz igazán kapós, ha ezen már alapból rajta lesz a magyar nyelv is, nem kell mókolni vele, mint a Defy-n. Nem is értem miért nincs rajta magyar, hiszen világnyelv, bárhová téved az ember fia a nagyvilágban, rővid idő alatt magyarba botlik, úton-útfélen !
-
Integra
titán
milyen samoledes ez most? elveszik az ember ebben a káoszban
-
maki12
senior tag
válasz
Robi BALBOA #179 üzenetére
csatlakozom
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
[Anduriel] #178 üzenetére
Vegyék csak fel nyugodtam, mert ha lemegy az ára elég kapós kis masina lehet még.
-
tadam99
csendes tag
Grat Moto!
Egy nagyon egyedi készülék!
Ebben hogy fér el az akksi?
Szerintem a spica-m aksija is vastagabb mint ez.. -
cLeanLess
tag
válasz
hegyesidr #174 üzenetére
Az itthon 200k lenne csak az adókkal, aztán ha még jön a kapzsiság pillanatokon belül 220 lehetne a nyitóár. Aztán majd mikor szépen elkezd esni az ára akkor szerintem kevesebb, mint fél év múlva 100 körül lehet.
DE most nézem a másik linket, annak valamiért jobban hiszek. 160már akár reális is lehet, de ha 500fontról startol, nem tudom hogy jut ide ennyiért.
-
tjb007
nagyúr
válasz
[Anduriel] #172 üzenetére
[link]
Szerintem lesznek itt még különbségek "bolt és bolt" között. -
tjb007
nagyúr
Beárazódott, a hivatalos független ára 500 angol font lesz.
-
joey04
titán
-
b4zsi-
őstag
Ez gyönyörű telefon. Tudásban nekem egy kicsit sok
, de megvárom a kezdőárát...
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
Overcome85 #165 üzenetére
TI OMAP4430 vagy OMAP4460, előbbi a valószínűbb, de lehet, hogy az utóbbi lesz [link]
-
tjb007
nagyúr
válasz
Overcome85 #165 üzenetére
TI OMAP 4430, Texas Instruments.
-
Overcome85
tag
Azt tudni ,h milyen lesz a proci benne?Mármint ki csinálja bele az 1,2 kétmagos CPU-t?
-
tjb007
nagyúr
Sokak mumusáról, a micro-SIM -ről látom még nem esett szó pedig ez a telefon is olyat fog használni.
-
SL-27
tag
Jajj, hol is kezdjem...?
Annyit tudtok vitatkozni egy megjegyzésen, elejtett szavakon, amin 1 perc alatt túl lehetne lépni, hogy az már fáj
Önös érzetek
Vicces.
A Google & Motorola házasság eredményeként - ha van egy kis eszük - megtartják a Motorola nevet.
Én is olvastam, hogy újjá/szerveződik a Motorola hazai képviselete, bár semmi konkrétumot nem lehet tudni. Már is az is haladás lenne, ha 2012 tavaszára valami összejönne.Nem semmi ez az új RAZR. Lehet ezzel még játszani, nem csodálnám, ha újabb RAZR sorozat kerülne bevezetésre; v9 óta csak Motorola!
Mellesleg már tuti, hogy Gorilla Glass-t kap a kijelző, és a fém/kevlár csúcsminőségű terméket ad a felhasználónak. Nem túl sokan gyártanak igazi minőségi anyagokból telefonokat.
Sajna magyar nyelv ebben se lesz...vagy mégis?
Verizon nem csak LTE hálózatra szánta első körben a telót??? Lehet jobb lenne várni kicsit, mielőtt berendel belőle valaki az USA-ból, mert max játszani tud majd rajta.
Nem vagyok szakértő, de rizikósAmint tehetem, berendelek én is!
...SZERINTEM
-
jáózsi
tag
Az csak nekem dúrva, hogy előlapi HD kamera?
-
Árpád78
csendes tag
gondoltam hogy drága lesz....
de pár percig azt hittem nem reménytelen -
Danny750
őstag
komolyan 300$-ért ??? (jó is lenne
)
Sajna lehet lesz vagy 3x-osa is függetlenül.......(am még akkor is sokkal jobban megéri ,mint egy sensation.......stb) -
Árpád78
csendes tag
nekem is nagyon tetszik
[link]
itt azt írják hogy 300$ akkor viszont KELLLLLL!! -
mrlujoak
veterán
Még mindig ízlésen, és véleményen "vitatkozunk"...
Nem kellene, mert a véleményem a sajátom.
Az active-os tétel - mint már azt előrébb kifejtettem - költői túlzás volt, nem alapigazsági tétel...
Az, hogy a Nokiánál min mekkora szögben van, irreleváns, a dizájnról volt szó.
Hasonlóan a fejdudorról, ott is... Azzal felturbózva, hogy az általam említett Samsung már 2006-os modell...Nem állítok valótlant, mert nekem azon dizájnelemek és modellek jutnak eszembe erről a készülékről, amiket már tárgyaltam.
-
David75
őstag
válasz
mrlujoak #149 üzenetére
Lecsapott sarkok - Nokia: Nézd meg az x7-est vagy az n8-at azoknak is le van csapva viszont máshogy és más ívben. Elfogultan lehet ezt csak másolásnak nevezni.
Karcsúsítás, majd kameránál dudor - Samsung: Nekem a telefonról egyből a moto zn5 jutott eszembe (2008) aminél ugyan így van a kamera. amúgy meg évek óta nem ad ki a samsung ilyen dizájnal (sajnos) telefont tehát ezt se nevezhetjük másolásnak.
Ennyi erővel az Xperia active akasztófülének a vastagságát adjuk meg, mint méret, mert az a legkeskenyebb pontja... : Azért ez igen csak ferdítés nézd meg a telefont 95%-ban tényleg olyan vékony a maradék 5%-ban pedig olyan 9mm. Az xperia active-nál pont fordítottak az arányok.
Ha nem tetszik nem tetszik de ettől még egy karakteres dizájnos telefon. Valószínűleg hasonló az ízlésünk mert androidos vonalon az SE telefonjai tetszenek kizárólag nekem a mai kínálatból illetve most ez. Viszont valótlanságokat nem kéne állítani.
-
David75
őstag
Kicsit többet fórumoznál,akkor olvastad volna már hogy a wave 1-2 és az omnia7 forma tervét már ezerszer halálra dicsértem. Viszont a wave3 és az omnia w már megint szürke egér kategória. Az androidos vonaluk meg talán még unalmasabb mint htc termék palettája tudom van a galaxy R amit már láttam is élőben de attól hogy felrakok egy fém hátlapot valamire még nem lesz szép. Persze ezek szubjektív dolgok, viszont nagyon úgy látom hogy szép telefonért felárat kell fizetni...
-
mrlujoak
veterán
Nem haragszom, miért is tenném?!
Mindamellett nekem visszás, hogy több, szembetűnő tipikus, és márkára utaló dizájnelem is fellelhető a modellen. Tény és elismerésre ad okot, hogy nem tipikus szürke egér modell lett, de a fentiek miatt engem nem tud meggyőzni...
Ellenben az anyaghasználat és a beltartalom dicsérendő. -
-
David75
őstag
válasz
mrlujoak #138 üzenetére
Ne haragudj már de nem az zavar véletlenül, hogy végre az SE-n kívül más is csinál értelmes kinézetű android mobil-t? gondolok itt nem halál unalmas szabvány tepsikre lásd s2 vagy bármelyik htc hanem végre érdekes karakteres forma ami borzasztóan jól néz ki lásd arc,neo,ray. Méghozzá sokkal jobb anyagból...
-
BossBoss
őstag
Na ez igen! Kedvenc márkám volt a motorola. Gyenge 5 évet vártam egy tetszetős minőségi motora. Lám, lám megérkezett.
Azt hiszem repül az iphone...
-
bence1204
tag
Ha Amerikából küldetek magamnak egy függetlent akkor azt itthon is tudom használni?
-
mrlujoak
veterán
Persze, éltem a költői túlzás intézményével... Egyértelmű, hogy nem az a mérvadó méret az active-nál...
Ellenben anyagok...
Mivel ennél a modellnél is kellemes "más" anyagokból építkeztek a tervezők, ma egy no name és ultraolcsó mp4 lejátszót fogtam a kezemben, és meglepett a kellemes selymes tapintása... El is kezdek a "gyártónál" nyomozni az anyag után... -
syl5
őstag
Nekem egyértelműen a régi kihajtós penge vonal ugrott be.
A fejjel egyetértek, én is rögtön arra gondoltam jó-jó vékony, de milyen lenne ez így zsebben. Viszont az Xperia Active-os hasonlat azért kicsit durva, mert itt a készülék 80-90 %-ra igaz, hogy nagyon vékony, illetve ezt nem is leplezték, ott van az oldalkép is.
Amúgy amikor megláttam a hírben szereplő képeket, azt mondtam, hogy baromira jól néz ki. Aztán megnéztem az élő képeket is. Hát nem kellett volna...
-
mrlujoak
veterán
válasz
Cyberpunk #131 üzenetére
Ugye ez most nem komoly?!
Általános iskola tananyaga egy szöveg tartalmi elemzése... Ha abból a "szerintem, szvsz, nekem..." és egyéb birtokszó beírása nélkül nem sikerül felismerni, hogy az az én véleményem, akkor sajnálom, ne jöjjön ide...
Ergo ha azt írom, hogy:
Tetszik ez a modell beltartalma...
...akkor ebből nem derül ki, hogy ez az én véleményem?! Csakazért mert nincs ott, hogy NEKEM tetszik, vagy SZERINTEM jó a beltartalom?!
Nemá, ne menjünk le dedóba, hogy elemezni kelljen...
-
Arcanis
aktív tag
Azt kell mondjam, hogy nagyon ügyesen csinálta a Moto.
Nemrég jelent meg Amerikában a SGSII, és nem igazán volt ellenfele (Gondolok itt a hardverre, szép amoled kijelzőre, vékony design-ra). Most meg lett és nem is akármilyen.
(Másrészt meg ha a Samsungnál bevált a vékony bivalyerős amoled tepsi, akkor miért ne adjanak ki egy teljesen egyedi készüléket hasonló recept alapján)
-
skul0
aktív tag
Valóban szép. De minek kell átvenni az iphonetól ezeket az idióta szimbólumokat a hátlapon??
-
blueMerle
veterán
válasz
mrlujoak #125 üzenetére
Már megint min sértődtél halálra?!!!??
Milyen kirohanás? Miről beszélsz? Ki oltogat? Leírtam hogy engem nem érdekel az hogy mire hasonlít veled -és sok fanboy-al- ellentétben. Ez kirohanás? Neked lehet véleményed, mindenki más véleménye az kirohanás? Nem vagy te egy picit eltévedve?
Semmi nem kerülte el a figyelmem, normálisan válaszoltam neked.
Őszintén mond meg nekem: Te szándékosan generálod a veszekedést? Nagyon úgy tünik. Nyugodj meg, ezentúl nem szólok hozzád, egy betűt annyit se intézek feléd.
Egyszerüen arról van szó, hogy pusztán azért, mert a felhasznált formai elemek visszaköszönnek más készülékekből (igen, én is észrevettem, köszönöm, nem vagyok vak) én még megveszem mert ez engem nem érdekel. Ez a véleményem -elnézést- kirohanásom.
-
prolad
addikt
Ez igen.
Kell!!!! -
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Kedves címzett!
Mivel alkotmányos jogom - mitöbb az elfogadott fórumfeltétele ellen sem szól - véleményt formálni, és ezt írásban is adni, így nem értem a "kirohanásod"...
NEKEM nem tetszik, túl sok ismerős formai megoldás köszön vissza más, már-már legendás modellből.
Ennyi és nem több. Ez a saját véleményem, amit leírtam, de persze mindenki okosabb a másiknál, és oltogat másokat...
Engem meg pont az átlaguser nem érdekel, Te pedig tartsd tiszteletben a véleményem, és ne olts...
Ez pedig gondolom elkerülte a figyelmed:
#9-es hozzászólásom:
"A beltartalom viszont szép, ez mindenféleképp elismerést érdemlő, csakúgy mint az anyaghasználat!"
üdv...
-
Xaels
félisten
válasz
blueMerle #117 üzenetére
Nincs pénz. Asszony betegállományban van 1-je óta és jönnek az ünnepek is. Így hiába is lenne rá nagy a kísértés, akkor sem tudnám megvenni ha vért h@gyoznék sem.
(#118) Robi BALBOA: ja biztosra mennek ha már szoftvert nem tudnak optimalizálni és ujjal mutogatnak mindenki másra.
-
blueMerle
veterán
De jó neked hogy tudsz addig várni
Én sajnos nem tudok, úgyhogy valszeg küldetek magamnak egyet usankából haverral, abban a szent pillantban ahogy kapni lehet, feltételezem olcsó sem lesz mint újdonság. (és remélem ismét nem kell vámot fizetnem mint nemrég a 99 dolláros TouchPad-om esetében sem)
-
Xaels
félisten
válasz
Danny750 #114 üzenetére
Attól, hogy nagy teljesítményű akkut tettek bele még lehet a rendszer rosszul optimalizált és merülhet irreálisan gyorsan. Persze így tuti kihúzza majd az átlag üzemidőt ebben a kategóriában.
Amúgy:
"Eladó HTC Sensation vagy cserélhető Motorola RAZR-re"
(Nem komoly, nem kérek figyelmeztetést hirdetésért)... A készülék nagyon szép és szerintem megtalálták az összhangot minden téren. Utoljára ennyire Kell érzést a Droid X váltott ki belőlem, de ugye arról le kellett mondani. Majd megjelenés után 1-2 hónappal meglesem a tulajdonosok véleményét és majd akkor ráérek azon gondolkozni, hogy ez kell-e.
-
Danny750
őstag
sok okos szerint az a dudor miért van a tetején?? Sztetek 7mm-be ,hogyan férne el egy 8mpx-es hd kamera és egy nagyobb méretű hátsó hangszóró??
A Moto nagyon odatette ezt a telefont és még az IPhone 4s-nél is jóval gyorsabb lett+az egyik legjobb üzemidő mindezt 7mm-ben! (+ugye a gyönyörű kijelző is mindenhol prémium anyaghasználat) -
blueMerle
veterán
Mostdeazonnal kell egy
Milestoneom van, de megvan az utódja
Ezelőtt a Bladenél kapott el ilyen (tudom perverz vagyok) azt egy évig használtam, most ismét elkapott ez az érzés, hogy azonnal kell.
De hogy fért el ebbe akkora akksi?
mrlujoak: én meg akkora ívben
szarom letojok rá mire hasonlít, hogy el sem hiszedKit érdekel, de őszintén? Jól néz ki, azonnal megfogott és korrekt tudás: ez a lényeg. Ez csak a fanboyokat izgatja hogy mi-mire hasonlít, egy átlagusert nem.
-
maki12
senior tag
a motokon nincs hun nyelv mi?
-
mrhitoshi
veterán
Nagyon állat telefon lett.
-
bence1204
tag
Remekül néz ki ez a telefon!
Kíváncsi lennék az árára.
Tényleg most mi a helyzet a Motorolával Magyarországon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Építő/felújító topik
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Macska topik
- Napelem
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- Hálózati / IP kamera
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest