Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Kedves címzett!
Mivel alkotmányos jogom - mitöbb az elfogadott fórumfeltétele ellen sem szól - véleményt formálni, és ezt írásban is adni, így nem értem a "kirohanásod"...
NEKEM nem tetszik, túl sok ismerős formai megoldás köszön vissza más, már-már legendás modellből.
Ennyi és nem több. Ez a saját véleményem, amit leírtam, de persze mindenki okosabb a másiknál, és oltogat másokat...
Engem meg pont az átlaguser nem érdekel, Te pedig tartsd tiszteletben a véleményem, és ne olts...
Ez pedig gondolom elkerülte a figyelmed:
#9-es hozzászólásom:
"A beltartalom viszont szép, ez mindenféleképp elismerést érdemlő, csakúgy mint az anyaghasználat!"
üdv...
-
Xaels
félisten
válasz
blueMerle #117 üzenetére
Nincs pénz. Asszony betegállományban van 1-je óta és jönnek az ünnepek is. Így hiába is lenne rá nagy a kísértés, akkor sem tudnám megvenni ha vért h@gyoznék sem.
(#118) Robi BALBOA: ja biztosra mennek ha már szoftvert nem tudnak optimalizálni és ujjal mutogatnak mindenki másra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest