Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Kedves címzett!
Mivel alkotmányos jogom - mitöbb az elfogadott fórumfeltétele ellen sem szól - véleményt formálni, és ezt írásban is adni, így nem értem a "kirohanásod"...
NEKEM nem tetszik, túl sok ismerős formai megoldás köszön vissza más, már-már legendás modellből.
Ennyi és nem több. Ez a saját véleményem, amit leírtam, de persze mindenki okosabb a másiknál, és oltogat másokat...
Engem meg pont az átlaguser nem érdekel, Te pedig tartsd tiszteletben a véleményem, és ne olts...
Ez pedig gondolom elkerülte a figyelmed:
#9-es hozzászólásom:
"A beltartalom viszont szép, ez mindenféleképp elismerést érdemlő, csakúgy mint az anyaghasználat!"
üdv...
-
Xaels
félisten
válasz
blueMerle #117 üzenetére
Nincs pénz. Asszony betegállományban van 1-je óta és jönnek az ünnepek is. Így hiába is lenne rá nagy a kísértés, akkor sem tudnám megvenni ha vért h@gyoznék sem.
(#118) Robi BALBOA: ja biztosra mennek ha már szoftvert nem tudnak optimalizálni és ujjal mutogatnak mindenki másra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest