Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
mrlujoak #149 üzenetére
Lecsapott sarkok - Nokia: Nézd meg az x7-est vagy az n8-at azoknak is le van csapva viszont máshogy és más ívben. Elfogultan lehet ezt csak másolásnak nevezni.
Karcsúsítás, majd kameránál dudor - Samsung: Nekem a telefonról egyből a moto zn5 jutott eszembe (2008) aminél ugyan így van a kamera. amúgy meg évek óta nem ad ki a samsung ilyen dizájnal (sajnos) telefont tehát ezt se nevezhetjük másolásnak.
Ennyi erővel az Xperia active akasztófülének a vastagságát adjuk meg, mint méret, mert az a legkeskenyebb pontja... : Azért ez igen csak ferdítés nézd meg a telefont 95%-ban tényleg olyan vékony a maradék 5%-ban pedig olyan 9mm. Az xperia active-nál pont fordítottak az arányok.
Ha nem tetszik nem tetszik de ettől még egy karakteres dizájnos telefon. Valószínűleg hasonló az ízlésünk mert androidos vonalon az SE telefonjai tetszenek kizárólag nekem a mai kínálatból illetve most ez. Viszont valótlanságokat nem kéne állítani.
-
David75
őstag
válasz
mrlujoak #138 üzenetére
Ne haragudj már de nem az zavar véletlenül, hogy végre az SE-n kívül más is csinál értelmes kinézetű android mobil-t? gondolok itt nem halál unalmas szabvány tepsikre lásd s2 vagy bármelyik htc hanem végre érdekes karakteres forma ami borzasztóan jól néz ki lásd arc,neo,ray. Méghozzá sokkal jobb anyagból...
-
syl5
őstag
Nekem egyértelműen a régi kihajtós penge vonal ugrott be.
A fejjel egyetértek, én is rögtön arra gondoltam jó-jó vékony, de milyen lenne ez így zsebben. Viszont az Xperia Active-os hasonlat azért kicsit durva, mert itt a készülék 80-90 %-ra igaz, hogy nagyon vékony, illetve ezt nem is leplezték, ott van az oldalkép is.
Amúgy amikor megláttam a hírben szereplő képeket, azt mondtam, hogy baromira jól néz ki. Aztán megnéztem az élő képeket is. Hát nem kellett volna...
-
blueMerle
veterán
válasz
mrlujoak #125 üzenetére
Már megint min sértődtél halálra?!!!??
Milyen kirohanás? Miről beszélsz? Ki oltogat? Leírtam hogy engem nem érdekel az hogy mire hasonlít veled -és sok fanboy-al- ellentétben. Ez kirohanás? Neked lehet véleményed, mindenki más véleménye az kirohanás? Nem vagy te egy picit eltévedve?
Semmi nem kerülte el a figyelmem, normálisan válaszoltam neked.
Őszintén mond meg nekem: Te szándékosan generálod a veszekedést? Nagyon úgy tünik. Nyugodj meg, ezentúl nem szólok hozzád, egy betűt annyit se intézek feléd.
Egyszerüen arról van szó, hogy pusztán azért, mert a felhasznált formai elemek visszaköszönnek más készülékekből (igen, én is észrevettem, köszönöm, nem vagyok vak) én még megveszem mert ez engem nem érdekel. Ez a véleményem -elnézést- kirohanásom.
-
amanoba
őstag
azért linkeltem a képet, hogy lásd, hogy a kameránál majdnem ugyanolyan vastag, mint a 11mm-es L7-es.
Az ARC-ot pedig azért hoztam fel, mert ugyan úgy, az a méret volt kihangsúlyozva azon is, ahol legvékonyabb, mint a samun és a moto-n..
az agybanézős szmájlid nem tartom indokoltnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest