- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Hát ez valami brutálisan gyönyörű, azt hiszem el kell kezdenem spórolni
-
amanoba
őstag
azért linkeltem a képet, hogy lásd, hogy a kameránál majdnem ugyanolyan vastag, mint a 11mm-es L7-es.
Az ARC-ot pedig azért hoztam fel, mert ugyan úgy, az a méret volt kihangsúlyozva azon is, ahol legvékonyabb, mint a samun és a moto-n..
az agybanézős szmájlid nem tartom indokoltnak.
-
http://www.eurodroid.com/2011/10/18/motorola-razr-uk-launch-date-november-1st/
454 angol fontba fog kerülni sim free- ként.
-
Nekem ebből bizony az jön le:
"Tényleg durva. Mindenki elkérte, inkább tetszést aratott. Így is csak azért 6,9 mm a vékonyság, mert a kamerának kellett egy kis dudor, különben fél centi körül mozog. "
Az arc meg "csak" mint vékony, íves telefon volt reklámozva, a linkeden is...
"Ultra slim (8.7mm at its thinnest point)"
Ráadásul a többi (husibb) része sem aránytalanul vastagabb, mint ez a Moto, és a linkelt Samu esetében...
-
kolosanyi
veterán
Nemtom, nekem nem annyira begyere. Nem rossz, de tök közömbös számomra.
-
drzsoo1
aktív tag
a sarkak kerekítése sokkalta igényesebben van megoldva mint a nokiánál, ott mintha lefűrészelték volna, ld N8. Legutóljára a defy volt ekkora dobás a motorolától, az is bődületes siker lett. Mind design mind tudás tekintetében ott van a csúcson, ráadásul nem olyan törékeny mint pl az i4s.
-
Arcanis
aktív tag
Szerintem is nagyon szép lett, bár én az előlapi Motorola feliratot ugyanúgy fekete háttérre írnám ezüst betűvel. (Nem ütne el ennyire)
-
PR0JECTNR56
addikt
A Motorola készülékeit nagyon nem az én ízlésemnek készítek, de most megtört a jég, ez a modell kifejezetten jól néz ki.
-
cLeanLess
tag
Brutálisan szép, és az anyaghasználatba már most szerelmes vagyok :
Csak már túlontúl nagy
-
Robi BALBOA
őstag
Ez a teló úgy bejön ahogy van, minden olyan amilyennek lennie kell, talán a kijelző lehetne 3,7-4"-os, de egye fene ez legyen a legnagyobb gond.
Ettől szebb telót még életemben nem láttam!(nyálcsorgatós smiley) -
Cyberpunk
félisten
válasz
#19158016 #78 üzenetére
Igen jöhetne egy 3,7-es és egy 4,3"-os verzió akkor mindenki elégedett lehetne
Hobbbyt: Szerintem Pentile matrix-os lesz. SAMOLED+ lenne az már jó lenne. De ha pentile akkor inkább mehetett volna bele egy IPS. Ám mindenki már a WXGA-ra koncentrál a qHD nem nagyon terjed el sztem.
-
Hobbbyt
őstag
Tetszetős kis jószág.. ha már mindenképp a kijelzőn kell írkálnunk.. (qwerty-s csúcskészülékek merre jártok?
) Akkor elfér a 4.3"
A Super AMOLED Advanced mit takar? RGB vagy még mindig az a hülye PenTile? Ha az utóbbi akkor ez is felejtős.. -
törölt tag
válasz
IkszIpszilon #68 üzenetére
3,7" elég lenne, és már is a legszebb telefon, és a legjobbak közül való!
-
bok92
addikt
Akarom, most!!!
-
sekli
addikt
Ne fárassz már. A Forma1-es autón a natúr karbon felületek mind feketék, mert a karbon fekete, a többi részen a karbon le van festve, ezért a festék színét látod, a szövetet nem. Itt a kevlár szövet látszik (ami eredetileg sárga, de biztos nyugodtan lehet lila is, mert mindent be lehet festeni...) feketének.
szerk: off
-
Kashim
őstag
Nagyon szép lett a telefon, de fogás közben nem billenti ki az egyensúlyából az a bumszli a tetején?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Tetszik,de miért kell 4.3" miért nem elég 4"vagy 3.7"
A kijelző mind felbontás, mind pedig technológia terén
A vas se semmi
Már csak a méretet kellene eltalálniuk és vennék is egyet.
Kameragomb van? -
zsirfecske
addikt
jááj nagyon baró, de a galaxy nexust látva az nfc és a 720p kijelző hiányzik belőle
szerk: mondjuk designban és "kompaktságban" gyilkolja, kevlár + fém überjó! a gorilla glasst megelőlegezem neki, szóval külsőre hibátlan!
-
Pantal
senior tag
Nagyon bejön a külseje!
-
-
Overcome85
tag
Nagyon ott van ez a telefon!!!
És mit jelent ez a SAmoled Advanced?Csak a qHD felbontás miatt ez a neve és ugyanúgy pentile matrix vagy esetleg RGB?
Nem értem ,h hogy a fenébe jöhetett ki ICS nélkül!:S
SGS2-t akarok venni November ill December környékén de lehet h ez a gép megérne egy misét. -
BotaN
senior tag
Ez gyönyörű, és kifejezetten jó hogy van rajta "kapaszkodó" a kameránál, mert szűk farmer zsebéből könnyebb kihúzni.
-
redmonk'
tag
Ez az első és egyetlen androidos készülék melyet elfogadnék.
-
David75
őstag
Ez igen, számomra legszebb,legminőségibb android telefon ever. Remélem küldenek pár példányt a samsungnak hogy srácok lehet ilyet nem muszáj ragaszkodni a biliműanyaghoz sem.
-
csoki46
senior tag
Elfogadnám!
-
Gadgetfun
tag
Vártam már a Galaxy Nexust, az előzetes képek alapján, hogy valami jót is írhassak végre a Samsungrlól, de inkább ott hallgattam, mert nagy csalódás lett nekem, hozták a szokásos semmitmondó Samu-dizájnt és a bakelit anyaghasználatot. DE azzal ellentétben EZ a RAZR R egy nagyon szép telefon és igazi prémium telefonhoz méltó anyaghasználat, a Google is inkább bízta volna inkább a Motóra az új Nexust! Ha droidos telefont akarnék venni, egy percig sem gondolkodnék melyiket válasszam...
-
littlelion21
addikt
Remélem a kevlár hátlap némileg ellenállóbb lesz mint anno az LG Secret-en...
-
Cyberpunk
félisten
Nyugodtan lehet kövezni, de ez a vékonyság már túlzó szerintem.
-
m8er
csendes tag
Nagyon durva telefon! ICS lesz ra??
-
Lilifee
tag
...vajon meddig marad forgalomban a Motorola név, lesz-e névváltás Google-ra, hamár megvették őket? egyébként a teló tényleg nagyon szép és erős, szemből kicsit tényleg Nokia design (a "sarkok" annyira nekem nem tetszenek), de oldalró tényleg odab@szós.. Már az SGS2-m is durván vékony, tok nélkül fura érzés fogni, hát még ezt milyen lehet majd?!
-
nord_
veterán
Túlméretes tepsi.
-
parkr
őstag
rondák ezek a nokiára hajazó sarkak
-
spawn21
veterán
nagyon, de nagyon bejövős a ketyere!
-
gomsadi#
tag
Ezt fogom tavasszal, nyár elején megvenni szerintem. Hello Moto
-
lmisi
senior tag
Ha jó áron lesz pl. kicsivel sgs2 alatt, vinni fogják mint a cukrot.
Kevláros burkolat nem semmi, gondolom ezzel kicsit odaszolnak almáék bumpert igénylő sorozatának.
Nekem bejön ez design, lehet ezért is van defyom. Csak lehet ez a cuccos vagy 3x annyiba lesz. -
leviske
veterán
Nagyon pofás, már az első fotókon is tetszett. Jó ötlet visszahozni a razr nevet.
-
Borote
addikt
Na azért vàrom a 'hùebbe tényleg belefèrt ebbe ekkora akksi' hozzàszòlàsokat azoktòl, akik làtatlanba is leszòltàk
-
jacis
nagyúr
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
De szép ez a teló
-
Miért nem lehet dudor vastag a telefon? Akkor beleférne egy 3000 mAh-s aksi
és lenne vagy 9 mm vastag a telefon...
-
Recon666
Közösségépítő
Nagyon szép.
-
jó hirek jó hirek!
-
Drenadar
veterán
lehet én vagyok maradi, de kamera nélkül jobb lenne
vagy dudor nélkül. -
RootRulez
félisten
Tetszik, olyan "Jajj mindjárt eltöröm, ha a farzsebben marad és leülök" érzést kelt bennem...
gerilee Jah ezt is "lehetne" Bladenek nevezni
Csak ugye nem lehet, mert akkor újabb perelés jönne...
-
Szabeszka
aktív tag
Az egyik legszebb érintőkijelzős telefon, amivel eddig találkoztam. Az akksi is korrektabb a ma használatosnál, a kevlár anyaghasználat meg egyedi. A képeket elnézve a kameránál se lehet vastagabb 9 mm-nél.
Nagyon kéne ez a teló. -
gerilee
aktív tag
Ezzel tök jól lehet majd Fruit Ninja-t játszani élőben is...
-
ducsidu
senior tag
Nekem sokkal jobban bejön,mint a Galaxy Nexus.A Nexus annyi előnnyel indul,hogy mindig a leghamarabb kapja meg a frissítést.Viszont ennek nincs brutál nagy kijelzője
-
Elsősorban az egyik leghíresebb - sokáig híresen vékony - 2006-os Samu modellre asszociáltam, - a dizájnt illetően - nevezetesen az SGH-X820-ra, a maga 6,9 mm-es vékonyságával...
Akkor még a nagyfej volt a fő méret, ha jól emlékszem akkor a kameránál volt 6.9 mm, a többi meg még vékonyabb...
-
D.Orion
veterán
Odatette magát a Motorola megint.
-
kriszpontaz
veterán
Na ez már valami. Végre egy egyedi készülék!
-
sekli
addikt
A kevlár szerintem nem fekete, a karbon az.
-
Integra
titán
válasz
enginev3.0 #20 üzenetére
legalább jó vaskos 2500-as pótakksit lehet majd ráaggatni.
-
Silversting
csendes tag
Sztem megvan a következő telóm
-
goro1000
aktív tag
Brutális!
-
Danndi
tag
Na végre valami fincsi a Motorolától! Amúgy ezt szívesen elfogadnám, sőt...
szerintem sokkal jobb teló mint galaxy prime... -
enginev3.0
félisten
Emberek, ott a kép és nem látjátok, hogy a kameránál vastagabb?
Motorola szerintem nem ad ki olyan sok telefont, mint a többi, de ha jön egy egy készülék, akkor mindig brutál kis vasat tesznek alá.
-
törölt tag
KELL!
-
Valentino K.
senior tag
Remélem nálunk is lehet majd kapni. Nagyon pöpec a design. Bár a 7,1 mm akár hátrány is lehet.
Gondolom a kamera résznél vastagabb a teló, nemde? -
enginev3.0
félisten
Annyira nem ronda - ennyit tudtam magamból kiszedni
Nektek tényleg bejön? Ha nem lennének a sarkai elcseszve mint a Nokiáknak akkor tényleg szép lenne, tetszene, de így
-
V8David
tag
Reméljük az ICS-t is megkapja és nem lesz "Motorolásítva".
-
Maxentius
addikt
Ez már szó szerint tepsi.
Amúgy nem rossz a tudás, csak jöjjön ide Európába is.
-
Blyan
félisten
-
ROBOTER
addikt
Csak a fények csapnak be, vagy a kerete kicsit tényleg kiemelkedik, mint a Nokia 5800-nál?
-
Ezt a dizájnt már láttuk...
Lecsapott sarkok - Nokia
Karcsúsítás, majd kameránál dudor - SamsungEz így elég vegyes összképet ad...
Arról nem is beszélve, hogy gondolom nem a kamerarész lesz 7,1mm, ergo tök jó, de közel sem fér bele egy 7 mm-től alig vastagabb tokba, mert "nagy a feje"...
Ennyi erővel az Xperia active akasztófülének a vastagságát adjuk meg, mint méret, mert az a legkeskenyebb pontja...
A beltartalom viszont szép, ez mindenféleképp elismerést érdemlő, csakúgy mint az anyaghasználat!
-
pmikloska
aktív tag
...de hol van ebben az akkumulátor?
-
amanoba
őstag
válasz
Mr.Csizmás #5 üzenetére
kíváncsi vagyok ez a cseppállóság pontosan mit takar, mit bír..
-
Mr.Csizmás
titán
szerintem a prémium minőség itt kezdődik, hogy kevlár, és cseppálló
(#6) amanoba ez egy defy + sör
-
szezso15
addikt
Azta mindenségit!
Ez nagyon begyere, de gondolom áll-leejtős áron lesz...
-
Djuree
félisten
zsír! mindig is a motok tetszettek legjobban, most is motom van. csak mennyibe fog kerülni?
-
GALARDO
addikt
Ez nem hétköznapi, tetszik, végre valami új forma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest