- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Még mindig ízlésen, és véleményen "vitatkozunk"...
Nem kellene, mert a véleményem a sajátom.
Az active-os tétel - mint már azt előrébb kifejtettem - költői túlzás volt, nem alapigazsági tétel...
Az, hogy a Nokiánál min mekkora szögben van, irreleváns, a dizájnról volt szó.
Hasonlóan a fejdudorról, ott is... Azzal felturbózva, hogy az általam említett Samsung már 2006-os modell...Nem állítok valótlant, mert nekem azon dizájnelemek és modellek jutnak eszembe erről a készülékről, amiket már tárgyaltam.
-
mrlujoak
veterán
Nem haragszom, miért is tenném?!
Mindamellett nekem visszás, hogy több, szembetűnő tipikus, és márkára utaló dizájnelem is fellelhető a modellen. Tény és elismerésre ad okot, hogy nem tipikus szürke egér modell lett, de a fentiek miatt engem nem tud meggyőzni...
Ellenben az anyaghasználat és a beltartalom dicsérendő. -
mrlujoak
veterán
Persze, éltem a költői túlzás intézményével... Egyértelmű, hogy nem az a mérvadó méret az active-nál...
Ellenben anyagok...
Mivel ennél a modellnél is kellemes "más" anyagokból építkeztek a tervezők, ma egy no name és ultraolcsó mp4 lejátszót fogtam a kezemben, és meglepett a kellemes selymes tapintása... El is kezdek a "gyártónál" nyomozni az anyag után... -
mrlujoak
veterán
válasz
Cyberpunk #131 üzenetére
Ugye ez most nem komoly?!
Általános iskola tananyaga egy szöveg tartalmi elemzése... Ha abból a "szerintem, szvsz, nekem..." és egyéb birtokszó beírása nélkül nem sikerül felismerni, hogy az az én véleményem, akkor sajnálom, ne jöjjön ide...
Ergo ha azt írom, hogy:
Tetszik ez a modell beltartalma...
...akkor ebből nem derül ki, hogy ez az én véleményem?! Csakazért mert nincs ott, hogy NEKEM tetszik, vagy SZERINTEM jó a beltartalom?!
Nemá, ne menjünk le dedóba, hogy elemezni kelljen...
-
mrlujoak
veterán
válasz
blueMerle #110 üzenetére
Kedves címzett!
Mivel alkotmányos jogom - mitöbb az elfogadott fórumfeltétele ellen sem szól - véleményt formálni, és ezt írásban is adni, így nem értem a "kirohanásod"...
NEKEM nem tetszik, túl sok ismerős formai megoldás köszön vissza más, már-már legendás modellből.
Ennyi és nem több. Ez a saját véleményem, amit leírtam, de persze mindenki okosabb a másiknál, és oltogat másokat...
Engem meg pont az átlaguser nem érdekel, Te pedig tartsd tiszteletben a véleményem, és ne olts...
Ez pedig gondolom elkerülte a figyelmed:
#9-es hozzászólásom:
"A beltartalom viszont szép, ez mindenféleképp elismerést érdemlő, csakúgy mint az anyaghasználat!"
üdv...
-
mrlujoak
veterán
Nekem ebből bizony az jön le:
"Tényleg durva. Mindenki elkérte, inkább tetszést aratott. Így is csak azért 6,9 mm a vékonyság, mert a kamerának kellett egy kis dudor, különben fél centi körül mozog. "
Az arc meg "csak" mint vékony, íves telefon volt reklámozva, a linkeden is...
"Ultra slim (8.7mm at its thinnest point)"
Ráadásul a többi (husibb) része sem aránytalanul vastagabb, mint ez a Moto, és a linkelt Samu esetében...
-
mrlujoak
veterán
Elsősorban az egyik leghíresebb - sokáig híresen vékony - 2006-os Samu modellre asszociáltam, - a dizájnt illetően - nevezetesen az SGH-X820-ra, a maga 6,9 mm-es vékonyságával...
Akkor még a nagyfej volt a fő méret, ha jól emlékszem akkor a kameránál volt 6.9 mm, a többi meg még vékonyabb...
-
mrlujoak
veterán
Ezt a dizájnt már láttuk...
Lecsapott sarkok - Nokia
Karcsúsítás, majd kameránál dudor - SamsungEz így elég vegyes összképet ad...
Arról nem is beszélve, hogy gondolom nem a kamerarész lesz 7,1mm, ergo tök jó, de közel sem fér bele egy 7 mm-től alig vastagabb tokba, mert "nagy a feje"...
Ennyi erővel az Xperia active akasztófülének a vastagságát adjuk meg, mint méret, mert az a legkeskenyebb pontja...
A beltartalom viszont szép, ez mindenféleképp elismerést érdemlő, csakúgy mint az anyaghasználat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest