- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyesidr
tag
Nem tudom, még nem vásároltam tőlük, csak barátkozom a készülékvásárlás gondolatával, megvárom a tesztet, no meg a karácsony elmultát. A lapra visszatérve, a tulaj szilvatibi nick-kel volt itt a fórumon, de valami miatt kitiltották, Ő igért részletes tesztet, de már nem lesz belőle semmi szerintem, ha nagyon érdekel, érdeklődhetsz nála, ott az elérhetősége a weblapján.
-
hegyesidr
tag
Halihó ! Itt a link, már kapható, megrendelhető, viszonylag " baráti áron " a híresztelésekkel ellentétben !http://www.expansys.hu/motorola-razr-black-16gb-224360/
-
hegyesidr
tag
válasz
Robi BALBOA #182 üzenetére
Főképpen akkor lesz igazán kapós, ha ezen már alapból rajta lesz a magyar nyelv is, nem kell mókolni vele, mint a Defy-n. Nem is értem miért nincs rajta magyar, hiszen világnyelv, bárhová téved az ember fia a nagyvilágban, rővid idő alatt magyarba botlik, úton-útfélen !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Anime filmek és sorozatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest