Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
Jajj, hol is kezdjem...?
Annyit tudtok vitatkozni egy megjegyzésen, elejtett szavakon, amin 1 perc alatt túl lehetne lépni, hogy az már fáj
Önös érzetek
Vicces.
A Google & Motorola házasság eredményeként - ha van egy kis eszük - megtartják a Motorola nevet.
Én is olvastam, hogy újjá/szerveződik a Motorola hazai képviselete, bár semmi konkrétumot nem lehet tudni. Már is az is haladás lenne, ha 2012 tavaszára valami összejönne.Nem semmi ez az új RAZR. Lehet ezzel még játszani, nem csodálnám, ha újabb RAZR sorozat kerülne bevezetésre; v9 óta csak Motorola!
Mellesleg már tuti, hogy Gorilla Glass-t kap a kijelző, és a fém/kevlár csúcsminőségű terméket ad a felhasználónak. Nem túl sokan gyártanak igazi minőségi anyagokból telefonokat.
Sajna magyar nyelv ebben se lesz...vagy mégis?
Verizon nem csak LTE hálózatra szánta első körben a telót??? Lehet jobb lenne várni kicsit, mielőtt berendel belőle valaki az USA-ból, mert max játszani tud majd rajta.
Nem vagyok szakértő, de rizikósAmint tehetem, berendelek én is!
...SZERINTEM
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest