- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
válasz
mrlujoak #149 üzenetére
Lecsapott sarkok - Nokia: Nézd meg az x7-est vagy az n8-at azoknak is le van csapva viszont máshogy és más ívben. Elfogultan lehet ezt csak másolásnak nevezni.
Karcsúsítás, majd kameránál dudor - Samsung: Nekem a telefonról egyből a moto zn5 jutott eszembe (2008) aminél ugyan így van a kamera. amúgy meg évek óta nem ad ki a samsung ilyen dizájnal (sajnos) telefont tehát ezt se nevezhetjük másolásnak.
Ennyi erővel az Xperia active akasztófülének a vastagságát adjuk meg, mint méret, mert az a legkeskenyebb pontja... : Azért ez igen csak ferdítés nézd meg a telefont 95%-ban tényleg olyan vékony a maradék 5%-ban pedig olyan 9mm. Az xperia active-nál pont fordítottak az arányok.
Ha nem tetszik nem tetszik de ettől még egy karakteres dizájnos telefon. Valószínűleg hasonló az ízlésünk mert androidos vonalon az SE telefonjai tetszenek kizárólag nekem a mai kínálatból illetve most ez. Viszont valótlanságokat nem kéne állítani.
-
David75
őstag
Kicsit többet fórumoznál,akkor olvastad volna már hogy a wave 1-2 és az omnia7 forma tervét már ezerszer halálra dicsértem. Viszont a wave3 és az omnia w már megint szürke egér kategória. Az androidos vonaluk meg talán még unalmasabb mint htc termék palettája tudom van a galaxy R amit már láttam is élőben de attól hogy felrakok egy fém hátlapot valamire még nem lesz szép. Persze ezek szubjektív dolgok, viszont nagyon úgy látom hogy szép telefonért felárat kell fizetni...
-
David75
őstag
válasz
mrlujoak #138 üzenetére
Ne haragudj már de nem az zavar véletlenül, hogy végre az SE-n kívül más is csinál értelmes kinézetű android mobil-t? gondolok itt nem halál unalmas szabvány tepsikre lásd s2 vagy bármelyik htc hanem végre érdekes karakteres forma ami borzasztóan jól néz ki lásd arc,neo,ray. Méghozzá sokkal jobb anyagból...
-
David75
őstag
Ez igen, számomra legszebb,legminőségibb android telefon ever. Remélem küldenek pár példányt a samsungnak hogy srácok lehet ilyet nem muszáj ragaszkodni a biliműanyaghoz sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Hálózati / IP kamera
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Drón topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest