Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SL-27
tag
Jajj, hol is kezdjem...?
Annyit tudtok vitatkozni egy megjegyzésen, elejtett szavakon, amin 1 perc alatt túl lehetne lépni, hogy az már fáj
Önös érzetek
Vicces.A Google & Motorola házasság eredményeként - ha van egy kis eszük - megtartják a Motorola nevet.
Én is olvastam, hogy újjá/szerveződik a Motorola hazai képviselete, bár semmi konkrétumot nem lehet tudni. Már is az is haladás lenne, ha 2012 tavaszára valami összejönne.Nem semmi ez az új RAZR. Lehet ezzel még játszani, nem csodálnám, ha újabb RAZR sorozat kerülne bevezetésre; v9 óta csak Motorola!
Mellesleg már tuti, hogy Gorilla Glass-t kap a kijelző, és a fém/kevlár csúcsminőségű terméket ad a felhasználónak. Nem túl sokan gyártanak igazi minőségi anyagokból telefonokat.
Sajna magyar nyelv ebben se lesz...
vagy mégis?Verizon nem csak LTE hálózatra szánta első körben a telót??? Lehet jobb lenne várni kicsit, mielőtt berendel belőle valaki az USA-ból, mert max játszani tud majd rajta.
Nem vagyok szakértő, de rizikósAmint tehetem, berendelek én is!

...SZERINTEM

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Önös érzetek
Vicces.
vagy mégis?