- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
matyiGo #1233 üzenetére
Jajjj! Ez szomorú.
Mondjuk Motorola telefon nem igazán szokott annyira behalni, hogy ne lenne visszaút, de persze nem elképzelhetetlen.
Amit pedig írtál - méret, dizájn, zsebre rakás főleg, meg úgy egyáltalán az egész - szóval verhetetlen.
Én csak néha költözöm bele az X²-be, de kellett a tudat, hogy van egy ilyen telefonom a polcon - persze a többi, majd másfél tucat Motorola telefonnal együtt.
A8? Én inkább az S vonalat preferálom, de állítólag jó az A8 - legfeljebb szokatlan lehet számodra.
-
vétó
aktív tag
válasz
matyiGo #1228 üzenetére
én csak telefonhivások kihangositására használom, meg a navigáció hangja megy ki BT-ra, de az elmúlt négy napban elég rendesen tesztelgettem; a kocsiból kiszállva 3-ból legalább két alkalommal lekapcsoltam a BT-t a telefonon, aztán meg vissza... és elég sokat ugráltam ki be. A lényeg, hogy egyelőre tökéletesen működik, és remélem már igy is marad, mert ez volt eddig az egyetlen negativum a telefonnal kapcsolatban
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
matyiGo #1199 üzenetére
Hihi - Galaxy S6-t hasznalok, imadom meg minden, de vettem tegnap egy borhatlapos makulatlan X2-t es elkapott ujra a feeling - foleg, hogy kb hibatlanul mukodik az X2 meg msot is.
Sajnos a Z es tarsai nem hoztak ezt az erzest kb semmiben - hacsak nem a hatlapon diszelgo M logo altal - legalabbis nekem. (amugy jo keszulekek a Z-k, de nem ilyen mint ez)
Szoval mindennel egyetertek amit irtal - noha az S6 S7 szeria mar nagyon rendben van, megha Samsung is.
Rendeltem hozza foliat meg 2db Supcase tokot.
Amig azok befutnak addig nem viszem utcara, de utana nagyon is!Viszont van egy ismerosom akinek a bambuszos X2 mostanaban ujraindulgat stb es sajna a reset sem oldotta meg.
Mi lehet a baja? Alaplap, szoftver, akku???
Ha ezek kozul valamelyik akkor kellene egy lezuzott donor.Zsirfecske telefonjat eddig lattam a hardverapron 10-ert, de most nincs ott.
Vagy megunta hirdetni vagy eladta.(?)Ha valakinek van lezuzott kijelzovel X2, akkor batran irjon privit!
Szoval ujra itt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.