- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retroger
csendes tag
válasz
Gábor-KJ #1243 üzenetére
Köszi,
Igen, az új akksi nem veszi a töltést, most külső táppal próbálom bikázni. Ráadásul nem sikerült elég óvatosan bontani és az NFC antenna megszakadt. Így egy ideig búcsút inthetek a telefonnal vásárlásnak. Rendelek hozzá újat és kicserélem, közben talán kapok működőképes akksit is. Addig hátlap nélkül, tokban lesz a telefon és ha minden működik, egy új hátlappal rakom össze. -
Retroger
csendes tag
Sziasztok,
Végül rendeltem egy akksit e-bay-ről. Most ejtettem meg a cserét. Az új akkasi megjelenésre igencsak hasonló az eredetihez. Minden csatlakozó a helyén, mindent jól raktam össze, de az új akksival nem kapcsol be, töltésre csak a beszédhangszóró mögötti led villog. (a régi akksi amikor teljesen lemerült töltés közben egy idő elteltével folyamatosan világított ez a zöld led, majd amikor összeszedte magát bekapcsolt a kijelző és jelezte a töltőttséget)
Csinált már akksi cserét valamelyikőtök? Ez normális jelenség?
-
Retroger
csendes tag
Sajnos az enyém akksija haldoklik. Van tippetek honnan érdemes beszerezni és milyet?
-
Retroger
csendes tag
Sziasztok,
Sajnos a sejtésem beigazolódott. Az X-m sajnos időnként nem hajlandó Phone audio-t és Media audio-t küldeni bluetooth headsetekre (Sony SBH20 és egy 2000 ft-os kínai csoda). A bluetooth beállításoknál nincs bepipálva, és nem is lehet. Persze a telefon újraindításakor helyre áll, de amikor indul az ember valahova, nincs kedve újraindítással foglalkozni.
Tapasztaltatok hasonót? Mi lehet a megoldás erre a problémára? Ha használtok alternatív ROM-ot, ott mit tapasztaltok?
Másik problémám hogy az 20 százalékos akksi töltöttség alatt egyszer csak képszakadás, szegénynek normálisan kikapcsolni sincs energiája. Gondolom döglött az akksi egy része. Akksi cserével kapcsolatosan van valakinek tapasztalata? Mire érdemes odafigyelni? -
Retroger
csendes tag
válasz
Retroger #1107 üzenetére
A napokban megpróbáltam orvosolni a kijelző előtti fólia hiányosságait.
A fölső és alsó részre celluxot ragasztottam szépen körbevágva. Nem volt rossz, de jó sem. van ahol kevés a felület ahoz hogy megragadjon, a lyukaknál a kijelzőre tapad részben, és rosszabbul néz ki mint a lyukas fólia.
Gondoltam egy merészet és a fóliát a gumi keret mentén körbe vágtam (természetesen nem a telefonon). a fóliától úgy ahogy van megszabadultam. A keretben körben azért benne maradt a széle de nem látszik viszont merevíti a gumit, ami így nehezebben hajlik mint egy gripshell széle. Így ez a tok már leginkább egy gripshellhez hasonló. Jelenleg csupasz kijelzővel használom, fóliát még nem ragasztottam rá, de vagy nem is fogok, vagy valami extra pormentes helyen próbálkozok, mert otton 2 macska miatt eddig sosem sikerült hibátlanul a dolog.A telefonnal amúgy semmi említésre méltó nincs, 306 órás Uptime mellett is stabil.
Asszem ideje azért újraindítani ha már eddig nem jutott eszembe.
-
Retroger
csendes tag
válasz
alexandrosz #1098 üzenetére
Két hete tesztelem a korábban említett tokot.
Két részből áll, a hátulja valami merevebb műanyag, ami nem anyagában színezett, hanem festett, de határozottan kellemes tapintású, matt felülete van. A kamera és a logó külön kivágást kapott, ami lehetne kicsit szűkebb is. Az eleje egy vastagabb fólia egy gumi keretben. Ez a gumi keret a sarkokon a telefon és a hátsó burkolat közé szorul, oldalt 3-3 alul és fölül 2-2 helyen kapaszkodik rá a hátsó burkolatra, plusz elrejti a headset és úsb csatlakozókat is, így azok por és csepp védelmet kapnak. A gumi keret a kijelzőfóliától kb fél mm-el kijjebb áll így kijelzővel lefelé letéve azon támaszkodik. A hátlap kb 1 mm vastag, oldalt viszont körbe 2-3 mm-el növeli a telefon méretét (147 mm x 79mm x 12mm -re). A gumi keret oldala rücsis, kivéve a gomboknál, de ezen a textúra eltéréseen kívül semmi nem jelzi a gombok helyét, amit így szabad kézzel sem lehet kitapintani.
A kifelő előtti fólia masszívan a keretbe van sütve, nem valószínű hogy egyhamar elválnak egymástól, eleinte rendesen elállt a kijezőtől, de miután levettem a kijelzőre tapasztott fóliát sokkal jobb lett, megszokható. A fólia a hangszóróknál és az érzékelőknél ki van vágva, ezeken a lyukakon keresztül voszont a fólia és a kijelző közé be tud kerülni némi por, macskaszőr ilyesmi. Időnként érdemes szétszedni megtakarítani és összerakni (miután teljesen megszáradt, monduk a nedves szemüvegtörlő kendő után). Ezeket a lyukakat megpróbálom majd valamilyen módon kicsit zártabbá tenni, és akkor tökéletes lesz
Asztalról már esett le laminált padlóra, nyom nélkül, kopás egyelőre nem látható rajta. Masszív dolognak tűnik, de ugyanakkor jól használható, az árát megérte. -
Retroger
csendes tag
válasz
alexandrosz #1098 üzenetére
Köszönöm,
Kaptam hozzá 1 IMAK Crystal Clear és 2 TPU tokot, most utóbbiak közül egy fekete van rajta. Az átlátszó tokok nem öregszenek szépen, mattulnak, elszineződnek. Továbbá az említett tokokon nem valami esztétikus a kamera és a logó közös kivágása, így én egy ilyet rendeltem. Még nem tudom mennyivel lesz nagyobb tőle, viszont ahogy nézem védi a headset és töltő csatlakozókat is, plusz a kijelzőre sem kell fóliát tenni ha ebben van. Ha megérkezik beszámolok a gyakorlati tapasztalatokról.
Legszívesebben a moto G-n bevált Gripshell-t használnék, de X-re eddig nem találtam hasonlót. -
Retroger
csendes tag
Sziasztok!
Jócskán megkésve bár de végre én is szert tettem egy X-re,igaz ehhez az kellett hogy a G 3 méterről tok nélküli zuhanás miatt pókhálós legyen.
Hogy milyen jó már mindenki tudja, a tudásával maradéktalanul elégedett vagyok, és a megjelenésére sem panaszkodom, de felmerült bennem némi dekorációs módosítás vágya.
A világos alapszínű készülék világos fa hátlappal állatul néz ki hátulról, a kijelző felől viszont a sötét tetszik jobban, mert rejtve maradnak a szenzorok és az előlapi kamera.
Adott tehát egy sötét alapszínű készülék, fa vagy bőr borítást lehet rendelni, (bár elég drága, és nem biztos hogy tökéletesen passzol) a logó is cserélhető és a gyűrű is, de egyelőre elég ritka. Az előlapi hangszórók dekorcsíkja is ritka madár, ráadásul azt egyetlen szétszerelős videón sem láttam, hogy valaki ezt kibontotta volna a kijelzőből. szerencsére ezeket nem is áll szándékomban lecserélni.
Persze ez egyelőre bőven távlati terv, meg úgyis tokban lakik a teló, de ha valaki tud ilyen alkatrészeket ne ratsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Ford topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest