- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vétó
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #1232 üzenetére
Nekem semmi bajom a kamerájával, sztem egész jó képeket készit (ld. a csatolt képet, ami már ráadásul a Google által butitott). Én lassan 1 éve használom ugyanezt, szintén újonnan beszerezve, és imádom. A legjobb, hogy jelenleg több, mint 2000 órája nem volt kikapcsolva, újrainditva a készülék... (most nézem, jelenleg 2134 óra az Up time)
-
vétó
aktív tag
válasz
matyiGo #1228 üzenetére
én csak telefonhivások kihangositására használom, meg a navigáció hangja megy ki BT-ra, de az elmúlt négy napban elég rendesen tesztelgettem; a kocsiból kiszállva 3-ból legalább két alkalommal lekapcsoltam a BT-t a telefonon, aztán meg vissza... és elég sokat ugráltam ki be. A lényeg, hogy egyelőre tökéletesen működik, és remélem már igy is marad, mert ez volt eddig az egyetlen negativum a telefonnal kapcsolatban
-
vétó
aktív tag
Eddigi negatív tapasztalatok:
- az Attentive display funkciót inkább kikapcsoltam, mert az eddigi tapasztalatok alapján csak megfelelő fényviszonyok esetén működik (akkor meg minek)
- a korábban valaki által már emlegetett Bluetooth probléma (kapcsolódik a kihangosítóhoz, de nem küldi át a hangot) nálam is fennáll; ez elég fájó, mert vezetés közben nem igazán szeretek kézből telefonálni- nem hiba, de az Otterbox kijelzővédő miatt a képernyő olvashatósága erős naofényben rosszabb lett
Akkuidő javul, de azért lehetne jobb is...
-
vétó
aktív tag
Na végre, ma megjött az Otterbox is. Beletéve a telefont nem is az a furcsa, hogy nagyobb (mert kisebb ugye nem lehet
), hanem, hogy mennyivel nehezebb lett
-
vétó
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #1215 üzenetére
Nagy meglepetések nincsenek, mert régóta szemeztem már a típussal, bár nem ez volt az elsődleges célpont. De az tény, hogy hihetetlen kényelmes a használata, gyors a rendszer, és nekem fizikailag is kézreálló, egy kézzel is jól használható eszköz. Az akkuról még egyelőre nem mondok véleményt, majd egy hónap múlva. Addig úgy is többet van nyomkodva, mint általában, meg még - az eddigi más telefonokkal szerzett tapasztalataim alapján - az akkunak is be kell állnia.
-
vétó
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #1212 üzenetére
A telefon már hétfőn megérkezett (DHL), azóta használom, tetszik. XT1095 lett annak ellenére, hogy 1097-nek volt hirdetve; bár ez nagyjából mindegy is, mert ugye a 1092 az európai modell, de abból nem találtam 32 Gb-osat... érdekes módon ettől függetlenül simán megy az LTE itt a világ vége után két sarokkal is. A toknak viszont legkésőbb tegnap meg kellett volna érkeznie, de egyelőre semmi. Úgyhogy most erősen vigyázás van.
Ó, és nem kellett nekem frissíteni, már a 6.0 volt rajta. Meg kaptam hozzá fülest, USB kábelt és gyári gyorstöltőt... brit dugaljba. Na mindegy, utazáskor jó lesz.
-
vétó
aktív tag
válasz
Gábor-KJ #1209 üzenetére
Köszönöm a választ! "Sajnos" (na jó, annyira nem sajnálom) az életvitelem szükségszerűvé teszi, hogy valamennyire bírja a port és a vizet, persze nem merüléshez kell. Ezért is használok első generációs Moto G-t, és nézelődtem a Moto G3 felé, de ebből a 16 Gb-os változatot szinte lehetetlen beszerezni(értelmes áron), ezért nézegetem ezt a típust. Időnként poros környezetben dolgozok (igaz, akkor zsebben van, de azért az sem óvja meg teljesen), van amikor le kell mosnom, mert koszos kézzel használom, és az is előfordul, hogy esőben kell használnom. És nem szeretném még nagyobb tokba tenni, mert egész nap zsebben hordva nem mindegy a méret
-
vétó
aktív tag
Sziasztok,
aktív használóktól érdeklődök, hogy:
- változott-e a hátlapi kamera fotó/videó minősége a 6.x frissítéssel?
- változott-e az akkumulátor üzemideje a 6.x frissítéssel?
- mennyire víz, illetve porálló a készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest