- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
Igen. Mountek nGroove Snap 2 Eddig 4 különböző tartót próbáltam ki: ablakra/műszerfalra cuppanósat, csipeszeset, ragasztósat és ventilllátorrácsra akasztósat. Nem gagyi 1e forintos cuccok voltak de nem váltak be: vagy a telefon esett le róla, vagy az egész tartó vagy nem bírta a meleget illetve a telefont melegítette a ventillátorból kiömlő levegő. Szóval ez a mágneses a tuti. Nézz teszteket/videókat van kb. 3 gyártó aki ilyet gyárt (az ezer forintos kínaiakat hagyjuk) van összehasonlítós videó is. Akár tabletet is megtart
-
Lacics25
aktív tag
Sajnos nem. Jelenleg a tnor ad adatkapcsolatot, igy nem omladozik a térerő. Frissítettem 4.4.4 re, de azóta is fennáll a probléma. Most még olyat is játszik, hogy hosszabb beszélgetés közben egyszer csak nemm hall a másik fél. Tegnap megnéztem a voda lefedettségi térképét, sajna egy sárga zóna szélén vagyok. Hálózatot váltok, hívom tnorral, ugyan ezt játsza. Nem marad más választásom mint FR. Szerettem volna elkerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest