- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viktorhmv
senior tag
4.3 alatt sem tűnt lassabbnak legnagyobb meglepetésemre. Mióta kijött rá a KitKat a maga áldásos memória kezelésével ( optimalizáltabb, 1GB RAM is elég) még megnyugtatóbb a helyzet. Valamit nagyon jól optimalizáltak ebben a Moto G-ben.
+ Amit még érdemes kiemelni az a kiemelkedő hangminősége és hangereje. Ez zajos környezetben felbecsülhetetlen. (Volt már olyan mobilom amivel ideálisnak mondható környezetben is kín volt beszélni mert állandóan fülelnem kellett.)
-
Destr4ct
aktív tag
Kipróbálom. Ha ugyanazt tudja, mint a Light Flow, akkor már jobb, mivel kisebb.
Tekintve azt, hogy a LED csak egyszínű, az optimális az lenne, ha nem csak villogási sebességet, hanem mintázatot is lehetne állítani. (Tehát pl villogjon 3-at gyorsan egymás után, vagy 2-őt gyorsan aztán egyet, ilyesmi) Habár nem tudom ez egyáltalán elvi szinten lehetséges-e.
(#1794) Vityak: Öö.. úgy tűnik, hogy ez a Flash Notification (nevéhez hűen) a vaku LED-et villogtatja, nem az előpaneli LED-et.
-
ferob
őstag
Mivel magáról a fóliáról semmilyen fizikai adat nincs megadva és a kommentek alapján se valami minőségi, sőt még 6 darabot is adnak ezért az árért, így én nem nagyon erőltetném.
(#1722) zoltan6: Annyira nagyon részletesen nem lehet róla írni, mivel csak le kell tölteni a flashelhető zip-et és recoveryből (CWM, TWRP) fel kell rakni.
-
ferob
őstag
Némileg félrevezető a cikk, de sajnos nem, a UK ROM-ra még nincs 4.4.2-es OTA, csak a német és francia ROM-ra érhető el eddig.
(#1408) Destr4ct: Nem kell addig várni egyértelműen, de az biztos, hogy aki írta az ma regisztrált oda és csak az a hozzászólása van, így számomra egyértelmű, hogy semmi megbízható információja nincs.
-
Destr4ct
aktív tag
XDA-n egy arc azt állítja (állítólag biztos forrásból), hogy csak 23-án érkezik a frissítés. Az engadget meg hasonlók pedig még mindig ugyanazt a bejegyzést tüntetik fel forrásként a motorola honlapjáról, ami már napok óta kint van, és igazából nem említ konkrét dátumot.
Én azt mondom, hogy amíg valaki nem mutat egy screenshotot, vagy nem kerül elő maga a ROM frissítés fájl formában valahonnan, addig minden ezzel kapcsolatos (nem magától a motorolától származó) hír csak ámítás és mese.
-
kakukkmarci
senior tag
Nekem expansys-tól van, Angliából jött és nem fogadja el...
Ja és karácsony után rendeltem és jan. 2-án jött meg.
Ezt dobja:
The code you have entered can not be found, please try againMás:
A light-flow jól fut, igaz, hogy csak fehér LED van, de a villogtatás sebessége beállítható és így könnyű megkülönböztetni a különböző esemény- értesítőket. -
Destr4ct
aktív tag
Elvileg már működik.. xda-s topik szerint legalábbis. (Szerk: lehet hogy mégsem. Amikor néztem, akkor még nem írtak ennyien)
Nekem még nincs meg a teló, szóval nem tudom kipróbálni. De egyébként is valaki azt írta, hogy neki a Tesco-sat nem fogadta el. Nekem pedig onnan lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest