- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A fizetős program ha jól értelmezem egy webfelületen biztosít elérést a telefonhoz (mondjuk alapban van a moto phone portal, de gőzöm sincs az tud-e smst küldeni, sosem használtam).
Ha ezt a webfelületet eléred az ipadről, akkor talán működhet ahogy szeretnéd. Ez nyilván wifin megy, elvileg ha megosztod a netet 3g tetheringgel, akkor pont elérheted a telefonon futó webes szolgáltatást is.
-
A netmegosztás wifin keresztül kérdésedre szerintem pl. ez megteszi.
A telefonálást nem tudom meg lehet-e osztani, bluetoothon tuti, de hogy gépről, az passz.
SMS-re talán ez az amit gondoltál.
Ha van kedved fizetőssel próbálkozni, elvileg ez tudja a remote callt és az smst is egyben.
Várjuk a tapasztalataid a programokkal
-
solanthugor
aktív tag
-
Rickazoid
addikt
Nem egy mai példány, de ha tényleg ezt akarod, akkor töltsd le még egyszer, valószínűleg hibás a fájl. Természetesen a készítő nem írt md5 ellenőrzőösszeget, így ezt nem tudod ellenőrizni, le kell tölteni még egyszer. És mivel ajánlja az afrikai kernelt is hozzá, azt is telepítsd (nem lesz gondod vele Európában sem), de az nem fogja megoldani a DSI hibákat. Azokat TheFroyoMOD-dal, Cronos Gingerrel és CyanogenMOD7-tel tudod elkerülni, mivel csak nemrég született meg a javítás, áprilisban, amikor a MotoFroyoSense utolsó példánya készült, még nem létezett rá megoldás.
-
mrbig25
őstag
A leírás elején szereplő OpenRecovery-t leszedted és kitömörítve a memóriakártya gyökerébe másoltad? (openrecovery mappa és update.zip fájl)
(#6903) vasn
Just In Time Compiler -> Google
A lényeg, hogy a játékok és a nagy erőforrás igényű alkalmazások jobban mennek majd a telón, ha be van kapcsolva, cserébe egy kicsivel több memória lesz foglalt.(#6904) tjokai
Kérdezd meg a topikjában.
A hardver jó, tehát egy jó lejátszóval (RockPlayer vagy MoboPlayer például), szerintem le tudja játszani. -
petipetya
nagyúr
Szia!
Ez attól függ, hogy mit vállalsz be!
A legegyszerűbb az lenne, ha feltennél egy módosított rom-ot. Ebből többféle is van, amit itt kipróbáltunk az a got és a cyanogenmod (ha jól tudom). Szerintem ez utóbbit kellene feltenned manowarkill leírása alapján. Azért ezt javaslom, mert már végigcsináltuk páran, és ha elakadsz valahol, akkor tudunk benne segíteni; a telepítés utáni finomításokról a recovery menüben (memhack stb.) nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- A rend őrei
- Fotók, videók mobillal
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Samsung galaxy S22
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest