- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Az M2-nek zárt a bootloadere, ezért elvben nem is lehet letéglásítani Rom csereberékkel. kamera, hangerő + bekapcs gomb egyidejű megnyomása mellett, elő kell jöjjön a bootloader üzem. Ha előjött RSD lite-al fel tudod tenni a gyári romot, aztán azt, amit akarsz. Ha nem jön elő a bootloader, úgy, ahogy leírtam, nem tudok segíteni.
Pár hónap, és 3 éves lesz a telóm. Ilyen öreg telefonom egyszer volt, de úgy tűnik, hogy ez meg fogja dönteni azt a rekordot. ha lett volna olyan készülék, aminek van fizikai billentyűzete, kicsit nagyobb kijelzője, és valamivel gyorsabb hardvere, nagyobb memóriája, már biztosan lecseréltem volna. De nincs, és még a láthatáron sincs. Más gyártótól sem. Szerencsére digitizeres hiba még nem jelentkezett, pedig ez a teló az az elsők között jött ki a gyárból. Alapjában még a mai napig is elégedett vagyok vele, csak a sebessége lehetne valamivel nagyobb. Az aksi időm megoldódott, amióta a nagy akkut megrendeltem hozzá. A CM10-et használtam egy darabig. Összességében tetszett, de lassúnak éreztem, és az energiát is jobban falta, mint az a Rom, amit most használok.Ez a vas már kevés a Jelly Bean-nek. Legalábbis véleményem szerint. Pár hónapja visszatértem a régi MIUI 2.5.25-ös verziójához. Ennek meg vagyok elégedve a sebességével, fogyasztásával. Játékra most sem használom. Azok közül az appok közül, amiket használok, két app lassú viszonylag: A Sygic navi, és az Office Suite. Úgy értem, hogy idő kell az induláshoz, aztán fut rendesen. Böngészésnél a lapok viszonylag lassan töltődnek be, de erről nem a teló tehet, hanem a tűzfal. Ha kikapcsolom, teljesen jó. Próbálkoztam több tűzfallal is, de mindnél ugyanaz a helyzet. A böngésző csereberék se jártak eredménnyel. Azok közül az appok közül, amik csak a JB 4 felett futnak, nem hiányoznak. Ilyen pl. a Chrome, az Apex launcher, és a legtöbb élő háttér. A proci nincs húzva, max. ezren ketyeg. Ennek ellenére gyorsabbnak találom, mint a CM10-et 1400-on. 1400 azért már az akku időn is meglátszik rendesen. Szabad memóriája 150-180 mega körül van általában. Sokkal jobban testre szabható szerintem, mint a CM10. A CM7 hasonló, mint a MIUI. Mindkettőnek megvannak az előnyei, és a CM7 talán egy picivel gyorsabb is. A MIUI mellett a nagyobb testre szabhatóság, és beszélgetések rögzíthetősége miatt döntöttem. Szinte minden létező Rom-ot kipróbáltam ami csak fellelhető volt hozzá. Maradok e mellett. Nem írtam ide régen, nem volt miért. Ez a teló már ki van vesézve itt és az XDA-n is. Új fözött Rom-ra se nagyon lehet már számítani, és ha lehetne, se sok kedvem már a kísérletezésre, mert amit lehetett, azt már szinte teljesen kihozták ebből a telóból. Egy darabig még biztosan használom az M2-őt (hacsak nem lesz gond a digitizerrel). Hacsak nem lesz belátható időn belül full qwerty-s minőségi teló, akkor kényszerből kell lépjek. És szentségtörést fogok elkövetni ez esetben. Kinai teló... Láttam már nem is egyet, ami valóban jól néz ki, fém, remek a kijelző, jó vas. Na nem HTC csúcs kategória, de a benchmark-ok alapján az M2-nél 4-5-ször gyorsabb, 2 megás Ram-mal. Pár évig biztosan elleszek azzal is. Árban nagyjából 300 euró körül mozognak a nekem tetszők, és teljesen feleslegesnek tartom, hogy többet adjak ki egy telóért. Ráadásul rendelkeznek egy olyan előnnyel, amivel egyetlen egy nagy név telója sem: nyilt bootlader, amivel a gyártó támogat szinte minden Rom-ot. Vagyis elméletben akár egy új Motot is fel lehet rá tenni ( ha kompatibilis a vas). Hátrány a gari nehézkes érvényesítése, de azt bevállalom. Majd, ha nem lesz QWERTy-s addig.
-
norvik
aktív tag
Sajnos én nem tudtam segíteni, bevallom, hogy még ötletem sem volt, hiszen hasonló gondom sem akadt.
Egyszerűen csak azért írok, mer örülök annak, hogy a vészmadarak huhogása ellenére volt merszed kipróbálni a nem hivatalos romot, és elégedett is vagy vele.
Tökéletesen egyetértek Veled. Nem fogok semmiképp sem vissza állni a hivatalosra. Az Endless féle szebb, jobb, gyorsabb, és jól is működik nálam. Legalábbis abban, amiket én használok.
Ha őszinte akarok lenni, egyetlen dolog van, amiben jobb volt a gyári Rom: volt lehetőség telefon beszélgetés hangminőségének a beállítására. Sajnos, jelenleg nincs, vagy csak nem találom, bár nem hinném.
Jelenleg a beszélgetőpartnereim ugyanolyan jól hallanak, mint a hivatalos verzióval, ellenben én rosszabb hangminőséget kapok. Hangos, és bizonyos fokig torz, emiatt. Lehet együtt élni vele, ha nem is öröm. Számít, nem mondom, hogy nem, de ha összevetem a nyereséget a veszteséggel, hát inkább együtt élek vele. Az is tény, hogy napi 10 percnél többet nem beszélek általában.
Ha valakinek van ötlete, megoldásra erre a kérdésre, az remek lenne, s ha nem, úgy is jó, lehet együtt élni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest