- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Hello mindenki. Nem tudom, aktuális-e még a probléma, csak GGMPC privátjából láttam (akinek ezúton is bocs, hogy eddig nem reagáltam, de régen jártam erre), hogy másnál is előjött a duplázódás. Nekem annyi volt a megoldás, hogy telepítettem a Milestone 2 Debounce (beszerezhető xda-ról) nevű cuccot (root kell hozzá), aztán be kellett állítani a HW key késleltetést, mondjuk 15-re, vagy ami tetszik, lényeg, hogy ne nulla legyen, és kész. Egy-két hetente újra kellett tölteni az unload, majd load gombbal, mert visszajött a duplázódás.
Amit nem értek, hogy a CM10 ROM-ban ez miért nincs benne alapból. Amikor ugyanis lecseréltem a gyárit a CM7-re, abban már eleve benne volt, a ROM-mal települt a debounce, nem is kellett újra beállítani. Lehet, hogy a 10-ből már kihagyták?
Ezzel együtt én már nem használom a qwerty-t, van vmi bug-om, ami miatt kizárólag magánhangzók után megfordítja az y-z kiosztást. Egyszer a fejlesztőnek is írtam emiatt, de nem tudott segíteni, úgyhogy szép lassan átszoktam az on-screen bill-re. Ja, anysoft van fent.@Axioma: annyiban módosítanék, hogy Milestone 3 még készült, de Európába már nem jutott el, ázsiai lokalizációval talán még beszerezhető, ha valakinek olyanja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest