- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
őstag
Szia!
Köszi, hogy írtál, a programra időközben magam is rátaláltam, egy ideje használom már, az általad is említett 15 ms-os késleltetéssel, de még így sem tökéletes. Sokkal ritkábban ugyan, de előjön a duplázás, bár abban sem vagyok biztos, hogy mindig elindul magától, vagy épp nem áll le menet közben. Most, hogy írtál, gondoltam megnézem milyen késleltetés van beállítva, és látom, hogy az unload felirat a szürke, vagyis nem fut. Azt meg végképp nem értem, hogy a CM10-ből miért hagyták ki, bár erősen gondolkodok, hogy visszaváltok a 7-re, csak az időt sajnálom a rengeteg beállításra. Az igazat megvallva többet vártam a fizikai billentyűzettől is, nincsen lapát kezem, de mégis kényelmetlennek érzem, túl kicsik a gombok. Persze, érthető, hiszen ekkora méretre így fér csak el. Bár nem mértem, de érzetre gyorsabban gépelek a VE66-on, pedig ott Opera Mini alatt nem működik a T9 se, ebben biztosan közrejátszik, hogy állandóan figyelnem kell mit ír duplán, meg javítgatni a hibákat. Szóval még mindig nem álltam át teljesen, tavasz óta nálam van a Milestone, de ha pl. hosszabb szöveget kell írni (mint most), inkább a VE66-ot használom, csak ez meg már nem tudom meddig bírja, párszor már eltemettem, de mégis itt van. Lehet, hogy túléli az újat is, bár lassan azért elrakom szegényt tartaléknak. Esetleg egy jó diktálóprogram hasznos lenne (bár akkor meg minek a billentyűzet), de azt olvastam, hogy ezek csak online működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt inkabb kihagyom...