Új hozzászólás Aktív témák

• Anakin007

aktív tag

válasz Stitch #603 üzenetére

Falls érintéseket érzékel, pl. hívás után lenyilt állapotban van az állapotsor v. hogy hívják azt a menüt, ami lenyílik, amikor alap állapotban fentről lehúzza az ember az újját. V. alkalmazás-előzményekben be akarom zárni az egyiket, felfelé húzom a listában, a lista eltűnik és persze nem záródik be semmi az előzményekben. Olyan is van, hogy én húzom le/hívom elő a fent említett állapotsort, de csak kb. félig "jön le" és ha elveszem az újjam, vissza szalad, mintha elengedtem volna.
    Tehát rapszódikus, hogy túlérzékenynek v. épp ellenkezőleg, érzéketlennek tűnik. Írtam a Moto supportra, mert még garis májusig, de nincs meg a szla (emag-on v. alza-n v. vmi hasonló helyen vettem és nem töltöttem le, pontosan pedig nem tudom már, honnan van). Így cseszhetem. Javasolták az alapos képernyő-tisztítást, factory-reset-et és cache törlést, de nem segített.
    Az Edge 30 Pro -nál van menüpont erre, direkt Touch-ra, tehát ismert hiba lehet, de a Neo-ban nincs ilyen. 3rd app is érdekelne, ha lenne...

Új hozzászólás Aktív témák