- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
domper2015 #666 üzenetére
Köszönöm. Én hibám, hogy pontatlanul tettem fel a valódi kérdést.
És hol kapcsolható ki? -
Lmh
őstag
hátul a ledet lehet állítgatni hogy mikor villogjon?
behalok hogy jelenleg alapertelmezetten akkor villog ha töltöm. nonsense, hogy pont akkor amikor aludnék, itt villog az éjjeli szekrényen. ki lehet kapcsolni vhol? -
Lmh
őstag
válasz
grizlisandor #659 üzenetére
Zenfone? Igazából az igazán jó méret 6 col alatt van
Ami csak zenfone vagy régi iphone lehet. De androidból sztem csak a zenfone ami mérvadó ilyen méretben.
-
Lmh
őstag
Mindegy akkor ha ilyen bonyi, akkor elengedem a témát, annyira nem fontos.
-
Lmh
őstag
jah, a futásidő az a legutóbbi bekapcsolás óta eltelt idő
Az most 32 perc, mert frissített és újraindult. Az sok?
. Azt hittem meg lehet nézni hogy összesen mennyit ment a teló.
De toltam factory resetet amikor megkaptam, uh nem hónapok óta megy :-)
Most folyton frissítget még szépen sorban, szóval majd az lesz a mérvadó működési minőség ha elértem a végleges, legfrissebb verziót ;-)Gari, jó hogy szólsz, azt még nem, de elvileg van rá még valamennyi, el is kértem az eladótól.
-
Lmh
őstag
Használtat. Szép állapotú. Üzemórát hol lehet megnézni?
Amúgy most jött frissítés, ami elvileg hozott stabilitási újítást. Mondjuk ezt mindegyikbe beírják...majd meglátjuk.
-
Lmh
őstag
Igen, észrevettem hogy nagyon melegszik töltés közben. Nem is tervezem a saját toltojevel használni, mert nekem annyira nem számít a gyors töltés. Megkeresem a leglassabb töltőt a lakásban és azzal fogom. Kár hogy nincs valami "lassú töltés/akku kímélő mód" a beállítások között. Az hogy 80%nal belassul meg hogy az uccso 80-at csak a végén tölti rá... Az nem egy nagy kimélés szerintem.
Lehet nézek majd vmi olcso vezeték nélküli töltőt, azt is ki akartam próbálni. Az legalább lassal tölt -
Lmh
őstag
Na, tulaj lettem. Ez a méret...
szerelem!
Kicsit csúszós, tok ellenes vagyok de lehet ide kelleni fog.
+Enyhén irritáló hogy billeg a kamerajan az asztalon.
Amúgy tetszikLol pont most, hsz írás közben fagyott 10mp-re és villant egyet a képernyő
-
Lmh
őstag
#626-ban írtam is, hogy engem nem zavar a frissítés hiánya "Támogatás hiánya persze nem a legjobb, de nézzük a jó oldalát, legalább már nem cseszeget frissítéssel." Ahogy szintén írtam, elsősorban az újraértékesítés miatt zavar, ezért nem adnék most nagyobb összeget egy 30 neo-ért, mert ezt a telót valószínűleg kivételesen eladnám pár hónapon belül.
Hagyjuk a részleteket, nem fontos ez most...Amúgy képek és videók alapján azt hittem tetszik a "piros" 50 neo, aztán élőben....úristen, nagyonnem. Viszont a mochát nem is láttam korábban neten és azóta megnézett videókon és képeken sem jön át, hogy élőben milyen zorall. Persze ízlések...
Mivel nem hajt a tatár, ezért kivárok. Ha majd valóban kell teló, akkor megteszi majd a fekete is, abból van bőven a piacon. Remélem addig esik 10-20ezret még az ára. Olyan 60-70 között vennék szívesen jó állapotú használtat apróról.
A többi motorola pedig szóba sem jöhet, mert nálam a méret a lényeg (meg néhány másodlagos dolog, de ne menjünk bele, eléggé körberágtam már a számomra szimpatikus modelleket a piacon.) -
Lmh
őstag
Most edge 30 neo topikban vagyunk. Minden amit írtam, az erre a telefonra vonatkozik.
Ezt a telefont már csak nagyon olcsón venném, mivel lejárt a támogatottsága. És rendszerint a telefonjaimat addig használom, amíg kb eladhatatlanul elértéktelenednek...na mármost ez a telefon erősen zakatol abba az irányba, csak még most rövid távra kíváncsi lennék rá, ennyi. De látszik a használt piacon hogy nem nagyon veszik már ezt a telót, nem lehetne eladni ha megvenném, kipróbálnám és túl szeretnék adni rajta.
Más telefonért adnék többet, pl továbbra is vadászom az edge 50 neo mocha mouse-t ;-) -
Lmh
őstag
válasz
domper2015 #631 üzenetére
mindegy, de nagyon olcsón, amibe sztem max használt fér bele.
-
Lmh
őstag
Úgy néz ki veszek egyet, kipróbálom... Backup telefonnak kell, főként itthon fog csücsülni a szekrényben, sim nélkül, mert amíg melóhelyem van, addig cégest használok két simmel.
Támogatás hiánya persze nem a legjobb, de nézzük a jó oldalát, legalább már nem cseszeget frissítéssel. + a most behalt 7-8 éves redmimen is ment amúgy még mindig minden fontos app, pedig annak is lejárt sztem vagy 5 éve a supportja. -
Lmh
őstag
Én megjelenés óta szemezek vele, talán mire lejár a támogatása be is szerzek egyet
Mivel nekem is igényem a kicsi teló, ezért jobban feltűnnek az olyan kommentek ahol emberek ezeket hiányolják a piacról, de sajnos tudom hogy ez édeskevés a teljes piac szemszögéből.
Kár... -
Lmh
őstag
Nekem jelenleg három telefon jöhet szóba: edge 30 neo, pixel 8/8a, zenfone 8/9.
Ebből is látszik, h a legfontosabb kritériumok a max 6.3", az android, a lekerekített sarkok és a sík képernyő.
Nyilván a fentiek közül magasan a legolcsóbban az edge 30 neoval úsznám meg.
Megőrülnék ha ~6.5"-os telók is szóba jöhetnének. Soha az életben nem tudnék választani annyi közül xD. -
Lmh
őstag
válasz
domper2015 #528 üzenetére
Már csak a jégpalota 128-as, de tetszik ez a szín, kíváncsi lennék élőben milyen :-) Amúgy onnan lehet ide is rendelni?
Egyébként újat nem szeretnék. Gyakorlatilag minden tech cuccom hardverapróról van.
Akkor olyan 35-45 között mozoghat használtan... -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Tetszetős nekem ez a telefon, lehet a rövid-középtávoli jövőben vennék egy ilyet, mindenképpen használtan.
Szerintetek egy 128gb-os verziónak kb mennyi lenne jelenleg a használtpiaci reális ára?
Sajnos nagyon kevés ilyen teló pörög a piacon, ezért nem tudtam belőni :S
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest