- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
313313
addikt
Nem rossz készülék egyébként a súlya se rossz, mérete is jó, akkuja szó-szó (2sim, 2 buletooth eszköz), kijelzője is jöl látható, töltése viszont fenomenális a 68 wattal...
Nézegettem készülékeket, mivan ha jelégével még szervízben volt...
Samu csicsája, beállíthatósága azért jobb, ára erősebb, töltést inkább hagyjuk...
Jó a Motorola (kettő van a családban ez és egy edge 40 neo), viszont a gyári google alkalmazások nem az igaziak, keresni meg nem állok neki (lustaság.....) Azt veszem észre néha megreccsen, meg akad azért.
3 hétig használtam egy P20 Liteot inkább hagyjuk a gyorsaságát, ám néhány alkalmazásban smohtabb volt: opera, facebook... Több értesítés jött, ment minden...Szerk.: és majd elgelejtettem az extra fekete pontot a yettel volte hiánya, 40 neon már megy, P20 Liteon is van, a 30 neon meg...
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #619 üzenetére
Ez is Emagos gari volt. Minden rendben ment vele. 04.18-án jelentettem a hibát, 22-én elvitték a telót, 30-án szervízbe volt, múlt hét elején/közepénjött a mél, hogy kész, ma reggel a kezemben volt a javított készülék
-
313313
addikt
Megint előjött a hiba, gyárira visszaállított készüléknél is. Alig kapcsolt be, folyamatos bootloopba volt. A bekapcsoló gombbal kellett játszani, hogy elindúljon....
Elvileg augusztus végéig Emag garis (nem Emagon vettem, hanem Emag volt az eladó...) rendeltem hozzá garancia futárt, hát kiváncsi vagyok.... -
313313
addikt
Eddig még nem csinált ilyet, arra lettem figyelmes pittyeg/sípölól a headset. Azt hittem merül, kikapcsoltam. Erre csipog a telefon, ránézek, pont újra indúlt....
Eddig nem igen vettem észre rajta semmit, talán annyit, hogy néha az Opera kifagy, nem reagál semmire, alkalmazás váltás után jó.
Néha felkiáltó jeles a 4G a telefonon és nincs net (yettel...)
Talán a napokban volt rajta némi akadás/lag. De lehet csak -10 -5 fok nem tetszett neki.... -
313313
addikt
Ma úgy jártam délelőtt, hogy magától újraindúlt a készülék és a power gomb túl érzékeny volt, néha bejött a "google szörcs" is. Kb egy óráig vacakolt, azóta semmi.
Más már járt így? -
313313
addikt
Nah megtörtént a váltás, céges számot átvitték Telekomból Telenorba. Volte az előfizetési csomag része, be is bírom állítani a sim menüben, ellenben a telefon még nem tudja, így marad továbbra is a 2G telefonálás.
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #565 üzenetére
Flotta, utolsó utáni user vagyok. Szept végén okt elején már yettelnél leszünk....
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #563 üzenetére
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #561 üzenetére
Van egy Telekom és egy Vodafone kártya a készülékbe, VoLTE kapcsoló nincs egyiknél se, csak VoWifi. Telekomos előfizuról közben kiderült, hogy abban nincs benne a VoLTE hang, cserébe ócsó és a cég fizeti, ez kerül át Yettelhez, ott meg azért nem lesz, mert a készülék nem tudja (az se biztos csomagban benne lesz....)
Vodafonos kártyánál megincs nincs VoLTE, régen tán volt, de azóta kivezették ezt az előfizetést, gondolom a VoLTE-t meg elvették.... -
313313
addikt
Yettelnél még mindig nem megy a Volte?
Ez mivel jár? Céges flotta telekomtól átmegy a yettelhez...Ha jól értem az új sinmel telefonálni nem tudok majd csak 2g? Net menne rajta rendesen?
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #557 üzenetére
Nekem egy Huawei P20 Liteot váltot. Szempont volt a kis méret. Én szeretem nagyon.
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #555 üzenetére
Gyári, autó mód. Pár fotót kattingatva, szinte laikusként.
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Pár mai kép:
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #517 üzenetére
Android 14 van a mobilon. Nem tapasztalok negatív hatást. A telefon most is pörög ahogy kell, számomra megfelelő.
Office ugyan olyan gyors, mint rég, csak már nem használom napi szinten.
Amit még nem nagyon említettek, az a kijelző és annak fényereje. Szerintem ebben is nagyon jó a telefon. -
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #515 üzenetére
Azt akartam mondani, hogy jól ment rajta, megnyitotta egyből, gyorsan. Normálisan kezelhető volt. Már nem kell terveket néznem napi szinten.
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #513 üzenetére
Nekem bejött a telefon, én játszok is vele, igaz nem RPG-kel...
TrainStation2, Survivor.io, Alieninvasion
Régebben ment rajta office, napi szinten gyorsan betölte a 20-30-40 megás doksikat is. Gyorsan lapozhatö volt, nem fagyott/aksd bele... -
313313
addikt
Kis esti szösszenet.
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #501 üzenetére
Videózni nem szoktam, így arról nyilatkozni nem tudok.
Szerk.: nem olyan rossz mobil ez, pláne ezzel a kijelző mérettel, nálam az volt a fő szempont.
-
313313
addikt
válasz
Daywalkerke #497 üzenetére
Azért annyira nem rosszak a képek, raktam be párat már én is...
-
313313
addikt
-
313313
addikt
Azért vannak jó pillanatai a kamerának.
A képen nem én vagyok. -
313313
addikt
válasz
domper2015 #461 üzenetére
3*400A-t bír a szekrény. Itt egy új, nem megégett változat:
Na egy googli által összerakott panorámám is van:
-
313313
addikt
Random képek most, full autó beállítás
-
313313
addikt
Én 2023 szeptemberében váltottam. Nálam a fő szempont a kijelző mérete volt, számomra ez az ideális, talán lehetne kicsit kisebb...
Telefonálásra sokat használom, arra tökéletes. 2 simnkártyával használom (voda-telekom), napközben bluetooth headset, és van rajta még egy okos óra is. Sokat autózunk, akkuja nap végére is bírja. Fényképezője nem rossz, de lehetne jobb is. Minimál játékra használom, böngészésre facebook, irodai alkalmazások. Teszi a dolgát, elégedett vagyok vele. Újjlenyomat olvasó érzékel fóliákon át is, de hasra nem estem tőle, Huawei p20 liteom volt előtte, azé jobb volt. Kijelző fényereje jó, még nem volt olyan, hogy valamit ne bírjak elolvasni akár tűző napon se. Nem bántam meg a vásárlást, több évre tervezek.Előtte 2 telefont használtam Huaweu P20 lite, Samsung a40. Huaweit mát naponta 2* töltöttem, pedig a Samsungról telefonáltam. Mind a kettőnél jobb szinte bármiben a Motorola, talán a Huawei kameráját sajnálom.
-
313313
addikt
válasz
quailstorm #291 üzenetére
Az én példányom jól szerepel telefonálásban (5G tiltva, mert semmire nem való, még...) köröket ver az előző telefonomra, Samsung A41-re
-
313313
addikt
Ki milyen USB 3 -> JACK adaptert használ a telefonhoz?
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #247 üzenetére
Akkor azért megy még vele...
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #245 üzenetére
Akkor passz, Android 13-ra töltötted le, vagy még 12-re csak frissítve lett?
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #241 üzenetére
Hanyas Android van rajta?
Ha rákeresek a Huawei Healtra már fel se dobja a Playről, csak a Honor Healt vam fent...
Szerk.: több fórumon panaszkodnak az Android 13-ra Huawei okos/fitt órával...
Szerk2: MLA-nak eddig ment, gondolom Android 13 miatt rakta újra a telefont...
Szerk3: Honor Healt alapból menne, csak az sok órával nem kompatibilis....
-
313313
addikt
válasz
domper2015 #239 üzenetére
Android 13-ra nem ajánlja fel a play. Huawei honlapról az APK-t leszedve, felrakható, az órát be bírom állítani, csak értesítések nincsenek...
Gondolom a már említetett hiba miatt, hogy nem lehet engedélyezni.... -
313313
addikt
Jó 1-1,5 hónap fórum és teszt olvasgatása útán megrendeltem múlt héten én is egy 8/256GB-s verziót szürkében.
Egy nap utáni tapasztalat:
- A Magyarországi 5G lefedettség adatelérésre, kuka,csak homokórázik...
- 2 szolgáltató simmel, kb 2 óra telefonálással, 3-4 óra kijelző idővel, kb 1,5 óra BT-n zenehalgatással estére 40%-on volt, úgy hogy autóztam is ma olyan 140km-t
- telefonálási hangerő/élesség/minőség nagyon jó (huawei p20 liteot, Samsung A40-et váltott)
- kamerát még érdemben nem használtam, de a makró funkció jobb, mint a két említett telefonban
- telefon mérete ideális, kb 1cm-vel magassabb, mint a másik 2 teló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Death Stranding (PC)
- Microsoft Excel topic
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest