Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Én 0,5-ös szilikon tokkal használom, kicsit vastagít rajta de jó.
Ezt a mostani hőséget még simán abszolválta szélvédő mögött töltéssel, gps-el, úgyhogy nekem mostanra hozta meg a gyümölcsét samsung, huawei ilyenkor már rég elbukott. Persze lesz még ettől melegebb, kíváncsi vagyok. -
Đusty
addikt
Én is a méret miatt vettem még egy nagyon kicsit lehetne keskenyebb, de teljesen jó. Ilyen méretben ilyen tudással nincs telefon. Talán a xiaomi de azt is elkezdték növelni.
Nekem a digi kártyát nem bírja épületekben elmegy és ha kiérek sem tér magához egyből ha már belenyúltam az appba. Nem tudom, hogy ez a one vagy a teló hibája szerencsére írta valaki ilyenkor, hogy újraindítás helyett elég a repülő funkciót be és kikapcsolni de akkor is mocera na. Viszont a hátul koppintásos képernyőkép verhetetlen.
-
Đusty
addikt
Hogy kell kikapcsolni a képernyőzárat, hogy feloldásnál ne kérjen semmit?
-
Đusty
addikt
Valakinek sikerült már wifin keresztül összekötni PC-vel?
Ha igen érdekelne a mikéntje, a qr kód olvasásnál nem jutok tovább. -
Đusty
addikt
válasz
domper2015 #587 üzenetére
Jól működik de nekem mindig csak ott alul középen.
Ami azért rossz mert az alkalmazásnak amit legtöbbször használok ugyanott van egy gombja amit baromira nem jó csak úgy véletlenül megnyomni.
És még ideiglenes kikapcsolás sincs az újlenyomatnak csak ha törlöm őket utána meg megint be kellene mindig állítgatni. -
Đusty
addikt
Na a fentieknél is nagyobb problémám akadt, nem jelzi az SMS-eket.
Az alkalmazásoknál a telefon-értesítés és egy csomó menü inaktív.
Megkapom csak nem csippan és nem ugrik fel mint ahogy kellene csak úgy látom ha rányomok az üzenetekre.
Járt már így valaki? -
Đusty
addikt
Na megvan a teló, jönnek a hülye kérdéseim.
Csak a felület igazításra ráment 1 napom és még nincs vége:-)
Azért nem véletlen, hogy az pl. időjárásjelzőből, a huaweié a legnépszerűbb csak az itt nem fut.-Hol találom a naptárat? Leírásban benne volt de nem találom csak letöltöttet tudok használni?
-hogy tudok ("huaweis" galéria widgetet) létrehozni ahova a fotókat és képernyőképeket tárolja és egy kattintással elő lehetne hozni?
Csak a files-be lépve a képekre kattintva találom ömlesztve.
Lehet ez nem is csak telo hanem android kérdés de akkor sem tudok új widgetet létrehozni arra amire akarom
- újlenyomat olvasót nem lehet áthelyezni mindig csak alul lehet?
- gyűjtő widget háttérszínét lehet állítani?ez a két kattintásos dolog viszont tényleg zseniális
-
Đusty
addikt
válasz
domper2015 #568 üzenetére
De ugyanazzal a kézzel, hogy tartom a telefont?
Nincs egy alkalmazás ami odavarázsolja azt a nyomorult ikont a gyorsmenübe azt kész? -
Đusty
addikt
Van arra valami megoldás, hogy egy kézben fogva egy újjal tudjak képernyőképet készíteni mint pl. huawei, xiaomi, honor-éknál?
Felső menüt egy újjal lehúz majd képernyő mentés ikont megnyom.
A többi gyártó nem tudom miért bonyolítja ezt túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest