Hirdetés
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Újabb Redmi Watch 5 érkezett
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutális eb
addikt
Nagyon rendben van a cucc.
A teszt is kiváló.
Nekem való telefon.(Sör,bor,pálinka ellenálóság szempont)[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
Én nem tudok valahogy boldog lenni és gondolom te sem nagyon örülnél ha a 4 hónapja megjelent és 1 hete megvásárólt telefonodhoz leállna a teljes support.
Mert itt sajnos nem csak arról van szó ,hogy nem jön 2.2
hanem még a meglévő rendszert sem támogtják tovább pedig rengeteg gáz van vele.Bocs az offért .csofti
Sajnos nem majd jövö tavasszal ha lesz update.....(planned )
...vagy buherálással.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
válasz cskamacska #954 üzenetére
Haverom most szerezte be németeknél és nagyon elégedett vele.
Kamera korrekt,vas rendben van,tartosság(anyag) igencsak korrekt szerinte megérte a pénzt.
Ha nem zavar a moto frissítés politikája kb 1.5,2 évre tervezel a készülékkel szerintem igencsak megéri.(rövidebb időre nem nagyon látom értelmét kiadni ennyi pénzt mivel rohamosan szokott esni a telefonok ára.(Sajnos én az xt720-al befürödtem mert max azt mertem elképzelni,hogy ginger nem lesz rá de frodó mindenképpen)
Azért várjuk meg mennyiért hozzák be a szolgáltatók.
Szerintem 80 alatt nem nagyon leszPanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
Azt megértem,hogy kicsit leszóljátok azt aki a 2.3-at,3.0-át is várja a telefonra de a 2.2 azért tényleg jelentős gyorsulást hoz így megértem az kételkedő vásárlókat.Sajnos való igaz ,hogy a moto szeret hazudni a frissítésekkel kapcsolatban.
Egyébként meg remek teló ez 2.1-el is nyugodtan meg lehet venni ha jön a 2.2 az egy + ,egy kis ajándék.
Ellenben pl az xt720 ami nekem van 2.1-es borzatsztó bugos hulladék azt nem ajánlanám senkinek.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Brutális eb
addikt
-
Brutális eb
addikt
válasz Moon_Walker #31773 üzenetére
Ez egy igen segítő szándékú hsz volt.
Többet nem kérünk köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik