Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Így készül egy Earfun headset
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
De a Battery profilban battery saver módban vok. Tehát ha a a kijelzőt aktiválom, akkor kapcsolódik a mobilnetre (akkor jelenik meg az edge ikon), közben nem tudom mikor kapcsolódgat (gondolom akkor, mikor a K9 nézi a leveleket) de nem folyamatos a 2G-s mobilnet sem.
student akkor ezt^ neked is ajánlom...
tényleg a WiFi eszik kevesebbet? bár ez most nem számít, mert keveset ment aktívan...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
De srácok most komolyan, akinek 2 vagy több napot bír folyamatosan, azok is odafigyelgetnek mindenféle ilyesmire? Mert szerintem nem, csak használják és ritkábban kell tölteniük, mint nekem.
...
Ahhoz képest, hogy ennek kiemelkedően magas az akku teljesítménye, mégse taert addig se, mint egy jóval gyengébb aksijú.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Az a helyzet, hogy nálam is egész nap be van kapcsolva a mobilnet, automatikusra és a WIFI is és nálam sem bír egy napnál többet, bár én még csak tegnap merítettem le először teljesen és töltöttem kikapcsolva fel. De már ez után is érezhető volt a javulás, ugyanolyan használat mellett."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
aggleány
addikt
Aranyos vagy
Na, megvan. Most éppen műxik, én meg nézegetem egy kicsit, mielőtt bármit megpróbálnék rátenni, mert így még hihetem azt, hogy meggyógyult. Egyébként most más a háttérkép, és egyetlen árva ikon sincs a kijelzőn, ami az első bekapcsoláskor ott volt
Szerk.:
Most akkor nekiállok kártyát formázni, biztos ami tuti alapon
[ Szerkesztve ]
-
guba2
tag
A CM7 semmivel sem zártabb, mint a gyári romok, sőt...
Azt a programot teszed rá, amelyiket csak akarod. Egyébként jelenlegi (beta 4.1) verziójában
teljesen, kompromisszumok nélkül használható. Részemről a gyári 2.2-re várás is véget ért, a CM után nem hiszem, hogy van ember aki visszalépne rá. -
canniball
nagyúr
-
Adamul
tag
Köszi ez jól hangzik, de hogyan lehet új mappát létrehozni?
Szerk: Azt most vettem észre, hogy sms fogadásánál 1órával korábbi időpontot mutat mint a valós, pedig küldésnél nem áll fenn a probléma. Ezt hol lehet beállítani?
És usb-host funkcióról továbbra sincs semmi hír? (hogy tudnék-e pendriveot dugni a telóra pl)[ Szerkesztve ]
-
Tanisz
senior tag
Elhiszem, de hogyan és mivel ?
Eddig úgy néz ki ez elkerülte a figyelmem.http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
aggleány
addikt
Bocs, hülyeséget írtam, pedig olvastam itt, hogy mind független. Úgy értettem, hogy én nem szolgáltatónál vettem.
Bár sufnigsmből származik, lehetett választani, hogy bolti vagy gyári garisat kérek
Megint leszedtem egy pár konvertert a netről, és új kísérlet indul. Még nem adtam fel, de tegnap nagyon berágtam, hogy sehogy sem akar menni.
-
schmo07
tag
Nekem nem megy a fizetősök vásárlása .
PC-n bejelentkeztem, kipróbáltam találomra három fizetős app-ot, és egyiknél se tudom kiválasztani a Defy-t, azt írja, hogy "this item cannot be installed in your country"oké, nem vagyok egyedül
pedig már úgy megörültem (bár csodálkoztam, hogy csinnadratta nélkül vezetik be a fizetős marketet )
[ Szerkesztve ]
-
feketepeti
aktív tag
Azért a fix 2g vel én óvatosan bánnék, mert ha használod levelezésre, automata szinkronnal, márpedig aki ilyesmit vesz, gondolom használja, akkor azért bele tudsz futni olyan esetbe, hogy aktív adatforgalomnál a hívó feled részére elérhetetlen vagy.
Szvsz faszság ez a fix 2G, akkor vegyen valaki 2110-es Nokiát
Bár az igazi az lenne, ha úgy lehetne konfigolni, hogy adatra használjon 3G-t, beszédre meg 2g-t....
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Pedig egyszerű, az a NÉV, akinek a termékei tudásban és minőségben kiemelkedőek, függetlenül attól, hogy hány millió darabot adnak el belőle. Szerintem a madarasteszkó is több Macbookot, vagy Dell Precisiont adna el 79 ezer forintért, mint félmillióért (már amennyiben árulná). A HTC NÉV volt 6 éve is, például az Acer most sem az, mert az értékesített termékeinek zöme sem minőségben, sem innovációban, sem garanciában nem kiemelkedő, hogy finoman fogalmazzak. Az sem véletlen, hogy laptop összehasonlításokban az utolsó helyeken az Acer és az MSI osztoznak jellemzően.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ha ezen múlna csak, akkor biztos nem fogsz lemaradni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
kano
nagyúr
Ezt én is akartam mondani, hogy kihangosítás tökéletesen működik nálam is. Nem akadozik, a hívott félnél sem.
Gyerekek, nekem volna egy kérdése:
Mikor jön már a Defyre a 2.3.4?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
kakukkmarci
senior tag
F@sz@.
Ez a Cordon a magyarországi egyetlen hivatalos márkaszervíz. Töb, mint egy hete próbálom őket felhívni, de lehetetlen, nem veszik fel a telefont.
Az előlap cseréjéről, illetve a komplett szétszerelésről jó videó van a tyúbon. Ott látszik, hogy hogyan jön ki az üveg a keretből... Hát klassz, hogy így csinálták meg neked, nem örülnék neki.
Egyébként miért is kellett az első keretet kicserélniük egy hangszóró hiba miatt ?
Mindenesetre aki garanciálisan akar javíttatni, ezt olvassa el, és el is megy a kedve az egésztől. A Vodás csaj ezt a szervízt említette, aztán lehet, hogy még innen továbbmegy a Cordon-hoz, nem tudom.
(És már azt is tudom, hogy nem a Vodánál kellett volna megvennem.)
Tehát vigyázni mint a szemed világára és minden este elmormolni egy imát.
Undorító.
Bocs, nem személyes...[ Szerkesztve ]
noob... rooter... geek
-
-
xtibi
tag
Nekem is csont gyári minden.
A wifiset használtam, igaz csak próbára. Ezért nem vettem külön mobilnet stick-et a laptophoz. Minek, ha a telóm is tudja ugyanazt.
Az egyetlen csavar, hogy a telón folyton be kell állítani, hogy a DUN végű nevű hálózatot használja. Ezt nekem minden csatlakozásnál újra kell játszani. A másik, a pc biztonsági szintje. Az nem baj, ha nem akadékoskodik a nyilvános hotspot-okkal, mert ez kvázi az.A kábeles megoldást nem próbáltam a Defy-n, de az hosszú évekel ezelőtt a 6310-es Nokiával sem volt gond.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
-
chab7
addikt
Végülis elég lehet a proci húzás is, ez passz, 2.2-t nem igazán használtam. Nálam szempont a lehető legfrissebb komponensek megléte is, így egy 2.3-as rendszer alapból nagyobb előnyt élvez.
(#35964) Matada2.3: Már 2.3.7 -nél tart
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Ugyanaz lesz kb, mint az utolsó nightly-k java, sok változtatás nincs benne egy ideje. Csak a neve lett végre stable. (vagy nem végre, mert most még jóval többen fogják feltenni, olyanok is akik eddig nem merték és majd jön a kérdésáradat, miközben tök egyszerű s 1000x kitárgyalt.) De hát van aki csak a név alapján mer feltenni valamit nem pedig a már eddig is rengeteg visszajelzés alapján - de nehogy megsértődj most emiatt, ezek csak tények.
(#36104) gekkoman: Semmi káros. A napokban 2 hivatalos frissítése is volt a superuser app-nak, nálam ráadásul auto frissült, nem is kérte hogy ok-zzam le.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
Jól van, helyes. Megérthető is amit mondasz. Nálam is elsőrendű szempont a stabilitás és a legalább akkora gyorsaság hogy minden flottul menjen. Mindez ugye azokra a funkciókra ami a romban van. Ezután jöhet, hogy ezek a funkciók minél többen legyenek, sok beállíthatósággal és személyre szabható legyen a rendszer.
Ha ezeket teljesíti egy rom, akkor felőlem lehet alfa/béta/gamma/rc/nightly/stable/akármi és nyugodtan nyafoghat a nagy többség hogy ez a bug meg aza hiba van benne, ha nálam nincs akkor attól még a rom stabil és alkalmas a mindennapos használatra.
A cm7 például teljes mértékben megfelel ennek. Van ami hiányzik másik romokból esetleg, de attól még stabil, használható, amit tud azt csinálja is jól, és szerintem nyugodtan bárkinek ajánlható, akár munkatelefonra is. De ez már jóval a stable megjelenése előtt így volt.
Persze az csak dicséretes hogy nem abba a táborba tartozol amelyik inkább fejét vesztve rápróbál valamire amihez nem ért és utána jön a nyafi, hanem ahhoz amelyik olvas és csak aztán cselekszik
Tégy így továbbra is, és nyugi, amíg időnk, kedvünk tartja, fogunk itt feeedback-elni a romokrólLenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest