Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HMD Skyline - jó szerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
schmo07
tag
Nekem nem megy a fizetősök vásárlása .
PC-n bejelentkeztem, kipróbáltam találomra három fizetős app-ot, és egyiknél se tudom kiválasztani a Defy-t, azt írja, hogy "this item cannot be installed in your country"oké, nem vagyok egyedül
pedig már úgy megörültem (bár csodálkoztam, hogy csinnadratta nélkül vezetik be a fizetős marketet
)
-
aggleány
addikt
Bocs, hülyeséget írtam, pedig olvastam itt, hogy mind független.
Úgy értettem, hogy én nem szolgáltatónál vettem.
Bár sufnigsmből származik, lehetett választani, hogy bolti vagy gyári garisat kérek
Megint leszedtem egy pár konvertert a netről, és új kísérlet indul. Még nem adtam fel, de tegnap nagyon berágtam, hogy sehogy sem akar menni.
-
Adamul
tag
Köszi ez jól hangzik, de hogyan lehet új mappát létrehozni?
Szerk: Azt most vettem észre, hogy sms fogadásánál 1órával korábbi időpontot mutat mint a valós, pedig küldésnél nem áll fenn a probléma. Ezt hol lehet beállítani?
És usb-host funkcióról továbbra sincs semmi hír? (hogy tudnék-e pendriveot dugni a telóra pl) -
guba2
tag
A CM7 semmivel sem zártabb, mint a gyári romok, sőt...
Azt a programot teszed rá, amelyiket csak akarod. Egyébként jelenlegi (beta 4.1) verziójában
teljesen, kompromisszumok nélkül használható. Részemről a gyári 2.2-re várás is véget ért, a CM után nem hiszem, hogy van ember aki visszalépne rá. -
aggleány
addikt
Aranyos vagy
Na, megvan. Most éppen műxik, én meg nézegetem egy kicsit, mielőtt bármit megpróbálnék rátenni, mert így még hihetem azt, hogy meggyógyult. Egyébként most más a háttérkép, és egyetlen árva ikon sincs a kijelzőn, ami az első bekapcsoláskor ott volt
Szerk.:
Most akkor nekiállok kártyát formázni, biztos ami tuti alapon
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Az a helyzet, hogy nálam is egész nap be van kapcsolva a mobilnet, automatikusra és a WIFI is és nálam sem bír egy napnál többet, bár én még csak tegnap merítettem le először teljesen és töltöttem kikapcsolva fel. De már ez után is érezhető volt a javulás, ugyanolyan használat mellett. -
RootRulez
félisten
De srácok most komolyan, akinek 2 vagy több napot bír folyamatosan, azok is odafigyelgetnek mindenféle ilyesmire? Mert szerintem nem, csak használják és ritkábban kell tölteniük, mint nekem.
...
Ahhoz képest, hogy ennek kiemelkedően magas az akku teljesítménye, mégse taert addig se, mint egy jóval gyengébb aksijú.
-
RootRulez
félisten
De a Battery profilban battery saver módban vok. Tehát ha a a kijelzőt aktiválom, akkor kapcsolódik a mobilnetre (akkor jelenik meg az edge ikon), közben nem tudom mikor kapcsolódgat (gondolom akkor, mikor a K9 nézi a leveleket) de nem folyamatos a 2G-s mobilnet sem.
student akkor ezt^ neked is ajánlom...
tényleg a WiFi eszik kevesebbet? bár ez most nem számít, mert keveset ment aktívan...
-
bod101
aktív tag
Még mindig nem értelek. Megkért sok kicsi kínait vegyen tőle valamit pusztán a poz értékelés miatt és utána a fizeti a jutalékot
Magyar árakban gondolkoztok (amerikából egy limitid adidas cipő 15k volt postaköltséggel együtt itthon az alap olyan 20k.
Lehet, hogy átverés nem azt mondom, hogy nem, de bizom az ebay nem hagyná -
AtomCity
tag
Ámen! legyen igazad "Testvérem"
Amúgy a fólia az a gyári volt, amin volt az a fehér rajz, meg a feliratok....csak ahogy itt olvastam, rögtön lekapartam, hogy amíg nem lesz egy rendes fóliám, nehogy sérüljön a drágaszágom
Kissé levegős is volt, pedig nedvesen a friss személyimmel raktam fel
Az szerencsére még tökéletes kondícióban van
Ha meglesz az új, akkor tesztelem.... De akkor is érdekelne a more fényerő, szerintem valahogy szoftveresen lehetne még kinyerni egy kicsikét, gondolok itt a megadott max érték megnövelésére a szoftverbenValaki hallott már ilyenről?
-
agyarka
aktív tag
vétó
http://itcafe.hu/tema/re_motorola_defy_ez_aztan_dofi/hsz_15119-15119.html
a kártyák ellenőrzése:
http://crystalmark.info/download/CrystalDiskMark-e.html
vagy a telefonon marketről:
https://market.android.com/details?id=ales.veluscek.sdtools&feature=search_resultPróbálkozott már vki. a kártyák formázásánál a blokkméret emelésével?
Elvileg a nagyobb CL számú kártyáknál ez is hozzájárul a nagyobb sebességhez.AizawaKouta
"Másolás nálam MyPhoneExplorer: 1000-1100 kB/s".
Én a 4000, 4500-at keveseltem (eddig)bakker már megint nem lett jó a link, vki irja már le a jó formulát légyszi!
-
kano
nagyúr
Akkor azt mondom, hogy egy 80.000 Ft-os telefonnál ne legyen ilyen feature. Téged nem zavar, de nem is rólad volt itt szó, hanem csak arról hogy lötyög.
hétalvó
Voda bele is tesz egy kis papírt, amelyen le van írva, hogy nem vízálló a telefon.
De nekem bejön a telefon és meg is venném akkor is, ha nem volna semmilyen strapa jelző ráaggatva. Csak azt nem értem, hogy miért kell valamit állítani a telefonról a reklámokban ami nem igaz. -
CoolBoy323
nagyúr
akkor neked is írom kedves vétó, hogy tisztában vagyok a szabályokkal, a keresővel is, és mindennel!
az IP67-ről pedig még ilyen kibeszélés NEM VOLT!!!nem értem komolyan, mire jó ez sokótoknak, h osztjátok az eszet?!
neked is van egy véleményed, nekem is, és mindenki másnak is!
az enyém az, h ha a T a telcsi oldalán odaírja az IP67-et, azzal át.assza őket, nem kicsit!
de az OFE-t felhívom, és rákérdezek, h ez megtévesztés-e! (bár valszeg oda lesz írva kisbetűkkel, h tévedhetnek blablabla vmi mentő duma)@Mr.Rain: én is erősen hajlok az ACE felé, főleg h 30k-val olcsóbb... sírva, de kénytelen leszek őt venni
de inkább várok még, amíg csak bírok
T-nél pedig sokkal olcsóbb, 50k! ez szívás, ha a Vodkához vagy kötve -
Köszi, kipróbáltam. Tetszik, hogy variálható méretben kitehető widgetként, csak az nem tetszik igazán, hogy havi nézetben elég hangyaf@sznyi méretűek a napok, számok. A gyárinál sokkal jobb, hogy minden külön esemény más-más színű, így pl ha a magyar névnapok be vannak állítva, nem azt látod a gyáriban, hogy zöld csík, ami ha van ellette más napi teendő, akkor szinte nem is észrevehetően hoszabb, hanem a névnap, a magyar ünnepnapok és a gogle acc-os bejegyzések is más-más sínűek. Az is fura, hogy új eseménynél, mondjuk az aktuális napon nem az éppen aktuális időt ajánlja fel, hanem 12:00-t.
-
tzl
senior tag
Igen, ez nagyjából ugyanaz, mint a windowsnál, ott is egy csomó hibát a windowsnak tudnak be, pedig a dzsunka kínai hardver meg a kétséges minőségű (nem ms) programok okozzák.
Szegmentált hardverkörnyezet és nem kellően tesztelt programok együttese ezt idézi elő. Kétféleképp lehet ellene védekezni.
Az ember vagy minőségi hardvert vesz (minőségi árcímkével), vagy körültekintően választja ki az appokat (esetenként minőségi árcímkével), vagy pedig elfogadja, hogy svájcibicskával nehezebb halat enni, mint halkéssel.
-
schmo07
tag
Vétó,
Köszi !!!A fene gondolta volna, hogy ilyen bonyolult lesz.. én tényleg arra számítottam, hogy az androidnál úgy lesz, hoy rányomok a telefonon a frissitésre, és pár perc alatt megvagyok.
RootRulez,
Facebook-osokat be tudod állitani, hogy ne szinkronizálja, illetve hogy el legyenek rejtve, ne lásd őket. Legalábbis ez rémlik, volt már róla szó - keress rá.
Örülök, hogy megvan a mobil! És milyen a fehér? Szép? -
sonkamiki
tag
Köszi az infót!
Az üzemidő....hát igen,Nálam az is mérvadó, de a mai touch telók jó ha kibírják az átlag 2 napot.
Kicsit félek az Android rendszertől.
Nekem az a lényeg,hogy az emaileket letöltse Nekem akár otthoni wifiről is, GPS-t is lehessen használni (nem tudom van e rá ingyenes szoft.?), néha fotóznék, a kijelző jól olvasható és viszonylag "nagy" legyen ( 3,7" teljesen jó), a NET és térerő stabil legyen.
A legfontosabb,hogy egyszerű és felhasználóbarát legyen a teló.
Dvix-t vagy jobb minőségű videókat le lehessen vele játszatni (nem kell HD minőség), utazáskor jól jön, illetve az FM rádió legyen benne.
Az IP67 szabvány nem érdekel....eddigi telóim is megvoltak a vízi sportok és az ejtőernyőzés nélkül
Ha ezeket megbízhatóan tudja hozni akkor valószínű lecserélődik az E52-m.
Bocs az offért.
-
-
Hakkuuuh
tag
Állat!
Amúgy az eredeti kérdésre válaszolva én még nem láttam dokkolót és sztem nem is létezik hozzá, mert az USB bemenete nem szabad, hanem ügyebár gumival takart ... de ha azt kihajtanánk akkor meg hogyan lenne a dokkolóban?
vétó:
Én azt vettem észre hogy vagy az Aurában vagy a Motonavban (ami véletlenül, ugrott fel a telómra de már régen nincsen ott) ha állítod a hangerőt az másra is kihat. Illetve ha pl. elindítasz 1 játékot (jellemzően valami komolyabb Gameloft-osat) akkor nem mindegy mikor nyomkodod a hangerő gombot, mert ha a játék betöltődése alatt akkor asszem az ébresztő hangerejét állítod és betöltés után a médiáét.
Már volt olyan hogy a gaméról levettem a hangerőt és nem ébresztett ... hiába volt ott meg full-on a hangerő! Szóval csekkold ezeket az alkalmazásokat és mindenhol nyomasd fel a hangerőt.ZOC!:
Remélhetőleg főnökeid nem olvassák a fórumot (Bent Angry Birds/Worms/Drift Mania 1-1óra...)Üdv
-
Halo
senior tag
viszont keveset fogyaszt, valamint gyenge sávszélességgel is használható.
vodkafon előfizus vagyok, s túllépve a havi adatmennyiséget lecsökkentenek 9kbps/9kbps-re, s ezzel is kényelmesen elnavigál. Ok, nem mondja, h. fordulj jobbra-balra, de a térképre pislantva bárhova elmehetsz így is. -
szkajt
csendes tag
nálam is jelentkezett a probléma 2.34 alatt, nincs semmiféle egyedi csengőhangom, csak kb. 10 kép hozzárendelve emberekhez (amit persze szerencsésen össze is kever).
Viszont most hogy lecseréltem az alap tárcsázót Dialer One-ra, most úgy néz ki megjavult. Ja és no call log-om sincs vagy micsoda. -
tzl
senior tag
fogalmam sincs, nincs ilyen formátumú könyvem.
pdf-et próbáltam, de igazából a mek tartalmát fogyasztom egyelőre, pdf-ben letöltöm a számítógépre, ott minden ebook a calibre nevű programban gyűlik, arról meg automatikusan epub-ba konvertálva tolom a telóra. Ha visszakapom majd a szervizből a telót, kipróbálom, ha gondolod, bár szerintem gyorsabb, ha lerántod marketről és kipróbálod magad -
Halo
senior tag
nekem a fényképezőgép mutatta, hogy a szomszéd faluban vagyok, 2 méterre már haza is érkeztem - 1 másodperc alatt 7 km... nem rossz
no... közben néztem - igen, s lehet, épp Te javasoltad, hogy rakjam fel ezt a widgetet, deee.... nem az én világom
majd még túrkálok
kösz a tippet azért!
-
lmisi
senior tag
A calendar úgy, hogy helyette jorte-t használok, csak csak beriasztja a watchdogot, rajta kivül csak egy system app volt képes erre egyszer. Ja és amíg használtam merítette is az akkut.
Nincs egyedi kép, csengőhang nevenként, szerintem is ezért sem fagy hívásonként.
A vas rendben van, a többi a kínlódás.
Ahogy elnézem a fórumot, nekem még szerencsém van, némi angol nyelvű googlizás végső esetben megoldotta hamar a problémámat.
Pl. Titanium backup néha behülyül és ekkor nem kapcsol ki magától a képernyő, ilyenkor kill nekije. A wheater vacak állandoan Farenheitezett hiába állítottam vissza celsiusra és gyanum szerint szintén szabotálta a képernyő kikapcsot.
A hivásloggolásra még használok egy appot ami egy erre a célra létrehozott naptárba löki ki. -
Halo
senior tag
alap wödör vs go launcher (EX is...)
nekem tökéletesen elég lenne az alap wödör - csak nem tudom, miért nem megy normálisan...
Alap bluros user vagyok - root ugyan van - deee ez tuti nem befolyásolhatja a telefon működését. Legalábbis szerintem
szóval az akadás, fagyás:
kirakva a widgetet megy gond nélkül pár órát (fél nap?) utána már nem frissül magától, s amikor rábökök, hogy megnézzem a részleteket nem celsiusban adja az adatokat - hiába lépek fel a akkuwödör oldalárs, hiába állítok át meg vissza mindent, nem, az Égnek nem akar működni.
ilyenkor widget del, majd újra kirak... ezért kértem tippet/ötletet a többi Go-stól, mit használjak helyette... kaptam is tippeket, deeee... nem az igaziak. most még szerintem pár napig elbohóckodok az alappal (kirakom, beveszem, hogy vegye be...) aztán majd találok vmi mást helyette. -
schmo07
tag
Vétó,
Oké, neked okostelefonod van, azért nem sms-ezel... de másnak nem feltétlenül az van, nincs folyamatosan skype-on vagy nincs email közelben. Az ő esetükben mégiscsak az sms a legcélravezetőbb megoldás. Szóval azért ne írjuk le teljesenJa bocs, most látom, hogy nem azért nem sms-ezel.... te inkább "beszélős" tipus vagy
DaDa,
+1 Handcent sms szavazat -
Trabby
aktív tag
Nekem már meg van egy hónapja (pont ma
), de még mindig találok benne újdonságokat.
Nem tudom megunni.
Más:
Valaki segítsen légyszi abban, hogy a T9-et, hogy kell kikapcsolni... Napról napra idegesítőbb lesz..ABE
Én egyszerűen nem tudom megszokni, hogy a kanyarodásnál a telefonnal kell "ügyeskedni". Először érdekes volt, de én mondjuk jobban örülnék ha nyilak lennének.
-
palesz53
senior tag
közben memmaao (vagy hogy írod...
) válaszolt...
abe akksis linkjére (a zte-sre) - megcsináltam, ajánlom!
stage1 feltöltött állapotot mutatott, majd stage2 azonnal (töltés nélkül) is...
aztán stage3 kezdetén végül kibökte, hogy az csak 80%...
és eddig a 80%-ig tényleg eljut 1 óra alatt...minimumnál nálam alapból 0-ra kifeküdt, nem bírtam bele életet lehelni, csak némi töltés után
viszont eddig utolsó figyelmeztetésként 15%-ot írt ki, de ma már 5% alá is bírtam menni, mire megadta magát... és töltésnél nem kellett annyit várnom, hogy ezek után feléleszthető legyenaz akksi kitartása nálam kb 2 órával megnőtt ezen procedúra végrehajtása után, de még így is csak 1,5 nap környéke, a 2 nap ezek szerint nálam álomszerű...
(kb 1 óra wifi, back data enabled - folyamatos időjárás, facebook, meg 2 gmail fiók frissítése, plusz néhány e-mail elküldése, meg persze beszélgetés) -
-
zsirfecske
addikt
2011-ben nem mobilra optimalizálni kellene, hanem appot fejleszteni hozzá. ios és android a minimum. de már írtam több helyen itt (kedvesen az évzáró/évnyitó cikknél is, hehe), hogy nem kéne egy engadget app szintű dolog, beérném puritánabb megoldással is. ugyanezt tartom a prohardverre, index.hu-ra is.
szerk.:
ja, index.hu-nak van mobil oldala, tehát őket csak félig dorgálom -
Stauffenberg
nagyúr
Jó kérdés, én hazafelé a tömegközlekedésen is Prohardvert (illetve Mobilarénát) olvasgattam és ez valamennyi alkalommal eszembe jut, mert egyrészt baromi sok tök felesleges dolgot betölt, amire mobilosnak nincs szüksége, már csak a magyar viszonyok között meglévő mobilinternet csomagok kurta mérete miatt sem, másrészt meg a hasábolás sem mindig tökéletes.
-
ABE
őstag
Igen, működik a módszer, talán a te problémádon is lehet vele segíteni, egy próbát megér szerintem. Bár ahogy később tapasztaltan, gyakran elég az is, ha totálisan fel van töltve az akku (nem muszáj kikapcsolt állapotban), utána mondjuk be van állítva 3%-os kikapcsolási határ, majd lemerülés után fel van töltve megint maximumig (ezt se kötelező kikapcsolt állapotban). Igazából a lényeg, hogy egy teljes feltöltés-lemerítés-feltöltés cikluson átessen az akku úgy, hogy sem a töltés, sem a lemerítés nincs megszakítva, és a kritikus töltöttségi szint kellően alacsonyra legyen állítva, vagy pedig az akku elektronikája magától kapcsolja le a cuccost.
A te esetedben viszont a csökkentett módos fullos lemerítést, és kikapcsolt állapotban való feltöltést javaslom. Kis olvasmány még, ez hivatalos HP tanács: [link] és [link]
-
pomk
őstag
Tegnap ismét előfordult a csúszka hiba.
Nagyon gyanús volt, hogy a MotortochLED a hibás érte. Elindítottam, és nem jött be a szokásos menüje, csak a LED világított, aztán pár mp után kikapcsolt a kijelző. Ezt követően kiléptem a MotortochLED-ből. Ezt követően már jelen volt a csúszka hiba.
Megprobáltam reprodukálni, kikapcs/bekapcs, csúszka jó. MotortochLED elindít, de most bezzeg rendesen indult el. Kiléptem, ezután a csúszka hiba nem jelentkezett.
Ennek ellenére azt gondolom, hogy a 3. előfordulásért a MotortochLED a felelős. -
kano
nagyúr
Köszi, megkerestem és majd felteszem.
Még egy kérdés: Ha SMS-t küldök akkor az SMS kézbesítési üzenetet hogy lehet véglegesen bekapcsolni. Mert, ha az SMS írás alatt bekapcsolom akkor csak arra az egy üzenetre vonatkozik, de nem marad bekapcsolva. Az általános SMS settingsnél meg nem találok ilyet.
benisti
Az a baj, hogy a 1270 nem tud semmit (bár ebben lehet, h igaza van), szerinte sehol sem volt egész Budapesten Defy és mégis sikerült megvennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest