Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajca
tag
Elcserélném Vitamaxos Defy-t, Galaxy I9000-ra! Más csere nem érdekel.A Defy januári hibátlan karc és hibamentes,hivatalos papírjaival van.
-
ajca
tag
Letöltöttem a skypot szép és jó,de hogy lehet kilépni belőle
-
ajca
tag
Nem teljesen defy de a családtag,milestone-t vett a lányom 1G memo kártyán froyoval,ami ugye kevés.A lenne a kérdés át lehet menteni a dropbox-al a froyot másik kártyára vagy újra le kell tölteni
-
ajca
tag
Szevasztok!Olyan gondom van hogy 2 perc után megszakadnak a hívások csak úgy önállóan,van valami ötlete valakinek miért?
-
ajca
tag
Nem érzékeli a telóm az sd kártyát,ha kiveszem a kártyaolvasóval működik,mi lehet a gond?
-
ajca
tag
Kösz! közben megoldódott,elb...sztam a rootolást,csináltam egy factory reset-et,és mostmár semmit nem tudok rajta csinálni,kiírja set-up hívást fogad de amúgy tök üres a kijelző.Vissza olvastam más is járt már így és megbodogult ABE kolléga újratelepítést ajánlott ami le is van írva szépen csak az rsd lite fájlt sehonnét nem tudom letölteni az a belinkelt oldal már nem érvényes,úgyhogy egyenlőre levélnehezék a defy.
-
ajca
tag
Sziasztok!
Azon gondolkodtam, ha az akku hőmérsékletét tudja mérni a teló akkor talán a külső hőmérsékletet is, csak úgy érdekel a dolog hátha van rá valami okosság -
ajca
tag
Szevasztok!
A Defy-al felvett videot hogyan lehet feltölteni a számítógépre?A Defy beteszi a camera mappápa és a gépen sehol sem találom -
ajca
tag
Szevasztok!
Bekapcsoltam a képernyő zoom módot a baállítások főmenűből,azóta nem enged belépni a beállítások menűbe se a többi alkalmazást sem nyitja meg csak ami az alap képernyőre van kitéve,hogyan lehet ebből vissza lépni? -
ajca
tag
Üdv mindenkinek!
Hogyan tudom a dialer one-ben beállítani a hívócsoportokat,hogy ne kelljen egyesével újra beírni,mert nem tudom sehogysem egyben átvinni a bennelévő neveket? -
ajca
tag
Szevasztok!
A mem.kártyámon van egy LOST.DIR nevű mappa tele van adattal és ? jellel mi a franc ez?Ja és csak a froyo óta van . -
ajca
tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni 2.2.2.froyom rootolva van,így nyomhatok e factory resetet? Mert ezelőtt az eclairnál a 2.51 re nyomtam rootolva és behalt a teló,utána mondta valaki azért mert rootolva volt.
-
ajca
tag
Szevasztok!
7 hónapig voltam defy tulaj és igen tetszett a teló,viszont azt meguntam,hogy csak várni-várni a hivatalos frissítésekre vagy barkácsolni főzött rom.-okat különböző kompromisszumokkal mert ez vagy az nem működik még tökéletesen....de majd megoldódik.A lényeg olcsón "65E" tudtam venni egy xperia neot hát ég és föld a különbség alapból,az összerakás minősége a gyorsaság a kijelző minősége szóval én ezért szivesen elállok strapabírástól mivel úgy is vigyázok minden telómra,nem fikázni akarom a defy-t,csak szólok van élet a defy után is ,ja és még az akku használatról annyit a defy-ból ha kitudtam hozni 48 órát az volt a max.a neo-nál 90 óra készenlét után még volt 20% töltöttségem ugyan azzal a használati szokásaimmal! -
ajca
tag
válasz Tézé81 #30849 üzenetére
Megnyugtatlak én is mocskos körülmények közt dolgozom,hol nyakig olajos,hol malteros,hol sáros,de mint írtam vigyázok rá bármi a neve a telómnak mivel igen drága mindegyik és eőbb utóbb eladom őket,a defy gorilla glassáról,hogy elhittem karcálló na az első homokszemes hívásfogadás után kiderült nem teljesen az tehát fólia kellett rá,ami azért rontja a képernyő minőségét,vízbe meg úgyse mártogatom,ha leejtem és úgyesik akkor annyi a kijelzőnek őnála is van példa néhány itt a fórumban ennyit az ún,strapa telóról,de ettől én kedveltem csak hát van jobb is.
-
ajca
tag
válasz zsirfecske #30864 üzenetére
Azért a kijelző és a hangszóró a kamera + összeszerelés minősége sem mellékes amit csak akkor érzékelhetsz ha már birtokoltad mind a kettőt hiába jössz itt a hardver és szoftver adatokkal azok csak számok és más a felhasználói élmény, mert a defy azért lazán lefagy akármelyik navigációs vagy videolejátszó programmal próbáltam szerintem mindet ami jó értékelést kapott,ezt nem tudtam kicsikarni a neo-ból és egy átlag felhasználót (mint én) ez érdekel nem pedig,hogy melyik főzött progival tudom jobban kihasználni adottságait a telónak!
-
ajca
tag
válasz Lacopapi #30869 üzenetére
A pajtásaimat nem itt sértődött defy tulajok közül gyűjtögetem és nem kedvet akartam csinálni a neohoz ha olvastad elejétől mit írtam,csak elmondtam tapasztalataimat a két telóról mivel nekem már van ilyen is.Nem fogok gyepesagyú defy fanokkal vitatkozni pajtikám részemről ennyi volt!
-
ajca
tag
Szevasztok!
Lenne 2 kérdésem, Defy+is független bármelyik szolgáltatónál veszem?
Valamint a sygic navit tudja futtatni már
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest