Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolstrommer
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérek! Letöltöttem a DEFY-re a Sygic programot a Marketről, ami 25-ig ingyenes. Ennek használata milyen költséggel jár 25-ig? Ha használom, megjelenik egy kis ikon egy műholdról, de ilyet még nem használtam, és nem tudom hogyan működik. Nekem egyébként tetszik, és valószínűleg megvenném, ha nem jár túl sok költséggel a használata. Köszönöm előre is!
-
wolstrommer
csendes tag
Sziasztok!
Segítsen nekem valaki! A Defy működik 2 gigahertz-en is vagy csak GSM rendszeren? Most fogok utazni Japánba, és azt írják, hogy a GSM telefonok nem működnek ott,csak a 2 Gigahertz-en lehet telefonálni!
És az internetnek ehhez semmi köze!? Csak legyen WIFI és már nyomhatom is?!
Nagyon köszi!
-
wolstrommer
csendes tag
Tudja valaki, hogy Japánban tudom-e használni a DEFY-t? Skype, e-mailek, sms?
-
wolstrommer
csendes tag
A Motorola Defy telefonomon a hívás időtartalom kijelzést hol lehet kikapcsolni? Minden nap legalább kétszer ki kell kapcsolnom a telefont, mert 10-15 hívás után folyamatosan beragad! Ha vége a hívásnak, nagyon sok ideig kint marad a hívás időtartalma, és ez alatt nem lehet vele csinálni semmit! Már cseréltettem bent szoftvert is, de a hiba nem szűnt meg! Kérem ha tud valaki segítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest