Hirdetés
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
a 8 gb-s a-data az áráért kiváló (német teszteken is jól szerepelt, megbízható), 16 gb-sből meg mondjuk lexar cl6-os - teszteken megfutotta egy cl10-es sebességét... (ezt mondjuk én Németo-ból rendeltem; jelen árfolyammal, szállítással max 10e lehet, 2 nap alatt itt volt)
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
Tizedes1
aktív tag
-
tyll30
tag
Ne haragudjatok, tudom hogy ezerszer ki lett tárgyalva de ...
Ha én veszek egy ilyen telefont és a szolgáltató oldalán ezt találom "Por-, csepp- és ütésálló kivitel (IP67 szabvány)" és a dobozon ezt " Water-resistant and dust proof" ami ha jól fordította a Google "vízálló és porálló" (bocs angol tudásom nulla ), akkor nekem hiába raktak a dobozba cetlit !!!!
Fogyasztóvédelem ehhez mit szólna ????
Megveszel egy terméket mindenhol feltüntetik mit tud, hazaviszed kibontod és egy cetlin közlik bocs mégsem tudja a készülék a felsorolt tulajdonságokat !?
Mi ez ha nem a fogyasztó félrevezetése ! ?Ha nekem ilyen problémám lesz a telefonnal az biztos nem hagyom magam lerázni és egyértelmű hogy fogyasztóvédelem fordulok!
-
szabof1
őstag
Marketből nem fog menni, mert másik Motorola telefont kell választani. A Gameloft oldalról kell megvenni (de ne "Defy"-t válassz, hanem olyan Motorola telefont, amelyet enged választani), onnan letöltési linket kapsz SMS-ben és aztán már fut Defyn.
(Én nem próbáltam, de olvastam róla, hogy így megy.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest