- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A50 - minden, ami kell
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WAYTEQ X980BT navigáció (térkép szoftver nélkül)
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
válasz Menyus1.0 #12291 üzenetére
mi hiányzott neked?
ja hogy mert a Voda úgy kapta a Motorolátol hogy Bluros.
Akkor ez neked fájópont? vagy nemértem.Moto kiküldi blurosan függetlenül Standard Vodafone beállításokkal (MMS, NET) a Vodának.
Voda plecsnizi az átvételt, beárazza majd a polcra rakja.ettöl többet nem csinál sztem a Voda.
vagy Te másként gondolod?----- www.zoci.gumroad.com -----
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Menyus1.0 #12291 üzenetére
Mit nevezünk hiányos programnak?Mert moto 2 féle szoftverrel szállít.Nyugatra mennek a blur-os szoftok (anglia francia,ect USA) meg a többieknek a blur nélküli (német o,magyar,lengyel,ect)Mivel a szolgáltatók hivatalosan szerzik be a telefont néhány zug gsm bolttal ellentétben nem is fogsz kapni náluk frissítésnél sem teljes szoftvert,mert moto nem úgy adja ki .
Amugy ha érdekel a két szoft között elég jelentős különbség van sebességben.Mind2 2.2 első indítás quadrantban min. 100 pont különbség van.Ez azért már eléggé befolyásolja a mindennapi használatot is.Pláne hogy a blur home emellé még "laggol" is elég szépen.
[ Szerkesztve ]
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Z0C!
őstag
válasz Menyus1.0 #12283 üzenetére
ad1. nem a szolgáltató hibája ha csesződik a telefon.
ad2. a beszállító így adja rendelkezésre a telefont. a Voda így adja el.
vagy netán azt gondolod hogy a Vodában azon dolgoznak hogy direkte lebutítsák a telefont?
ad3. lassan 3hónapja használom. semmilyen probléma nem volt vele. pedig úszott, zuhanyzott nem 1x...ez a szolgáltatóra mutogatás meg hülyeség. örüljünk annak hogy kaptunk belőle.
Vodánál 70k
sufni gsmben meg 80.szóval...
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Juliuska
senior tag
válasz Menyus1.0 #12236 üzenetére
értem én, amit írsz, nincs is ezzel semmi probléma viszont:
1) mindig adódhatnak geb@szok, amikor is érvényesíteni kéne az ilyenkor esedékes garit, csakhogy a zug-gsm-bótok' egyedimód' oldják/értelmezik ezeket, ami néha nem mindig előnyös számunkra...
2) hamá' andriod, akkor (szerintem) érdemes volna annak is használni -> magyarabbul: minek vegyem + 2 x annyijé' a vasat, amikor a szolgáltatóknál annak töredékéért is +szerezhetem a hozzá passzoló szolgáltatásokkal kiegészítve.(bár ennek is van hátránya, de ez még mindig a jobbik +oldás, mint súlyos gyöngyöké' +venni, + hozzá választani ua.-t a szolgáltatást valamelyik szolgáltatónál -szerintem )
más:
elsőre én is nagyon +rökönyödtem az itt olvasható a hozzászólások vegyességén, de aztán szépen visszavezettem a Defy-t használók gyakorlott/gyakorlatlanságára, ill. arra, h nem mindenki rendelkezik azonos műszaki tájékozottsággal/tehetséggel/érzékkel a buhera terénÉlj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Cyrin
addikt
válasz Menyus1.0 #12236 üzenetére
"jól képzett csákánykéz kell ahhoz, hogy valaki letépkedje a csatlakozó védő dugókat itt lentebb olvastam."
így keletkeznek az álhírek nyomán a rémhírek, amiket utána már mindenki valóságként kezel...
jelentem, nálam Netgear3700-al síma n-es módban is megy az SPB TV, az más kérdés, hogy már régen nem nézek tv-t, és egyébként is úgy tűnik semmi értelmes csatorna nincs rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- SSD kibeszélő
- EA Sports WRC '23
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Path of Exile (ARPG)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 Fekete
- iPhone 11 128Gb fekete, szinte újonnan eladó
- Apple Iphone XS 64GB - Független - Szép állapotban - Üvegfóliás - Akku 86% - Ingyen Foxpost!
- iPhone 14 128GB kártyafüggetlen Teljesen hibátlanul működik Karcmentes Megkímélt Állapotban
- Oneplus Nord 2 5g 6/128
- Iphone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 2025.04.03 Apple garanciás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256 GB (15 Hónap garanciával)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest