-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
válasz
Menyus1.0 #12236 üzenetére
értem én, amit írsz, nincs is ezzel semmi probléma viszont:
1) mindig adódhatnak geb@szok, amikor is érvényesíteni kéne az ilyenkor esedékes garit, csakhogy a zug-gsm-bótok' egyedimód' oldják/értelmezik ezeket, ami néha nem mindig előnyös számunkra...
2) hamá' andriod, akkor (szerintem) érdemes volna annak is használni -> magyarabbul: minek vegyem + 2 x annyijé' a vasat, amikor a szolgáltatóknál annak töredékéért is +szerezhetem a hozzá passzoló szolgáltatásokkal kiegészítve.(bár ennek is van hátránya, de ez még mindig a jobbik +oldás, mint súlyos gyöngyöké' +venni, + hozzá választani ua.-t a szolgáltatást valamelyik szolgáltatónál -szerintem
)
más:
elsőre én is nagyon +rökönyödtem az itt olvasható a hozzászólások vegyességén, de aztán szépen visszavezettem a Defy-t használók gyakorlott/gyakorlatlanságára, ill. arra, h nem mindenki rendelkezik azonos műszaki tájékozottsággal/tehetséggel/érzékkel a buhera terén
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest