- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
Beppesz #13416 üzenetére
én értem a problémádat, de azt is egyértelműen leszűrtem, hogy nem a notification bar eme funkciója a problémáid forrása... egyáltalán miért kapcsol be a zsebedben a kijelző? nekem még sosem történt ilyen önkényes bekapcsolás. (másnak már igen, ebben a topicban sokan panaszkodtak már ilyen problémára) addig, amíg ki van kapcsolva a kijelző kizárt dolog, hogy ez bakavarjon!!! csak és kizárólag akkor tudod használni ezt a funckiót, ha bekapcsolod/aktiválod a kijelzőt, tehát önszántadból indítod az egész "akciót". a különbség abban van, hogy néhány aprósághoz nem kell feleslegesen feloldani a képernyőzárat.
tehát szerintem Neked az önkényesen fel-feléledő képernyőd körmére kéne nézned inkább, az lesz minden bajod okozója!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest