- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AnTigy
tag
Szép napot mindenkinek
Fél éve különösebb gond nélkül használom DEFY+-omat rootolt gyári 2.3.5.el. Videokat ez ideig MX VideoPlayer Pro-val játszottam le, de most az 1.6h verzióra frissités kapcsán számora érthetetlen dolog történik; az install memória hiánnyal leáll. A helyzet reboot + wipe cache + wipe dalvik cahe után sem változik. Természetesen install előtt töröltem a korábban hibátlanul futó 1.6g verziót és az ffmpeg4 kodeket is. Most ez utóbbi változat újrainstallja az 1.6h-hoz hasonlóan memória hiánnyal meghal (javasolva hogy töröljek néhány alkalmazást - amit meg is tettem - eredménytelenül!!)
Tudna valaki segíteni a megoldásban?
Előre is köszönök minden tanácsot
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EA Sports WRC '23
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest