- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Akkor ki venné a Nexus-okat? Szerintem ugyanazt a gyakorlatot fogják alkalmazni, mint a többi gyártó (már amelyik), hogy független készülékeknél feloldható.
Bár arra azért kíváncsi lennék, mégis mit csinál a Google, egyrészt még mindig Motorola, a weboldal sem irányít máshová.. lehet a teljes részleg vezetőségét is megtartották és semmit nem változtattak a gyakorlaton, amit a Motorola Mobility követett, így továbbra sem lesznek se időben történő frissítések, se európai support.. csak a szabadalmakkal foglalkoznak direkt. -
Phoenixy
senior tag
Az a proci tuti, hogy egy Qualcomm S4-es.
"More importantly, Motorola ATRIX HD offers LTE support which means the phone embeds a Qualcomm Snapdragon S4 chipset inside. "
Hivatalos oldal (Motorola Kanada) -
rum-cajsz
őstag
Beárazták a kicsikét. A 100 dodo barátságos ár: [link]
-
ixtom
tag
-
falijja
őstag
Colorboost Remélem hogy valamiféle amoled teknológia az alapja..
-
Rickazoid
addikt
Meddig hordják a Motorola nevet és élvezik az európai support hiányát ezek a telefonok?
-
prolad
addikt
Tetszik,de ha már business class akkor min 2500-3000-s akku és egy ujjlenyomatolvasó kéne bele.
-
szben05
tag
Ha van eszük, lesz atrix hd maxx
-
Higgs
csendes tag
csúnya
de hát ízlések és pofonok. -
NoMagix
addikt
Ez igen! szép design és kellemes anyaghasználat!
Ebbe nem lehet belekötni, hogy mennyire hasonlít valamelyik gyártó termékére, messziről tudja az ember, hogy ez bizony Motorola! -
tomistarkapi
tag
pont ma ejtettem le az atrixomat és faszán össze karcolodott mindenhol... pl kijelző is a gorilla glass ellenére dehát egy 10 méteres földön csuszás után nem is csodálkozom lehet nem kellett volna rajta tegnap nézegetnem az atrix hd specifikáció ját és akkor nem haragszik meg rám...
-
jacis
nagyúr
Nagyon tetszik.
-
märchenPrinz
csendes tag
válasz
Répafőzelek #17 üzenetére
Ez így van.
-
märchenPrinz
csendes tag
Hazudnék, ha azt mondanám, nem szép, de egy Photon sokkalta gyönyörűségesebb.
-
hito
nagyúr
Biztos megoldják majd, de a tényállás az, hogy a Moto az ICS-be gyárilag ICS-t oltott sajnos ubuntu helyett.
Egyébként nem ez az egyetlen működő megoldás. A mostani készülékemen elképesztő jó sebességgel (meg merem kockáztatni, hogy gyorsabb mint a webtop) működik az ubuntu insaller által kínált ubuntu 10, pedig "csak" egy tegra2-ről van szó. Note-omon lassabb volt, mint ezen. És a QWERTY-nek köszönhetően nagyon jól kezelhető, mobilabb is és bármit megcsinálok rajta amit webtop-on. Hang nincs asszem, ennyi a hibája, bár lehet, hogy azt is elő lehet csalogatni, nem néztem utána.
-
vicze
félisten
-
hito
nagyúr
"Amúgy Lapdock útközben degradálódott egy tablet mode-ra, tehát ha rádugod átállítja a pixel sűrűséget és simán tablet mode-ba vált az android. Végül is a Lapdock megszűnt."
Na amikor én erre rájöttem, majdnem megvettem a repjegyet Amerikába, hogy akkor most lövöm feljbe egy lépés távolságról shotgun-nal a Motorola termékmenedzserét. Az egyvérzés kerülgetett napokig, komolyan! Hogy lehet ekkora állatságot csinálni?
Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.
Az Atrix-omat lecseréltem egy RAZR-re annak idején, miuátn ez kiderült ment is az apróba a francba, pedig már meg akartam rendelni a Lapdock 500-at hozzá.Így most otthon figyel egy sima Lapdock, várva, hogy megint megjöjjön az étvágyam egy Atrix 4G-re. Nem lesz egyszerű, mert nagyon elvagyok most egy Samsung Captivate Glide-dal
-
vicze
félisten
Én arra felrakom egy szervemet, hogy TI.
Google távol fogja magát tartani Qualcomm-tól minél jobban, az OMAP sokkal jobban megfelel nekik. Motorola eddig is csak alsó kategóriában alkalmazta a Qualcomm-ot.Amúgy Lapdock útközben degradálódott egy tablet mode-ra, tehát ha rádugod átállítja a pixel sűrűséget és simán tablet mode-ba vált az android. Végül is a Lapdock megszűnt.
-
Talán ez az első csúcstelefon,amire leesik az állam,annyira bejön.
Vajon az Apple beperli a Motorolát az Atrix HD miatt,mert lehet vele telefonálni?
Phoenixy: Nekem ez már csúcs,mindegy,hogy a Motorola mit mond róla
-
ez a colorboost valami ujabb tulszaturalt fost jelent?
-
törölt tag
Hát így valahogy, ha már mobilról beszélünk.
-
Bejönnek ezek a Motorola telók nagyon is, de nekem kb. ugyanez kéne 3,5-3,7 colos kijelzővel, kisebb méretben, hasonló lapos kivitelben...
-
Black Dragon
addikt
Nekem nagyon tetszik, szívesen kipróbálnám.
-
Beri78
őstag
ez lesz most a csúcskészülék
nagyon kellene -
lmisi
senior tag
Nagyon pofás telefon, vajon lesz rá 4.1?
-
Répafőzelek
tag
Motorola az új design császár!
-
tjb007
nagyúr
Nagyon nagy valószínűséggel a 4460 -as OMAP, kis szerencsével a 4470 -es de majd meglátjuk, én viszont Qualcomm -ra nagyon nem számítanék.
(#12) Phoenixy
"ATRIX sose szokott TI-s lenni"
Atrix 2 -ben mi is van ?
(#13) Lenry
Igen, a Lapdock -kal például kompatibilis.
(#14) littlelion21
Nagyon nagy valószínűséggel igen, legalábbis egyelőre.
-
Quarell
tag
Egy kicsit most megkavarodtam. Ez a telefon a korábban Atrix 3 néven emlegetett keszülék vagy valami egészen más?
-
littlelion21
addikt
Az AT&T logo-ból kiindulva gondolom US only.
-
viszi tovább az Atrix vonalat, miszerint plusz kiegek, monitor, billentyűzet, stb köthetők rá?
-
Phoenixy
senior tag
ATRIX sose szokott TI-s lenni, szerintem ez egy Qualcomm S4.
Mondjuk tegnap ki került Motorola oldalára a spec. ma viszont leszedték.#4:
"The phone is listed as being "Business Ready" with "security, productivity and connectivity" features including "government-grade encryption which protects your contacts, calendar and email. " -
rankesz
veterán
Vajon ez a "1,5 GHz-es, kétmagos processzor" milyen típus lehet? Tudom hogy a Motorola előszeretettel használ TI SoC-okat a gépeiben, de ha netán mégis Qualcomm S4 akkor durva jöszág lesz...
-
defymoto
senior tag
Nagyon szép
mondjuk nagyobb akksival, még jobb lenne
A kijelzője végre nem olyan nagy tepsi
-
Next Win ®
tag
Tetszik, úgy gondolom be fogok nevezni egy ilyenre !
-
Btel
tag
Kell
-
Flash86
tag
Aztaq... bármelyik szervemet odaadom érte...
-
bence0501
csendes tag
Az a 7százát
De megint nincs ujjlenyomatolvasó mint az 2-es nél -
kymco
veterán
Csorog a nyálam...
-
kriszpontaz
veterán
És ez mitől business ready?
-
KillBorn
senior tag
Tettszik az átlátszót status bar, meg a gombok alul.
-
Cyberpunk
félisten
„Colorboost” hogy mik vannak.
-
hito
nagyúr
Nagyon csudaszép! És ha csak annyira lesz jó mint az első Atrix, akkor siker lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest