- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Biztos megoldják majd, de a tényállás az, hogy a Moto az ICS-be gyárilag ICS-t oltott sajnos ubuntu helyett.
Egyébként nem ez az egyetlen működő megoldás. A mostani készülékemen elképesztő jó sebességgel (meg merem kockáztatni, hogy gyorsabb mint a webtop) működik az ubuntu insaller által kínált ubuntu 10, pedig "csak" egy tegra2-ről van szó. Note-omon lassabb volt, mint ezen. És a QWERTY-nek köszönhetően nagyon jól kezelhető, mobilabb is és bármit megcsinálok rajta amit webtop-on. Hang nincs asszem, ennyi a hibája, bár lehet, hogy azt is elő lehet csalogatni, nem néztem utána.
-
hito
nagyúr
"Amúgy Lapdock útközben degradálódott egy tablet mode-ra, tehát ha rádugod átállítja a pixel sűrűséget és simán tablet mode-ba vált az android. Végül is a Lapdock megszűnt."
Na amikor én erre rájöttem, majdnem megvettem a repjegyet Amerikába, hogy akkor most lövöm feljbe egy lépés távolságról shotgun-nal a Motorola termékmenedzserét. Az egyvérzés kerülgetett napokig, komolyan! Hogy lehet ekkora állatságot csinálni?
Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.
Az Atrix-omat lecseréltem egy RAZR-re annak idején, miuátn ez kiderült ment is az apróba a francba, pedig már meg akartam rendelni a Lapdock 500-at hozzá.Így most otthon figyel egy sima Lapdock, várva, hogy megint megjöjjön az étvágyam egy Atrix 4G-re. Nem lesz egyszerű, mert nagyon elvagyok most egy Samsung Captivate Glide-dal
-
hito
nagyúr
Nagyon csudaszép! És ha csak annyira lesz jó mint az első Atrix, akkor siker lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Autós topik
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest