Hirdetés
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hito nagyúr "Amúgy Lapdock útközben degradálódott egy tablet mode-ra, tehát ha rádugod átállítja a pixel sűrűséget és simán tablet mode-ba vált az android. Végül is a Lapdock megszűnt." Na amikor én erre rájöttem, majdnem megvettem a repjegyet Amerikába, hogy akkor most lövöm feljbe egy lépés távolságról shotgun-nal a Motorola termékmenedzserét. Az egyvérzés kerülgetett napokig, komolyan! Hogy lehet ekkora állatságot csinálni?  Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android. Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.
 Az Atrix-omat lecseréltem egy RAZR-re annak idején, miuátn ez kiderült ment is az apróba a francba, pedig már meg akartam rendelni a Lapdock 500-at hozzá.Így most otthon figyel egy sima Lapdock, várva, hogy megint megjöjjön az étvágyam egy Atrix 4G-re. Nem lesz egyszerű, mert nagyon elvagyok most egy Samsung Captivate Glide-dal ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Androidos tablet topic
- OTP Bank topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max Black Titan 256 GB Független, garis, számlás, 100% akksi
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.
 Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)