Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Biztos megoldják majd, de a tényállás az, hogy a Moto az ICS-be gyárilag ICS-t oltott sajnos ubuntu helyett.
Egyébként nem ez az egyetlen működő megoldás. A mostani készülékemen elképesztő jó sebességgel (meg merem kockáztatni, hogy gyorsabb mint a webtop) működik az ubuntu insaller által kínált ubuntu 10, pedig "csak" egy tegra2-ről van szó. Note-omon lassabb volt, mint ezen. És a QWERTY-nek köszönhetően nagyon jól kezelhető, mobilabb is és bármit megcsinálok rajta amit webtop-on. Hang nincs asszem, ennyi a hibája, bár lehet, hogy azt is elő lehet csalogatni, nem néztem utána.
-
hito
nagyúr
"Amúgy Lapdock útközben degradálódott egy tablet mode-ra, tehát ha rádugod átállítja a pixel sűrűséget és simán tablet mode-ba vált az android. Végül is a Lapdock megszűnt."
Na amikor én erre rájöttem, majdnem megvettem a repjegyet Amerikába, hogy akkor most lövöm feljbe egy lépés távolságról shotgun-nal a Motorola termékmenedzserét. Az egyvérzés kerülgetett napokig, komolyan! Hogy lehet ekkora állatságot csinálni?
Ennek pont úgy volt értelme, hogy az android rendszer mellett volt egy ubuntu, most az android rendszer mellett lett egy másik android.
Az Atrix-omat lecseréltem egy RAZR-re annak idején, miuátn ez kiderült ment is az apróba a francba, pedig már meg akartam rendelni a Lapdock 500-at hozzá.Így most otthon figyel egy sima Lapdock, várva, hogy megint megjöjjön az étvágyam egy Atrix 4G-re. Nem lesz egyszerű, mert nagyon elvagyok most egy Samsung Captivate Glide-dal
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest