- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
válasz
wertigo1984 #2902 üzenetére
A rági samsungommal buszon, nagy forgalomban, villamoson soha nem tudtam beszélni, mert vagy nem hallottak, vagy én nem halottam a beszélgető partnerem. Mióta Atrixom van, bárhol bármikor tudok telefonálni, és a hangerő csupán félig van feltolva. Koncerten nemrég fel kellett majdnem max-ra toljam a hangerőt beszélgetés alatt, de szerintem ez olyan körülmények között simán belefér
-
tvamos
nagyúr
válasz
wertigo1984 #2900 üzenetére
A hangszoro vilagbajnok!
-
Pubszon
veterán
válasz
Akkor fogod jól hallani ha neki is zajszűrős motorolája van, mert ha csak neked van akkor téged fognak jól hallani.
-
Matada2.3
veterán
válasz
wertigo1984 #2904 üzenetére
Én biciklizés közben sokat telefonálok és mindig kristály tiszta volt a vétel.
-
snapdragon
tag
válasz
szerintem is a legjobb a zajszűrése az összes telefon közül ,volt pár duplamikrofonos telefonom(nexus one\desire hd\xperia play),de abszolút meglepődtem első telefonálásnál,hogy ennyire tisztán hallom a másikat.
-
Matada2.3
veterán
válasz
wertigo1984 #2900 üzenetére
A legjobb az összes telefon közül. (aktív zajszűrés) a Moto mindig jó volt ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Quadro FX 570 eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest