Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Moleman

addikt

válasz Menthirist #675 üzenetére

Szia!

A legelső és legfontosabb javaslatom, hogy élőben próbáld ki az összeset. Más preferenciái alapján nem jó ötlet telefont venni, magadnak kell megtapasztalnod, hogy melyik mennyire felel meg az elvárásaidnak.

A saját tapasztalataim:
    Arc S: egymagos, ez érződik is rajta, a kijelzője szép, viszont meg akartam nyitni egy google mapst a kiállított darabon, és lefagyott, leállt, és már újraindítani se lehetett. Nálam egy ilyen kizáró ok, akkor is, ha egy évben egyszer csinálja.

Atrix: fantasztikus telefon, számomra minden részlete tökéletes (lenne), viszont a kijelző pentile matrixos, hiába jó a felbontása papíron. Mindenképpen nézd meg élőben, én emiatt nem vettem meg. Ja, és az Atrix mellé szerintem kötelező gyakorlat a főzőcskézés.

Sensation: ha nem akarod piszkálni, és megfelel a mérete, én ezt venném a helyedben. Az én tapasztalataim alapján nem lassabb az S2-nél, sőt. A kijelzője nagyon szép, akadásmentesen megy, a tesztképek és videók alapján a kamerája is jobb, mint az S2-é. A Sense ismét preferencia kérdése, nekem tetszik.

S2: én nem vagyok amoled párti, de ez mellékes, nem az én preferenciáim számítanak, viszont a felbontása tényleg szörnyű kevés akkora képátlóra. Papíron erősebb, mint a Sensation, de a valóságban nem érződik, a Samsung nem áll a helyzet magaslatán az optimalizálás terén.

Esetleg még ott az Atrix 2, gyakorlatilag ugyanolyan, mint a Sensation, csak más procival.

Új hozzászólás Aktív témák