- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
válasz
TechArtist #8047 üzenetére
mit értesz jól működő alatt? Ami van cm11, az nekem napi használatban van. van benne 720p rögzítés, az 1080 is megy nálam lg camcorerrel, de a felvétel után lefagy az alkalmazás, viszont a videót megcsinálja. hívás közbeni beszédhangerő állítása nem működik (bár egy hangerőállító progival sikerült befixálni) és nem olyan jó az akkuidő, de az előző cm romoknál így is jobb.
-
105kacsa
őstag
válasz
TechArtist #7972 üzenetére
Lesz(van már 3 verzió ebből 1 egész jó).Sokan rajta vannak az ügyön
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TechArtist #7972 üzenetére
Anno amikor kiraktam ide a Lapdpckot nekem Lovi24 jelezte, hogy ezért Ő büntit kapott. Írtam a modoknak és töröltettem a hozzászólásom + elnézték a 'mea culpa" jellegű bűnömet.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TechArtist #7235 üzenetére
Árba pont a Nexus 4 és a Padfone 2 között van. Másfél hét múlva egyeztetek a telenoros ügyfélmenedzserünkkel és a fönökkel, hogy kapcsolattartóként mi férhet bele. Az LG tesztjét még átböngészem, köszönöm az ötletet.
-
válasz
TechArtist #6328 üzenetére
4.1.2-nél újabb "hivatalos" ROM nem jött ki, de terjeng olyan szóbeszéd, hogy Atrix 2-re is jön a 4.2.
-
TechArtist
aktív tag
válasz
TechArtist #6323 üzenetére
Konkrétabban a 4.1.2 óta.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TechArtist #3540 üzenetére
A böngészőben valóban nincs rá lehetőség, de "kattintáskor" felkínálja a telón lévő lejátszókat, így az MXPlayer-el megy a streamelése.
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3367 üzenetére
Most én sem raktam fel nem piszkálom egy ideig mert biztos akarok lenni h okés a fogyasztás majd utána visszarakom aztán megnézzük,de egyébként nemhiszem h az volt mert direkt kikapcsoltam és úgy is eléggé merült:S
Az enyém gyárilag csak 1 Ghz-es még rendberakás előtt akartam felrakni rá az overclockot de hiába telepítettem a zipet cwm-ből mintha semmit se csináltam volna vele úgyan úgy ment 1 Ghz-n,és no frillsbe se lehetett feljebb húzni 1-nél szóval hagytam a fenébe...
De ha a tied előtte 1,2-es volt akkor simán vissza lehet állítani a friss anyagban is benne van a hozzá való zip csak úgy picit kevesebbet fog bírni egy töltéssel.
Xda-n volt vita h kell-e egyáltalán 1,2 v sem,átlag napi használathoz tényleg felesleges mert nem érezhető a különbség mivel úgy leginkább 300-600-800 Mhz között ugrál a proci.
Szerintem akkor érdemes ezzel foglalkozni ha valami komolyabb játékkal akarsz játszani és már kevés az 1 Ghz pl Vice city ott már lehet érezhető lenne a különbség.Amin most agyalok az az alulfeszelés,defyn úgy vagy 20-30%al többet ki lehetett húzni egy töltéssel anélkül hogy a teljesítmény rovására ment volna.Ez a módszer itt is működhet csak nekem ezek a mW értékek eléggé ismeretlenek és nem találtam sehol egy épkézláb leírást h milyen mértékben érdemes állítgatni vagy adott Mhz-re mennyi az optimális,így meg nem akarok kísérletezni.Szóval ha erről van valakinek bővebb infója akkor ne tartsa magában!
-
GGMPC
őstag
válasz
TechArtist #3321 üzenetére
Az egyik kiirja a szamot es a telefonkonyv szamara ismeretlen, a masik meg kijelzetlen szam - sze rin tem!?.
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3313 üzenetére
Meg appok kozti valtas is gyorsabb lett es nalam pl messenger nullarol megnyitasa is vagy fele annyi ido csak.
Neztem ma es sztem se igazan befolyasolja.
Viszont rakattantam subway surfersre es igy elegge hamar merulok(legalabbis remelem csak amiatt) 10 oraja 100%-25% 3 ora kijelzovel es masfel ora jatekkal egesz vegig wifi ment sztetek nem gyenge ez igy?
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3294 üzenetére
Igen sztem igy mukodik.
Eszrevettel vmi valtozast?Megjavitottam a fulesem lehet hnap majd feldobom a beats audio plugint kivancsi vagyok er-e vmit.
Tovabba van meg sony xloud,clearx plugin is es bravia engine 2
Pimp my rom alkalmazassal rengeteg tweak erheto el akik szeretnek mokolni es kiserletezgetni! -
tomson67
tag
válasz
TechArtist #3154 üzenetére
Nem biztos, hogy programhiba, másik töltőt próbálj ki, 2 telefonomnál is ez oldotta meg a problémát....
-
TechArtist
aktív tag
válasz
TechArtist #3129 üzenetére
Megvan, hogy beállításokban hol lehet bekapcsolni, már nem kell hozzá widget..
attiati
Settings -> Data usage? -
GGMPC
őstag
válasz
TechArtist #3132 üzenetére
Emberke!!!
A fo kepernyos widgetten a fenyero melletti kort kepezo nyilacskat nyomd meg es akkor lesz aktiv a mutatvany!
(az a sor amin a bt wifi gps az ami neked kell es a fenyero van!)
Azutan fogsz tudni pipakat ki es betenni!
-
cscsali
tag
válasz
TechArtist #3132 üzenetére
Ha kikapcsolod az automata szinkronizálást ne is várd, hogy tudod választani, hogy mit is szinkronizáljon...
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3129 üzenetére
Az accountsba bemész ott van a google fiókod arra rányomsz egyet kijön egy bővebb lista hogy mit engedsz szinkronizálni és mit nem.Ami kell bepipálod ami nem azt ki,szerintem így működni fog mert nekem is szinkronizál amit engedélyeztem
-
cscsali
tag
válasz
TechArtist #3057 üzenetére
Speciel üzemel gond nélkül. Annyiban nem különböznek ezek az android verziók, hogy ne lennének visszafelé kompatibilisek. Feltettem neked ide.
Smart bigyót is biztos elő lehet bányászni. -
cscsali
tag
válasz
TechArtist #3047 üzenetére
Nem is azt írtam, hogy erre van kitalálva a csatorna váltás, hanem mint lehetséges megoldást közöltem. Ugyan ilyen hibánál mint ami nálad jelentkezett, nálam megoldotta. Mindenféle beállítás végig kisérletezgetése után a router-ben, mint végső megoldás, röpke 2-3 óra után. Ráadásul más wifi hálózat sem volt a közelben ami zavarhatott volna...
Ezért jó, hogy sok launcher van amiket lehet próbálgatni. Nálam ez jött be, sebességével sincs gond.
Olyan megszokott lehetőségek vannak benne, amiket másban eddig nem leltem.
Írj kérlek néhány alkalmazást ami nem üzemel nálad! Csak kíváncsi vagyok, hogy mit találok. Úgyis ráérek betegszabi alatt -
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3052 üzenetére
Ahhoz hogy kissebb widgetek legyenek at kell allitani a fokepernyo sor/oszlop szamat.nemtudom a gyari alapertelmezes hogy volt de ha ugy allitod be mint ahogy az volt akkor elvileg ugyanakkoranak kell lennie mindennek rajta.accut majd otthon kiprobalom en is mert regebben sok hasznat vettem de azota megfeledkeztem rola
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #3047 üzenetére
A GO nekem sem jött be annyira, az Apex-el viszont semmi gondom sincs, kezdem szépen belakni.
Talán a status bar moddolási lehetősége hiányzik (?) belőle. Tudna valaki tudna rá appot mondani? Letöltöttem egy status bar ikon pakkot is, már csak be kéne őket raknom.. -
cscsali
tag
válasz
TechArtist #3011 üzenetére
Nincs wifi gondja a rom-nak. Válts csatornát a router-edben.
Android-ban az a szép, mint régen volt a win-es telókban, hogy szinte bármit át tudsz rajta variálni. Ha vmilyen beállítást nem találsz benne, keresgélj és szabd testre.
Smart actions-ra kaptál megoldást, ugyanígy a menü rendezésére.
Go launcher-t használom két éve, 100* jobb mint a gyári. Bár szerintem bármelyik másik is.
Kevesebb alkalmazást sem vettem még észre eddig, pedig 100 fölött van a telómon most is. Max. le kell tölteni netről az adott izét ami kell neked, ha nem megy play áruházból. -
sch_a
addikt
válasz
TechArtist #3020 üzenetére
Akár fent lehet egyszerre 10 is, home gombot nyomsz és ki tudod választani melyiket akarod épp használni. Nem is baj, ha van fent több is, jártam már úgy, hogy összeomlott a launcher, mikor pont sürgősen kellett volna valamit csinálnom.
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3015 üzenetére
Probald ki az apexet egyaltalan nem csicsas nekem semmi gondom nem is volt vele es gyirsabb is mint a gyari
-
syler123
veterán
válasz
TechArtist #3017 üzenetére
Köszi
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3011 üzenetére
Wifi beallitasoknal az avoid poor connectionsal szedd ki a pipat az lehet segit.gyari launchernel nem lehet beallitani az abc sorrendet errol mar volt szo regebben is.az meg egyaltalan nem mind1 h honnan mit kapcsolok szamomra.nalam egyebkent semmi gond a wifivel kivaloan mukodik es meg soha sem vesztette el a jelet.
-
mihione
őstag
válasz
TechArtist #3004 üzenetére
Te valamit félreértettél ez az energia widgetes dolog már jó ideje szinte minden készüléken elérhető,de mi az állapotsoros kapcsolókról beszéltünk az pedig teljesen más tészta...
A gyári launchert meg hajítanám a kukába és mehet helyette az apex!Gyorsabb,szebb,testreszabhatóbb!
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2991 üzenetére
Lényeg a lényeg, nem kell tovább ICS-el szórakozni
-
ghiottone
nagyúr
válasz
TechArtist #2967 üzenetére
Igen, de az aláírásomban lévő összefoglaló tartalmaz egy google docs linket is - próbáld meg azzal.
syler123: kell az a wipe dalvik cache, wipe cache, wipe data/factory reset ...
-
2o1i
senior tag
válasz
TechArtist #2960 üzenetére
Kamera hangot alapból is ki lehet lőni.
Sztem nem babrálás egy pipát kivenni a beállításoknál... -
vgy73
csendes tag
válasz
TechArtist #2884 üzenetére
Nekem a JB után sokkal gyorsabb lett, bár próbálok nem túl sok felesleges dolgot telepíteni. Az ICS már teljesen belassult a végén, rendesen akadt. Az akku idő kb. 20%-kal nőtt, 3G, email szinkronizálás megy, párszor GPS, VPN + Vnc Viewer. Így 1 napot bír, de rakok fel widgetet 2G/3G átkapcsolásra, az biztos növeli az akku időt.
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2884 üzenetére
Szerintem hagyd ezt a mennyivel gyorsabb dolgot. ICS is gyors volt, de a menü, galéria, képernyő váltás néha beakad stb stb.. JB a butter projekt miatt "gyorsabb" és jobb.
A Motorola korábban azt kommunikálta, hogy nem lesz több fejlesztés Atrix2-re és mégis kidobták a JB-t. Az OTA-nak komoly rendszerigénye (idő, pénz, hardver, support, blabla) van, gondolom nem akarnak többet áldozni rá.
-
hozelujiz
tag
válasz
TechArtist #2853 üzenetére
Akkor még jobb, ezt nem tudtam eldönteni a guglis képeken.
Köszi! -
hozelujiz
tag
válasz
TechArtist #2849 üzenetére
Kielégítő volt!
Köszi! -
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2828 üzenetére
Ha karcolás volt rajta, az már parább. Nekem nem volt semmi gondom velük. Csütörtök délután 3/4 6kor hívtam őket, másnap reggel 10-re nálam volt Győrben. Doboz látszólag bontatlan, first bootos Android stb stb..
Amúgy azt mondanám, hogy kuttyátmacskát nem érdekli, hogy valaki mókolt-e vele (pl "asszem" Optikai is visszavitte és másik telefonra váltott.. és nem hiszem, hogy az a telefon a boltban porosodna még), de így, hogy karc is van rajta, azért.. lehet jobb lett volna, ha kapásból visszaviszed.
-
GGMPC
őstag
válasz
TechArtist #2828 üzenetére
Akkor vidd vissza - ne legyel nyuszi! Ki fogjak cserélni...
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2822 üzenetére
A gyári kijelző fólia rajta volt kínai össze-vissza felirattal?
-
Helltak
őstag
válasz
TechArtist #2818 üzenetére
Én is a partneronál vettem, mb-s a teló meg a doboz is.
Tegyük hozzá, nem véletlenül ők, az egyik legolcsóbb gsm üzlet -
Gabó75
senior tag
válasz
TechArtist #2774 üzenetére
Néha van halk sípolás. Nem tudom, mi hozza elő. Nagyon jó a koncert hangbeállítás, mert ilyenkor tényleg nem vezérli túl a jelet. Vettem fel vele már koncertet, élvezhető volt a minősége.
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2774 üzenetére
A kamera szerintem egy fokkal jobb lett (AF és a fehéregyensúly is finomabb lett és talán még gyorsabb is), vaku továbbra is erős és jókor villan. Én ICS alatt sem tapasztaltam a videók alatt semmilyen "idegen" zajt.
-
Toobee
veterán
válasz
TechArtist #2624 üzenetére
Select network 2G.
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2411 üzenetére
Érdekes, nekem semmi nem ropog, recseg, kattog, zörög, csörög, nemtom. Direkt jól megnyomogattam mindenhol. Gondolom a helyén van a hátlap nálatok is.. érdekes. ME változatom van, ekkora lehet a Motorola minőségi szórása?
-
Helltak
őstag
válasz
TechArtist #2397 üzenetére
Settings---> Language& input--->Android billentyűzet melletti kis fogaskerékre kattolj és azon belül megtalálod
Kamera hangot én sem tudom és elég idegesítő h a telefon le van némítva, de még is van hang :/ -
Toobee
veterán
válasz
TechArtist #2397 üzenetére
System/media/audio/ui és törlöd, ami nem kell.
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #2314 üzenetére
Hangerő le+fel -el kapcsold be a telefont
-
premete
veterán
válasz
TechArtist #2311 üzenetére
Kézdezz akkor érthetően, nincsenek itt tudtommal gondolatolvasók.
Normális kérdésre lehet csak normális választ adni, aki még kérdezni sem tud, az vessen magára. -
antonio75
csendes tag
válasz
TechArtist #2311 üzenetére
Mit akartál pontosan csinálni?
-
premete
veterán
válasz
TechArtist #2309 üzenetére
Ne nyomd bekapcsolás közben a "volume down"-t és kész.
-
xmp333
csendes tag
válasz
TechArtist #2025 üzenetére
Premete romjával nekem 7300 kereken az Antutu, ennyit számít a pucolt ROM?
-
attiati
veterán
válasz
TechArtist #1961 üzenetére
ja értem, futár....
azt hittem tegnap telefonáltál, és ma mentél el személyesen -
attiati
veterán
válasz
TechArtist #1949 üzenetére
félretette, vagy hogyhogy van?
csak mert mikor hívtam, akkor azt mondta, hogy elfogyott -
premete
veterán
válasz
TechArtist #1958 üzenetére
A telefonban nem mérvadó, új rom átírja, doboz is cserélhető, szóval ebből sok nem derül ki.
-
Sanyig4
tag
válasz
TechArtist #1956 üzenetére
Honnan vetted?
-
cscsali
tag
válasz
TechArtist #1950 üzenetére
Nem divat kérdése...
http://www.technet.hu/hir/20090831/akumulator_akademia_-_amit_az_akksikrol_tudni_erdemes/ -
Toobee
veterán
válasz
TechArtist #1925 üzenetére
Kiveszed, és megforgatod a kezedben. Ha érintetlen a fólia, rajta kínai kvartyogással, akkor biztos új. Figyeld a feliratot, nehogy Votorola, vagy Motorolla, és hasonló kínai turpisság legyen rajta. Amúgy nem hiszem, hogy hamisítják.
-
Gabó75
senior tag
válasz
TechArtist #1911 üzenetére
Premete romja megoldja a problémát a galériát illetően is.
-
r6man123
senior tag
válasz
TechArtist #1911 üzenetére
ICS alatt sokkal gördülékenyebb volt a rendszer, a béta JB alatt pedig tökéletes, az szifon 4s-es ismerősöm is meglepődött rajta.
-
sch_a
addikt
válasz
TechArtist #1906 üzenetére
De van.
-
Sanyig4
tag
válasz
TechArtist #1893 üzenetére
Kérdeztem mikorra érkezik, a válasz az volt: csütörtök
De tegnap még azt mondta, hogy ma már meg is kapom.... -
Toobee
veterán
válasz
TechArtist #1884 üzenetére
Akkor tényleg ne nyúlj hozzá, csak bajt fogsz csinálni.
-
Gabó75
senior tag
válasz
TechArtist #1881 üzenetére
Premete aláírásában ott van a tudás! Eléggé szájbarágós és érthető. Ami a fontosabb, hogy működik.
A Celtic rom nagyon szépen, gyorsan működik. -
Toobee
veterán
válasz
TechArtist #1881 üzenetére
Van szajbaragos leiras, be is volt mar linkelve, illetve vannak utalasok ra, hogy kitol lehet beszerezni.
-
Toobee
veterán
válasz
TechArtist #1878 üzenetére
Miért kéne megvárni az OTA frissítést? Ahogy kibontod a dobozból és feltöltötted, mehet rá az ICS.
-
Moleman
addikt
válasz
TechArtist #1861 üzenetére
Ennél a kijelzőnél nincs beégés.
(#1862) Kenoby
Ezt öröm hallani, már kezdtem azt hinni, hogy csak egy embernek lett hibamentes az ME vodával (bár még mindig több a rossz, mint a jó).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest