- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
bkiky01 #2337 üzenetére
Sajnos, annak a romnak a fejlesztésére se lehet számítani, az ember már galaxy S3-mal nyomul. Ahogy elnéztem az xda-developersen, szinte mindenki, aki számított, már váltott: a Motorolától sem várható már szoftverfrissítés, így a zárt bootloader miatt a cucc halálra van ítélve, hackelési szempontból, így, android 4.0.4-gyel fogja befejezni földi pályafutását.
-
premete
veterán
válasz
surgery #2329 üzenetére
Nekem 3 hónapig fólia nélkül volt, nem karcolódott meg zsebben, tok nélkül. Aztán az egyik kedves topiktárstól kaptam, azóta rajta van; viszont a hátlapja is karcmentes, ennyi idő alatt már a legtöbb telefon (főleg samsung) karcos és kopott szokott lenni: az atrix 4g is az lett, kopott.
-
premete
veterán
válasz
bkiky01 #2318 üzenetére
A gyári fájlok 2 részből állnak, van az apk és az odex: olyant keress, ami csak apk a play-en, vagy itt a gyári deodexált.
-
premete
veterán
válasz
TechArtist #2311 üzenetére
Kézdezz akkor érthetően, nincsenek itt tudtommal gondolatolvasók.
Normális kérdésre lehet csak normális választ adni, aki még kérdezni sem tud, az vessen magára. -
premete
veterán
válasz
TechArtist #2309 üzenetére
Ne nyomd bekapcsolás közben a "volume down"-t és kész.
-
premete
veterán
+1 napi aktuálisat:
-
premete
veterán
Újév alkalmából csináltam egy bootanimációt a sci-fi kedvelőinek is:
-
premete
veterán
válasz
surgery #2175 üzenetére
Nálam is leesik 60%-ra 2 nap után, az akku ilyen, használatban merül (vagy rossz).
Új akkut először is tölteni kell 1 éjszakán át, másnap teljesen lemeríteni, utána lehet nézegetni, hogy milyen a fogyasztása. + a battery monitor sem véletlenül van a romban, a gyári kijelzésnél 96%-nál már 100-at mutat, utána 94%-nál pedig 90-et. -
premete
veterán
Kérésre: Új FTC bootanimácó:
-
premete
veterán
válasz
forintuser #2028 üzenetére
Működik rendben. Antutu nálam is 1 Ghz-en:
-
premete
veterán
válasz
ghiottone #2019 üzenetére
Ezért nem lesz hivatalos CM10, mert csak ezzel a GB-kernellel tudják megoldani a zárt bootloader miatt, nem lehet rátenni mondjuk egy Franco-kernelt. Néztem én is a magicmodot, de még az apn-t sem engedte beírni, így, net nélkül meg nem érdekes, mert akkor vehetnék egy nokia 3310-est 2 korsó sörért
Nekem a notification toggle visszaadja a hangot (legújabb változat, playről frissül mindig).
Használva a 4 nap normális, csak 2G-n szinkronizálva, no telefonálás, no kijelző, elmenne 8 napot méréseim alapján. -
premete
veterán
válasz
TechArtist #1958 üzenetére
A telefonban nem mérvadó, új rom átírja, doboz is cserélhető, szóval ebből sok nem derül ki.
-
premete
veterán
Bootanimáció FTC:
Sajnos, a tv-kép miatt csak fekvő módban jó. -
premete
veterán
válasz
gabor231 #1867 üzenetére
Persze, át lehet mappelni a gombokat, csak épeszű embernek erre mi szüksége van?
Miért jobb a készülék jobb oldalának felső részén megnyomni egy gombot, mint a tetején, 2 centivel odébb?
Másképp kérdezve, van-e értelme a "hangerő fel" gombra rátenni a 2 centivel odébb lévő funkciót, és a hangerő növelést kiiktatni? -
premete
veterán
Na majd szólj, hogy milyen. Ott van minden cucc az aláírásomban, ha elakadsz, ott kérdezz bátran. Te azért már otthon vagy az Android lelkivilágában, de a többiekre nézve is igaz, hogy egyszer összejövünk és feltesszük az ics-t/magyar nyelvet, stb.-t. Mondjuk én németül használom, Neked is azt ajánlanám.
-
premete
veterán
válasz
Sanyig4 #1833 üzenetére
Nem tudom, nekem gyári garival volt csak gondom, (lásd aláírásomban), ez az atrix2 megvan fél éve, és semmi baja, még kopás sincs rajta, pedig zsebben, tok nélkül hordom.
Romok cserélgetése, alakítgatása gyerekjáték, ha a PC rendesen van konfigurálva (JDK, android SDK, környezeti változók). -
premete
veterán
Hogy egyszerűbb legyen a rom felrakás, rootolás, csináltam egy komplett pakkot.
Ebben minden benne van, amire szükség lehet, csomagoljuk ki valahova, ilyent kéne kapnunk:műveletek lépésről lépésre:
1, driverek és rsd lite telepítése
2, telefon stock recoveryben wipe data és wipe cache, nem árt kétszer megcsinálni, sicher ist sicher.
3, atrix2 rsd-módba állítása (bekapcsolás hang le gomb nyomva tartása mellett, majd lefelé léptet, felfelé kijelöl.
4, rsd-vel az xml betallózása és felrakása a mearet xml 404 mappából
5, usb debugging bekapcsolása és ismeretlen források engedélyezése telefonon, settingből
6, rootolás az ics_root könyvtárból
7, atrix2 bootstrap telepítése, futtatása, majd (success üzenet után) reboot recovery
8, recoveryből a backup and restore menüből restore és az sd/clockworkmod6backup mappából az odamásolt celticrom kiválasztása, majd restore
9, eszköz beállítása, testreszabása.
10, hátradőlés elégedetten. -
-
premete
veterán
ezt
Majd mehet ez. cwm backupból visszaállítással, rootolás és atrix2 bootstrap telepítés után. -
premete
veterán
Elküldtem.
Try again. -
premete
veterán
-
premete
veterán
-
premete
veterán
Lehet magyarítani, egyenként szét kell szedni mind a 170 apk-t APKTOOL-lal, a /system/app és system/framework mappákban és mindegyik /res mappában a "values" mappákban lévő xml fájlokban a stringeket le kell fordítani magyarra, elmenteni a mappákat values-hu néven, majd visszacsomagolni mindegyiket egyenként, szignálni és felülírni az eredetieket.
@gabo75: nekem kigyomlált ics 4, a cm10 2 napot tud. -
premete
veterán
Ez az.
Utána mehet rá más is, mint cm10, stb. Akkuidőben viszont a cm10 az gyalázatos, feleannyit bír, mint a gyári, alaposan kitakarított. Mondjuk gyorsabb a szintetikus tesztek alapján, de valós használatban szerintem sok a fele üzemidő a nüansznyi gyorsuláshoz, aminek IMHO semmi értelme. -
-
premete
veterán
válasz
Reverting #1240 üzenetére
Az se bonyolultabb. Alap cuccok itt vannak.
-
premete
veterán
válasz
Reverting #1235 üzenetére
Nem kell a 4-es pont, mert eleve az ics-t teszed fel.
Elméletileg, mert ezt még nem próbáltam kínai telefonon, úgyhogy csak saját felelősségre, ahogy mindig.
RSD Lite-ból a 6.0 az aktuális már, én az enyémre (MB865) azzal tettem fel az ics-t egy lépésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest