- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil Gelo
tag
válasz
Moleman #5398 üzenetére
Anno az én Blade-emen egy ugyancsak nillkin szilikon tok volt, és gyári állapotba óvta nekem másfél éven át, ezért ragaszkodom a nillkinhez (minimum). Nem drága, viszont normális anyagokat használ, és tökéletesen illeszkedik!
Otterboxot néztem az Atrix2 re, 9 ezerért soknak tartottam, inkább vettem 2500-3000 ért a mostanit.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Moleman #5396 üzenetére
Első nekifutásra egy fekete szilikonos tokot vettem 3000 forintért Mo.-n - na 3 hét után hajítottam ki a kukába.
A linkelt fehér Otterboxot pedig 5 hónapja használom és szállítással együtt akkor nem volt több, mint 5e. forint. Nálunk, ha tudnál venni akkor ez alapból 8e. Ft-tól indulna.
-
SPeti1984
senior tag
válasz
Moleman #4912 üzenetére
És az Atrix2-re hivatalosan kijött a 4-es Android, tehát ha boltban megveszem kérhetem tőlük, hogy frissítsék arra vagy ezt csak Én csinálhatom meg itthol. Amúgy ha bármi gond van a készülékkel akkor csak a boltba tudom visszavinni vagy van Motorola szervíz?
Másik kérdésem, hogy ebben a típusban van magyar nyelv? Úgy értem ami a kijelzőn megjelenik az magyar illetve sms írásnál ékezetes karakterek stb...
Illetve hangminőség és egyéb téren különösebb hibái nincsenek a készüléknek igaz? Mert a 4G-nél olvastam itt hórumban hogy hangminőség probléma van. -
errrtu
aktív tag
válasz
Moleman #4631 üzenetére
köszönöm
próbáltam kicserélni az általad a napokban beírt configot de sajnos nem sikerült valamiért. Nem is gondoltam, hogy szükségem lenne rá mert nem használom a gps-t csak most utazunk ebben a pillanatban és szembesültem a pocsék működéssel. Időm nincs most, hogy jobban utána járjak ezért kösz a zip-et, feldobtam boxba és majd út közben leszedem azt hajrá...
még egyszer kösz... -
-
bkiky01
senior tag
válasz
Moleman #1553 üzenetére
Hát ha ezt megnézem, akkor nagyon nem atrix 2-t mondja jobbnak, holott én sem vennék s2-t.
Viszont a magyarországi hozzájutás és a szervizelés, eléggé aggaszt, meg a 70ezres ár, ja meg ahol eddig kérdeztem mindenhol kifogyott.. ezért morfondírozom 50-ért advance-on, amit akár 0Ft kezdőrészlettel ingyen ki is hoznak.
Maga a támogatottság, esetleg jövőbeni szerviz az, ami miatt "esz a fene" -
2o1i
senior tag
válasz
Moleman #1247 üzenetére
Másik oldal, azonos cég, eltérő ár..
Látszik, hogy ugyanazon készletből árusítanak. -
2o1i
senior tag
válasz
Moleman #1247 üzenetére
Csak a kép rossz az oldalon.
Rákérdeztem és MB865-öt írtak.
Mivel van az oldalukon külön white is, gondolom h fekete.Viszont napközben még nem az írták, hogy jelenleg nem kapható... :S
Ehh.Na kíváncsi vagyok mit igazolnak majd vissza. Fehér nem kell...
-
Reverting
őstag
A part nero-nal, mikor mentem erte reggel, mert reggel meg fekete volt...
mire oda erte feher lett...
persze nem hoztam el, kicsit banom, mert ez a herce-hurca... ez a legrosszabb...
jovo heten remelem jon tenyleg fekete... a heten mar nem kapnak arut...
Azert ha valahol lesz fekete... szolj... esetleg vedd meg nekem...tetmeszetesen atveszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged