-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
-
sunone
aktív tag
válasz
mihione #7224 üzenetére
Érzésre kellemes a miui. Kinézetre olyan iphone-os.
Sok kis apró hasznosság van benne, lekorlátozható engedélyek, root jog, testreszabhatóság terén. Lejátszó letölti a dalszövegeket, telefonhívás automatikusan rögzül, tálca telerakható kapcsolókkal, az alkalmazások indítása külön levédhető - máshol már megismert dolgok, egyben.
Az új verziós Antutuban 9421 pontos.
Akkut nem zabál. -
Pr3s
aktív tag
válasz
mihione #7175 üzenetére
szia mihione!
Én amondó vagyok, ha lehet ne csak BMM-re készítsd el, hanem Atrix2Bootstrapra-is, mert ugye BMM-nél a CID-el van a szívás!
És nem biztos hogy el szeretnék veszteni a CID-jüket a felhasználók, egy kimaradt lépés miatt.
Aztán meg aki BMM-párti az BMM-ből rakja fel, aki nem az meg az alapból, de ez csak egy javaslat!
Várjuk a frankó romokat!Üdv.: Pr3s
-
PpenoO
őstag
válasz
mihione #7175 üzenetére
Én "gyári" leak 3at használok leak3as kernellel, csak a radiot cseréltem a régebbivel (copypaste) mivel erősebb szignált tapasztaltam/ok. Wifi gyors-erős, 3gvel is harmonizál-pillanat alatt vált és nem dobja el a mobil hálózatot (tmobile), dialer-people nem ragad annyira mint leak 1el és battery script nélkül jobban bírja mint leak1+script (3g + wifi 24/7be megy). Alapból ME a telefonom. Használom is keményen a telefont, nem csak díszkő és 3 napig nem merül le.
Kérdésem, miért leak1el csinálod meg?
VIPER4 nekem is fent van motmusik.apk-val (300cx II fülessel a legjobb), simán telepíted + driver (system/app) vagy valamit pluszba is mókolsz vele?
xposed frameworkot olvastam XDA-n, mivel jobb ez nekünk?
Tuti kipróbálom ha megcsinálod, csak érdekelne mivel nyújt többet.
Előre is köszi a belefektetett melót.
-
chris-v
senior tag
-
105kacsa
őstag
válasz
mihione #7039 üzenetére
,,felesleges időt fektetni a kísérletezgetésbe úgysem lesz jobb" azért ezt cáfolom. Sebességben már most agyonveri a gyárit a JB-t(pár hsz.-el feljebb a képen a pontszámot ha megnézed)stabilitással sincs gond.Ami gond az a full hd felvétel és a hdmi bug.
Ha ezek javítva lesznek ugyan úgy mint a defy vonalon(de nem csak ott,bárhol ahol nem frissít a gyártó GB-ICS és 4.1-ről tovább) büntetés lesz a gyári JB használata.Nem véletlen ilyen nagy a CM vagy MIUI támogatása világszerte.
Szóval pár hónap alatt egész elfogadható szintre értek a custom romok.Év végére meg full kánaán lesz. -
105kacsa
őstag
válasz
mihione #7035 üzenetére
Mokee nálam nem megy, nem indul( defypluson a kedvencem a mokee)A másik régi kedvenc ami szintén nagyon tuti a defyn az a Slim, ez van most fent prbarendszernek.Nagyon jó csak zabálja az aksit.A többi 4.2-4.3 (próbáltam mindet) több sebtől vérzett.
Maradt első rendszernek az MSB Base és másodlagos rendszernek az MSB Miui. Ezekkel no problem. -
-
szuszinho
őstag
válasz
mihione #6787 üzenetére
Mokee-n nekem nagyon tetszik az akku idő, viszont előfordul, hogy nem tudom felvenni mikor hívnak. Más bajom nem lenne a rommal. Ezt a hibát javítanák, nem is próbálnék ki mást.
Pár napja JellyBeer-t használok, nagyon eszi az akksit, ezért feltettem az új jbx kernelt próbának (tricksterrel felhúztam 1300-ra, illetve le 200ra).
-
Devil Gelo
tag
válasz
mihione #6641 üzenetére
Jól hangzik, ki is próbáltam, de nálam a probléma még most is fent áll (blackscreen) melyik Kernelt kell feltenni? ITT az ATRIX2_JBX 06a-t próbáltam, BMM ből, előbb a liquidsmooth felment, majd a gapps majd a kernel, és ugyan úgy blackscreen
MSB ről indultam ki ha ez segít valamit.
-
guyver
senior tag
válasz
mihione #6637 üzenetére
Ja, ebben se megy a deep spleep, gondolom azért merül gyorsan. korai volt az öröm, mikor feltettem, de végre van eredmény. szerencsére megtudtam, hogy ezzel a kernellel stabil a cpu 1200-on. lehet a 1350-et is bírná, nem mertem tesztelni. a gyári ics nem az emelt órajellel indult, gondolom itt töb feszkót kap és azért bírja. vagy nem?
amúgy ha 1200-on használom ezentúl, azzal mennyire károsítom a cpu-t?
-
darky4e
tag
válasz
mihione #6442 üzenetére
Customer ID. Egyedi minden telefonnál és ha elveszted akkor elég pocsék bebootolni, de azért be lehet.
Akkor lehet elveszteni, ha más régiójú vagy más telefon kernele kerül fel.
Pl Mokee egyik verziójánál. És mivel nem írták itt a leírásba ezért így jártam.
Lehet backupolni és akkor ha elveszíted könnyű vissza állítani.
Xda-n elég szépen foglalkoztak vele. Sajnos én nekem nincs backupom...Vagy BMMel vagy terminállal lehet backupolni.
Terminállal:
dd if=/dev/block/mmcblk1p18 of=/sdcard/cid.img
-
Lovi24
senior tag
válasz
mihione #6115 üzenetére
Gondolom azért erölteti a Bmm-et,mert így egyszerűbben ki tudja próbálni a romokat,amiket csinál. De (ezt már többször is kifejtettem
) szerintem is sokkal használhatóbb.
Amikor feltetted a bmm-et törölted az A2 bootstrap dolgait is,ahogy leírtam az 1hsz-ben(hijack,logwrapper)? Az is bezavarhat a bmm-nél.Gondolom ha egyszer felment már kexec-es rom,azután is fel kellene.....
De egyébként itt írnak róla bővebben. -
Denes84
csendes tag
-
Aureal
őstag
válasz
mihione #5730 üzenetére
Kösz, csak nekem olyan megoldás kéne ami a routeren keresztül közvetlen eléri a gépet, nem ilyen regisztrálós cloud marhaság, azt nem csipázom ui.
Beírom a helyes IP-t usert, jelszót és ERROR-t jelez. Valami olyan file manager is jó volna ami szkennelni tudná a hálózatomat és ő találná meg automatikusan a megosztott folderem... -
attiati
veterán
válasz
mihione #5632 üzenetére
Hehe, na majd akkor megérdeklődöm. Az a baj, hogy a srácnál másfél hete van a telefon és szerintem sok mindent nem fogok megtudni tőle. Nem ártana beszélnem az eredeti tulajjal. Durva, hogy 4 hónapos telefonnak 3. tulaja lesz. Mintha valami bűn rossz telefon lenne ez az Atrix 2, amitől szabadulni kéne
-
-
errrtu
aktív tag
válasz
mihione #5561 üzenetére
Megoldható egyszerűbben is, eltávolítod a fiókot majd újra hozzáadod. Ennyi az egész. A fura az, hogy máskor ezt elég volt egyszer eljátszani. Végül is ez legyen a legnagyobb problémánk, szerintem...
Egyébként meg jól muzsikál (grat. még 1x) de nem akarom elkiabálni mint cm 10.1 nél. Ott is remek volt aztán szép lassan összeomlott, előjöttek apró idegesítő problémák amik elvették tőle a kedvemet -
mihione
őstag
válasz
mihione #5559 üzenetére
Szarakodik nalam is,de most sikerult megoldani a problemat play aruhaz leallitas,adatok torlese aztan a google szolgaltatasok keretrendszer is leallit es adatok torlese most igy mukodik nekem csak kellett egy ujrainditas is melle
Nekem 4.0.26-os play store van jelenleg de nem akarom frissiteni jo ez igyis mire megszokom...
-
chris-v
senior tag
-
sunone
aktív tag
-
errrtu
aktív tag
válasz
mihione #5527 üzenetére
nagyon jól hangzik, délután már szúrom is fel, köszönöm
Jelenleg két problémával küzdök:
Valamiért a Play folyamatosan hibát dob ha telepíteni akarok valamit. Megoldása a szokásos fiók eltávolítás majd hozzáadás. Volt ilyenem már de akkor csak egyszer kellett eljátszani a procedúrát. Most folyamatosan.
A másik meg hajnalban az értesítő sávban fogad egy "background data restricted" hibaüzenet -
errrtu
aktív tag
válasz
mihione #5517 üzenetére
rendben, én mindenesetre várom
most, hogy visszaraktam cm után a hexent valamiért olyan érzésem van, hogy "merül mit állat"
a dropbox egyértelmű, azzal számoltam mert szinkronizáltam a fotókat a kernelt sokallom és google szirszarokat, szerintem fagyasztanom kellene pár dolgot...Mindenesetre cm alatt hasonló használattal még simán nyolcvan felett voltam.
-
mira72
őstag
válasz
mihione #5496 üzenetére
lehet h neked hülyeség , nekem nem.
ics alatt fut az endomondo háttérbe és logolgat, navitellel g:hu-val pedig ládázok, nincs semmi bajez JB alatt nem egészen így van, pedig kiszedtem belőle minden számomra felesleges dolgot...
ott 1-2 óra használat után bezárja endomondot, mert kevés a ram..igaz, lehet én akarok túl sokat ...
de végül-is ahogy Te írtad úgy is igaz... a rendszernek elég a ram ..
-
Devil Gelo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest