- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
guyver
senior tag
válasz
Superhun #9633 üzenetére
a cm11 is jó, de ott ami esetleg megmaradt bug, az már nem lesz kijavítva. a mokee is tud annyit mint a cm11 szerintem és azért jó az, ha foglalkoznak még vele. hát a hdmi-t nem tudom működik e, én amit használok (telefonálás, mobilnet, gps, játékok) ezek mennek. annyi, hogy a hívás befejztével egy berregő hangot lehet hallani, de meg lehet szokni, használatban nem gátol.
-
chris-v
senior tag
válasz
Superhun #9626 üzenetére
Syler küzdött legutóbb hasonló problémával és nem tudta feltölteni a telefont.
(#9625) guyver:
Valóban jó lenne, de úgy látom még nagyon a kezdetek kezdetén vagyunk, szóval én inkább várok még egy kicsit.
MB vagy ME a telód? Mivel kínai a rom és a fejlesztő is elvileg, lehet hogy csak ME-n megy jól egyenlőre még. De ez csak találgatás.... -
chris-v
senior tag
válasz
Superhun #9621 üzenetére
Én pont 2 napja raktam újra a telefont 8.1 x64-ről, minden probléma nélkül. Ja nem, a rootolás gyorsabb megoldása nem akart menni, de a másik megoldással ment.
Nekem ez a driver van fenn.Ezen kívül mindent úgy csináltam, ahogy le is van írva az első hozzászólásban:
1. USB Debugging legyen kipipálva. Teló kikapcs és fastboot módba helyezés (hangerő gombok + bekapcsoló gomb együttes megnyomása majd a hangerő le gombbal eljutni az AP fastboot menüsorig és a hagerő fel gombbal aktiválni )
2.Telefont PC-vel összekötni. RSDLite-ot indítani, JB romot betallózni és rákattintani a "Decompress And Start Flashing"-re.
3. Ha minden OK, akkor indul a flashelés. Folyamat végén telefon bekapcsol kiválasztani az angolt (kivéve, ha perfekt kínai vagy és inkább úgy szeretnéd használni). -
ghiottone
nagyúr
-
-
válasz
Superhun #6949 üzenetére
Értem, köszi
_ghiottone: úgy néz ki mégsem a Smart Actions kapcsolgatja a szinkront automatikusan. A Yahoo Mail fióknál van az, hogy kikapcsolom az üzenetek szinkronizálását, de egy idő után visszakapcsolódik magától. Vajon miért? Közben nem indítottam újra a telefont.
-
-
-
-
t.roby90
tag
válasz
Superhun #6888 üzenetére
Értem, csak azt hittem, hogy van valami konkrét amit kapcsólodik a play-hez.
Itt a lista:
.SteModemPanicReporter
accounts storage
admin notifier
aplogd settings
apn control
appiconmanager
atcmd launcher
atcommandservice
auto registration
com.android.backupconfirm
com.android.sharedstoragebackup
com.motorola.atcmd.plugin
com.motorola.atcmd.plugin.epu
com.motorola.blur.friendfeed
com.motorola.datacostwarning
com.motorola.filemanager6
com.motorola.groupimageviewer
com.motorola.mcdownload
data collection
data collector service
databackup
datacollectorprovider
demo mode
device statistics services
dlnasystemservice
dmservice
dockcomm
drm protected content storage
email
firewall
google backup transport
hangouts
home screen tips
media server
modem fastdormany monitor service
modemstatsservice
motoemailconfig
motorola ddock helper service
motorola dock service
news and weather
number location search
oma client provisioning
oma download
picasa uploader
preloaded app restore tool
profile manager
rescue security
rx networks pgps seed downloader
search applications provider
smart actions
smart actions FW
smart actions mot FW
smart dock
talkback
weather
webtop
welcomewebtop
zumo app
zumoserviceEnnyi lenne, direkt az itteni lista alapján csináltam, pont ezért hogy elkerüljem, hogy valami olyat fagyasszak le amit nem kéne..
-
syler123
veterán
válasz
Superhun #6785 üzenetére
Venni fogok egy t-mobile simet próbára, mert valami tuti nem okés a simmel sem. Feltöltőkártyásként mindig kapok 100mb netet, de még egyszer sem sikerült működésre bírni, pedig ez is egy cserélt sim, senki sem értette, olyan is próbálta beállítani, aki vodás és ilyen mobilnete van és nem ment. Ez még 3g feliratot sohasem írt ki, pedig auto-ra van állítva.
Az viszont hogy a telefont nem engedi letenni valami szoftveres hiba lehet, egy alkalmazás ami leáll később, mert ha egyszer jó és percenként hívok, akkor mindig jó, ha várok egy órát, akkor az első hívás megint rossz, újraindítás és megint jó, legalább az első hívás... Ezért nem tudtam most felvenni, mert mire feltöltött a kamera addigra megjavult ideiglenesen. Nagyon uralkodnom kell magamon, hogy ne tegyek kárt a telefonban...
-
-
Denes84
csendes tag
válasz
Superhun #6564 üzenetére
Csináltam 1: T-Mobile MMS apn-t
Name: T-mobile MMS
APN: mms
Proxy: Not set
Port: Not set
Username: mms
Password: mms
Server: Not set
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.051.126.010
MMS port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Authentication type: PAP
APN type: mms
APN protocol: IPv4 -
-
Denes84
csendes tag
válasz
Superhun #6203 üzenetére
Amúgy nem szokott ennyit elmenni a kijelző! 3,5-4 órát általában!
A fagyasztással meg csak óvatosan, mert jártam már úgy, hogy a gyári launchert lefagyasztottam, mert feltettem a Novát, amikor meg töröltem a Novát egyszerűen újraindult a teló és fekete képernyő! Aksi ki-be, wipe-ok, de semmi, újra kellett raknom a romot! Azóta nem fagyasztom a gyári launchert, hiszen nem állítja be az ember alapértelmezettnek és kész! -
Reverting
őstag
válasz
Superhun #6184 üzenetére
wnw elvileg... szerinted ez lehet a gond? itt van feltoltottem a fotokat...
http://kepfeltoltes.hu/130609/ss2013-06-09_08-58-05_854_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130609/ss2013-06-09_08-58-11_864_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130609/ss2013-06-09_20-05-07_179_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130609/ss2013-06-09_20-05-29_782_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
Reverting
őstag
-
sch_a
addikt
válasz
Superhun #5893 üzenetére
Gördülékenységben már az első leak is veri az összes ICS romot. Én arra vagyok kíváncsi, hogy ahhoz képest min változtattak. Sehol nem találtam erről semmit. Mert ha mondjuk csak a kinézeten változtattak valamit, akkor nem fogom leváltani a JB-t, amit már kipucoltam magamnak.
-
Lovi24
senior tag
válasz
Superhun #5772 üzenetére
Nekem is elég bőven,nem használok rajta olyan dolgokat,amihez szükséges lenne. Csakhát kíváncsiság...
OFF:
Amikor a Defy-t megvettem 1,5 évig a gyári firmwaret használtam. Olvasgattam a fórumot "ilyen rom-olyan rom, ez jobb az még jobb", gondoltan csak kipróbálok már valamilyet. Nyuszira esett a választásom,szépen is muzsikált. Egyszer visszaraktam a gyári 2.2-t és elcsodálkoztam azon,hogy bírtam én ezt így használni annyi ideig (most 105Kacsa egyik romja fut rajta)?
Persze itt nyilván más a helyzet,hiszen dual proci,1 gb ram,nyilván alapból többet nyújt,csak úgy leírtamt.roby90
Én is használtam JB-t ,egy ideje visszatértem mb ics-re, simán rsd lite-os flash-eléssel. -
attiati
veterán
válasz
Superhun #5635 üzenetére
Az a baj, hogy Fehérvárról hozná fel a srác. De végülis neki lesz potya az út, ha rejteget valamit, és kiderül. Nehezen tudom elképzelni, hogy másfél hét után eladja valaki a telefonját (indoklása szerint motorszerelésre kell a pénz, mert otthon nem tudták házilag megjavítani).
-
Misua
senior tag
válasz
Superhun #5606 üzenetére
És van olyan szervízhely itt helyben Mo-n mely foglalkozik Motorolaval meg Atrix 2-vel (bemegyek, ott megrendelik az alkatrészt (ha nincs készleten) és helyben kijavítják)
Atrix 2-nél nem igen fogom találni jobb telefont idén...csak az a félelem érzés, hogy ha valami baja lesz, akkor egyből kuka...
-
chris-v
senior tag
válasz
Superhun #5353 üzenetére
Valóban egyszerűbb!
Akinek a telóján a Jegor 1.2 van, legyen kedves megnézi, hogy a beépített fényképező progival, ha az előlapi kamera van kiválasztva, akkor tud-e fényképet csinálni?
Nálam valamiért leáll a program ilyenkor. Átváltani átvált első kamerára, de exponálni már nem lehet.Köszönöm!
-
Devil Gelo
tag
válasz
Superhun #5304 üzenetére
Igen, JB-n nekem is feladta a mobilnet, de most Jegor-on ha egész éjjel wifin vagyok, akkor is egy wifi kikapcs/mobildata bekapcs nál azonnal feléled, ezt csak a napokban fedeztem fel, hogy nem nagyon kell alvó módot vagy repülő módot kapcslgatnom, mert újra elindul a mobilnet ezek nélkül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Autós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Trollok komolyan
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged