- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Erdekes amugy!
Ha valaki probalja ertelmezni az eddig leirtakat, akkor ne szoljon bele, mert 2 napja van ilyenje!
(amugy meg nincsen, mert ma erkezik, de volt mar par Androidos telefonom es foleg Motorola)Ha nem ertelmezi es kerdez, akkor meg ne kerdezzen, hanem olvasgasson visszafele!?.
Na most akkor hogy legyen - mester?
Egyebkent meg ugy ertettem en is, hogy ha lehet, akkor kerjen MB-t (ahogyan en is tettem), mert nem szeretnek kinai elohivokbol pipat kivenni stb..., de ha ME, akkor sincsen gaz, mert megy minden egy esetleges JB telepites utani Factory Reset beiktatasaval...
Igy jo?
-
-
premete
veterán
Elküldtem.
Try again. -
bkiky01
senior tag
Köszi meglett, csak valahogy nem volt egyértelmű, h az apn-nél kell létrehozni..lol..
Ha fotózok premote féle pucolt romnál, akkor kiírja ha visszaakarom nézni a képeket, h nincs média galéria, vagy micsoda telepítve..
Mit javasoltok telepíteni?
Gyári mail klienst le lehet tölteni? -
Toobee
veterán
Nalatok ment rendesen a kitakaritott ics galeriaja? Nekem alapbol el se indult, aztan kiszedtem a rom-bol, atraktam sima telepitett programma. Utana azt csinalta, hogy csak egy pillanatra mutatta az adott kepet. Letoroltem, marketbol fel. Igy mar jo. Egyebkent szarmazik belole elonyom, ha a surun hasznalt programokat atmozgatom a systembe?
-
syler123
veterán
Leülhetsz fiam 1-es!
Annyira nem vagyok hülye okoska, nyilván kerestem meg próbáltam, az oldalon vitamax.internet.vodafone.net van, de nem működik. Akkor szólj hozzá, ha értelmeset is tudsz mondani.premete: nem görcsölünk, jó a romod meg minden, a csupasz is, de nem megy vele a voda hálózat, nekem már szinte egyáltalán. 6.7.2_EDEM-18-MEARET_cfc.xml alatt meg soha nem dobja el. De ez full angol. Ami nem baj, de sok mindent nem tudok leszedni, ha us-ra teszem. Ha meg magyarra teszem a localt, akkor jó, de így fele magyar fele nem.
-
syler123
veterán
Szerintem meg nem fér el. Meg az eladások sem. Azért van itt az apró rész, tessék feladni a hirdetést, keresni is lehet meg kínálni is...
Az oké, hogy valaki nem tudja hol lehet kapni és megkérdezi. De ne legyen már off az egész topic.dsr: igen azt is backupként kell. Megnyitod a mappát és látod is
Ha több típusú file-t látsz akkor backup, ilyenek vannak közte: data.ext3, cache.ext3, system.ext3 stb...
-
bazsy_
tag
Melyikre gondolsz ? A nillkinre vagy a másikra?
Ez van most: atrix2 tok
-
tomson67
tag
Hát az lehet, hogy nem ajánlott, de megpróbálom azért, mert nem tudom megszokni az angol nyelvű menürendszert. Ha van egy pontos leírás, aszerint azért szerintem meg tudom csinálni, de fejetlenül nem, csak ha minden tiszta és világos és ha a kérdések megválaszolásra kerülnek. Nem sürgős annyira...
Reverting: hálás köszönet! -
ghiottone
nagyúr
Naná. hogy kell. Recovery advanced menü pontban egy wipe dalvik cache, majd a főmenüben Wipe cache és utána Wipe data / factory reset és a backup mehet is fel rá. Én először elfelejtettem kibontani a rar-t és csak néztem, hogy a restore-nál nem talál semmit.
Tegnap olyat csinált a telóm, hogy 30 perc alatt merült 3%-ot bekapccsolt wififel, máskor ugyanez az érték 3 óra alatt jön össze. Megnéztem és a balckmarketről "frissítésként" leszedett 3gwatchdog + a k9mail volt a ludas-beragadtak, vagy ilyesmi. Ma délelőtt vissza rakva a korábbi verziókat megint rendben vannak a merülési értékek.
-
agabe
addikt
Itthon nincs (legalabbis meg), ezert gari sincs ra. Anelkul nem veszek semmit, foleg amoledes kijelzoju keszuleket
A 9300-al el lettem volna, ha nem benazzak el a keves rammal (azt nem olyan jo hasznalni muktitask szempontbol mint az s2-ot GB-el)
Nem mellesleg az optimus g, meg a padfone soc-ja fejletteb mint az s3-ase. Azokat majd a samu s4 fogja utolerni, vagy ha jobb akkor lenyomni...de az meg messze van nagyon, szoval 9305-ot ha bejon itthonra hivatalosan akkor sem valoszinu, hogy mar veszek, mert a fentebbiek is hasonlo aron lesznek fejletteb hardverrel.
A szerviz viszont verhetetlen a samsungnal ez is igaz.
Node nem offolom tele jobban a topikot. -
-
hito
nagyúr
Tegnap előtt 1órán keresztül mentette a webtop particiót custom recovery alól úgy, hogy közben szinte semmi mozgás nem volt a képernyőn, szinte egy kép volt végig a kijelzőn. Már bevizionáltam, hogy a modded recovery tutti bele fog égni a kijelzőbe, és én meg majd viszem gariztatni beleéget CWM képpel a speedshopba
Szerencsére semmi baja nem lett.
-
Reverting
őstag
Engem hivtak, kerdezem megvan? Igen! Fekete? Igen! 62e? Igen... Akkor megyek....
Tel szamra felre tette, a kocsiban ulve sms is jott h mehet erte...
Kiba..ot szar helyen van, parkolo semmi, nagy nehezen van egy hely 500m kb... pont szarra aztam mire bertem a boltba... zsir... kerem... erre nezem a powert, feher? Ugye ez nem feher? De.... Fa...a... En feketet kertem, lehet reggel meg nem figyelt es elertetette... de ebbol nincs fekete... mondom ne marrrr a weben is feketet hirdetsz...szoval igy nem lett telom ma sem... raadasul zuglobol mentem... es varos... katasztrofa...
Hivom a masik boltot, ujmobilok... meg nincs.... ja de van
) ok fekete? nem feher... az nem kell...
Ha jon fekete hivnak... ok... kivancsi leszek -
Moleman
addikt
-
-
hito
nagyúr
sch_a kollega röviden és tömören összefoglalta a lényeget. Ez sokkal hasznosabb mint amilyennek előszörre hangzik. Van egy jól belakott rendszered amit nem akarsz szétrobbantani, csak ha valami tényleg sokkal jobbat találsz. Na erre jó ez a dolog. Rohadtul elegem van abból, hogy találok egy jó romot, amit nagy nehezen be is lakok, és valami ígéretes másik rom kedvéért legyalulom, aztán 80%-ban megbánom és kezdhetek elölről mindent. Gyakori és idegesítő dolog ez, ezt lehet megúszni az említett dual-boottal.
-
hito
nagyúr
Ez mondjuk teljesen átlagos
Viszont a tesztben tényleg szép képek vannak. Mondjuk a színekkel bánhatna finomabban. A kamera gomb viszont hatalmas pirospont. Még mindig az a legnagyobb bajom, hogy nem kapni használtba
Én meg nem akarom 62ért megvenni újba, hogy aztán 55-nél nem lehessen többért eladni 1nap után ha meggondoltam magam.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Napelem
- Villanyszerelés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest