- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabó75
senior tag
válasz
premete #2348 üzenetére
A feleségem LG GT-540-ét szeretném már lecserélni. Céges csomagra váltottunk és gondoltam oda adom neki az Atrix 2-t. Azonban nem találok értelmes telót magamnak. Már majdnem Xperia T-t vettem, de nem adott volna nagyobb élményt 100 ezerért. A qhd és HD között nincs nagy különbség. Megvárom a Sony ZL-t vagy a Z-t. A Sony-kat jól lehet hekkelni, mert a függetleneknél nyitható a bootloader. Azonban még a függő telók is jól vannak támogatva XDA-n. Havernek vettünk a céges csomagban egy Xperia U-t. Nagyon sok rom van rá. Ők sem kapták meg a JB-t, de hamarosan meglesz. Nagyon könnyen tudtam rootolni stb . Nekem már kicsi a kijelzője, de aki nem ilyen telefon-őrült mint én, annak tökéletes (13 ezer Ft volt...).Szóval egyelőre a Sony a nyerő nálam. Az S3-nak a fényereje vicc az Atrix mellett. Az amoled és a pentile mátrixról már nem is beszélek. Nem azt mondtad, hogy soha többet Samsung?:-)
-
bkiky01
senior tag
válasz
premete #2341 üzenetére
Én azért el nem adom, direkt ár/ érték miatt vettem meg és sztem hozza azt a színvonalat lazán, amit mondjuk szolgáltatónál egy 90-100ezer Ft-os telefon és a kinézete sem utolsó.. Többet nem adnék egy telefonért.. Ha 4 magos teló lesz 2giga rammal full hd kijelzővel ennyiért, akkor esetleg cserélek..
JB késik, vagy csak portolva lesz, nem hat meg, még mindig jobb, mintha GB-n szüttyögnénk..
Most egyenlőre sztem tesztelem ezt a romot, ha nem válik be, akkor jön a tiéd vissza kicsit feltuningolva..
Majd elfelejtettem: Mire cserélnéd le? -
bkiky01
senior tag
válasz
premete #2338 üzenetére
Egy-két dolog azért tetszik benne, ha azokat bele tudnám varázsolni circle romba, akkor valszeg ballagna vissza.(Legördülő menü, tárcsázó, meg a gyors galéria)
Vagy ebbe a "normális" magyarítást, ami circle-be is van..
Azért talán lesz valami JB, ha más nem a razr-é egy kicsit átalakítva.. -
surgery
senior tag
válasz
premete #2330 üzenetére
Na azért ez jó hír azt hiszem akkor én sem teszek fel fóliát
! úgy szebb a képernyő
jó is hogy itt vagy linkeltél egy 5 napos készenlétet azt hogy a fenébe csinálod nekem 3-4 nap volt a max bár használtam azért gondolom nem nagyon nyomkodtad? Ennek ellenére szerintem átlag feletti az aku ideje a többi droidos telefonomhoz képest pedig volt jó pár
-
Gaskin
aktív tag
válasz
premete #2262 üzenetére
Én meg csak arra akartam utalni, hogy olyan nagyképű vagy mint a ház.. Tudom, hogy te vagy itt az ügyeletes májer, de visszavehetnél.. Amúgy ha volna annyi energiád, és visszaolvasnál, akkor püll az utolsó problémám(nál), sem én voltam a hülye, hanem a gyári szoftvernek van egy bugja, hogy kifelejtették a hang kikapcsolását a video funkciónál. Nem??
Amennyiben meg ha annyi igényességi fok van a hekkelt romodban is, mint abban a két fantasztikum boot animációban amit feltöltöttél legutóbb, akkor köszi, de inkább maradok a gyári sw-nél. Gagyi giccses gyermeteg melók.. Nem visszavágás, hanem tény.. De nem írtam volna le, ha nem provokálsz direkt.
Amúgy ne aggódj, nem kívánok ide irogatni többet. Nem azért hogy örülj, hanem azért mert ahol olyan embereknek kell hajlongani mint Te, azt inkább kihagyom... Mert gondolom ha téged fényeznélek, hogy mekkora sztár vagy, akkor én is fasza gyerek lennék.
ui: Amúgy volt pár totyik, ahol én voltam annó az "ügyeletes remete", de veled ellentétben nem az volt a célom hogy éljenezzenek, meg köszöngessenek nekem, hanem az, hogy segítsek másokon.. -
surgery
senior tag
-
surgery
senior tag
válasz
premete #2179 üzenetére
Elolvastam és értem is a dolgot és köszönöm a segítséged nem lesz gond az aksival mert megállt most 90% on pedig használtam teljesen. Megnéztem az aku kijelzőt valóban nem azt mutatja mint a gyári. Így most már elszállt az aggodalmam minden téren. Persze kell az aksinak jó pár töltés hogy beálljon majd kb a tizedik töltés után be is áll mint mindegyik eddigi androidos telefonom!!!!
-
norbee75
csendes tag
válasz
premete #2103 üzenetére
2.lépésnél nem nyitott hasu droid volt
3.lépésnél nálam Fastboot képernyő volt, lépkedni ,kijelölni sehova.
7.lépésnél "atrix2 bootstrap telepítése, futtatása, majd (success üzenet után) reboot recovery" én úgy értettem hogy a telepítés utáni futtatás kimerül abból hogy a telepített appok között kikeresem és futtatom a bootstrapot.De megnyítás után a felső bootstrap recovery-t kell futtatni és utána Reboot recovery.
Elsőre zavaró volt.
Eközben már fel is került a rom.Félre ne érts nem kötekedésből írtam hogy nem pontos.Köszönöm a munkádat!
-
norbee75
csendes tag
válasz
premete #2099 üzenetére
Szia!
Nem feleslegesen raktad fel, bár nem teljesen pontos de mindenképp hasznos.
Mentem lépésről - lépésre és most ott tartok hogy :
7, atrix2 bootstrap telepítése, futtatása, majd (success üzenet után) reboot recoveryAmikor rányomok a reboot recovery-re akkor csak simán újraindul a teló , boot menü nélkül
Ilyenkor mi a teendő?
-
feloman
aktív tag
válasz
premete #2030 üzenetére
Nálam 7300 körüli pontot adott a gépezet a romoddal... De a pontoknál nekem lényegesebb, hogy minden flottul, gyorsan működik, s az akkumulátorral is nagyon jól bánik. Ha nem nyomkodom, nem merül... A romért mégegyszer köszönet
Már csak azt a romot várom, amely majd termeli az energiát...
Bezzeg a Defymnek mindegy volt, bármelyik romot próbáltam ki hozzá még régebben, csak úgy zabálta az energiát, a két nap csak álom volt... -
ghiottone
nagyúr
válasz
premete #2018 üzenetére
Értem, biztos neked van igazad, mert csak röpke ideig próbáltam a cm10-et az újabb magicmodot pedig már fel se tettem az ismert hibái miatt. Na meg jelenleg is 3 napja megy a teló a circlerommal 35 perc telefonálással, 12 órányi aktív wifivel és valamivel több mint 2 óra bekapcsolt kijelzővel 34 %-on áll - bőven jó
Más: Nálatok nem szokott előfordulni néha, hogy ha a notification toogle értesítési sávban elhelyezett hang-rezgő-néma kapcsolóján lenémítva, majd egy bizonyos idő után vissza kapcsolva a hangot a médialejátszókban nincs hang? Csak akkor kapcsolja vissza ha az oldalsó hangerő szabályozót használom "visszahangosításra"
-
ghiottone
nagyúr
válasz
premete #2014 üzenetére
Az xda-s CM10-es JB-nél én is 3.x feletti kernel számra emlékszem, talán pont az ICS-vel egyezett. Meg gondolom ICS kernelre nem igazán lenne egyszerű recovery-ből ráflashelni egy GB kernelt, bár láttam az XDA-n visszatérési lehetőséget.
Amúgy csatlakozva az előttem szólóhoz a RAZR JB-t át lehetne portolni?
-
PGod
csendes tag
válasz
premete #1868 üzenetére
szerintem ez ízlés dolga. nekem kényelmesebb oldalt bekapcsolni mint felül. magam sem gondoltam volna amíg ki nem próbáltam (nincs kis kezem de a power button-hoz pont fogást kell váltanom, hogy elérjem)
vannak hasonló méretű telók, (pl s2) amelyeken eleve 'ide' tervezik a bekapcsoló gombot -
gabor231
tag
válasz
premete #1775 üzenetére
nem csináltam vele semmit sem,tök úgy van ahogy volt.az akksija reggel óta 100% mutat.azt nemtom hogy.mivel 10% esik igy nyilván nem 100,de akkor is 90 felett.volt gépen egy 10percet,amikor tölthette,ma olyan 15 perc beszélgetés történt és egy két fénykép ennyi.Szal kiváló a fogyasztás is.
És nem dobálja a vodát sem.2g-n van. -
Kenoby
tag
-
-
tomson67
tag
válasz
premete #1731 üzenetére
Nagyon jól sikerült a rom, nagyon átgondondolt, gyors és akku kímélő. Kitűnő munka.
Ami nálam nem működik, (a ghiottone által leírtakon kívül, de az megoldódott) az a mobilnet. Nem fogom lecserélni ezt a romot, mert így is fényévekkel jobb a többinél és wifin netezek főképpen, de néha jól jönne a 3g is... Esetleg elronthattam valamit? -
ghiottone
nagyúr
válasz
premete #1708 üzenetére
Előszór is köszönet érte.
Már egy napja van fent. Tapasztalataim:
- Eddig szépen működik, érezhetően gyorsabb, mint a korábbi romod és a memória is kb 80-90 MB-al több, néha látok 475 MB-i szabad memóriát is, de még eddig nem eset 285 MB alá sem - a korábbinál "nagyobb megterheléskor" 182 MB volt a maximum amit sikerült kicsikarnom, vagy kifacsarnom.
- Nálam azonban sajna nem működött a system app-ba integrált Antutu, Quickpick, és a VOIP-os program (nem tudom mi volt a neve) - indításkor hibaüzenet fogadott. Root Explorer-el törölve majd felrakva már semmi ilyen hibája nem volt. (a weather 2xer van benne blur weatherként és sima weatherként is)
- a bootoláskor nálam beragadt az alienfigura 3-4 másodpercre (többször is), vagyis már a képernyőhöz viszonyítva kisebb lesz a boot animáció "képbeli nagysága" és egy kb. 3-4 mm szabad keret marad a széleknél amin keresztül látom az órát a háttérbe. - Így ezt kiszedtem belőle. Próbaként egy razr bootanimációt raktam be, annál viszont eddig nem jelentkezett ez a jelenség.
- Este 8 óra alatt hozta a formáját, így kikapcsolt wifivel, 2G szinkronizációval nem repülő azaz normál auto gsm üzemódban 3 %-ot merült. -
premete
veterán
-
bkiky01
senior tag
válasz
premete #1692 üzenetére
Mindent leírás szerint csináltam:
-Root (ez sikerült legnehezebben, régi motohelper miatt)
-CWM recoveryből földobtam a kipucolt romodat, recoveryvel
-Már alapból föl volt telepítve a Morelocale 2 kiválasztottam a Hungariant és kész..
Mit nem csináltam, vagy mit csináltam rosszul? -
-
Toobee
veterán
válasz
premete #1532 üzenetére
Nem nyomozosdit jatszottam. Ha volt bennem annyi ero, akkor erosen illuminalt allapotban ranyomtam a gombra. Legalabb tudtam masnap, hogy miert haragszanak ram.
Sot: fonokom mindig mindent jobban tud. Ezt mar elmondtam tegnap a telefonban, erre mar megkertelek stb. Parszor mar koppant, hala a kinai Atrixnak.
-
syler123
veterán
válasz
premete #1509 üzenetére
Igen, csak rsd verzióból hogyan is nyerem ki az apk-kat? Gondolom sehogy, mert te is backupot csináltál a rendszerről, az pedig azért csak nem annyira tiszta telepítés. Amúgy nem kellene ennyit szenvedni, sok apk-t felül lehet írni a magyar verzióból. Én ha fordítanám ráérős időmben, akkor a 6.7.2_EDEM-18-MEARET_cfc.xml-t fordítanám. Ez a legjobb a vodásoknak. 0 hálózat eldobás.
Amúgy a készenlét nagyon a használattól függ, elmegy egy hetet is, ha nem nyúlsz hozzá, nekem minden nap lemerül, de használom rendesen, a böngészés nagyon eszi az akksit... Pedig én is sokminden fölösleges dolgot kiszedtem. Bár még lenne mit kiszedni, nincs valami leírás mit lehet leszedni? Smart action ami álladóan megy a háttérben, nem tudom az törölhetem-e.
-
Reverting
őstag
válasz
premete #1361 üzenetére
Aha... Mert azt nekem nincs...
Most nezem az alkalmazas kezelonel a osszesnel egy csomo cucc ott van, de a menuben nem talalom...
hmmm... Motoprint, Hangrogzito, Car Dock, Swype... ezeket nekem nem dobja fel az all apps, vagy a moduloknal sem... h tudnam oket kirakni all apps koze? Gaz h csomo dolog nem hasznalhato, pedig benne van)) es akkor nem kene az hangrogzitot sem keresnem, mert ugye ott van
-
Reverting
őstag
válasz
premete #1358 üzenetére
Thx... megnezem ott... azzal meg el boldogulok, viszont ahogy neztem a stock es a boncolt romod is volt fent, de a boncoltban tobb hun forditas van... pl: All app, Modulok, cwm-ban nem lehetne a stock romba a hunt bele flesh-elni? Ugy erte a "bovebb" forditast... a stock romba rakhato?
-
Gabó75
senior tag
válasz
premete #1290 üzenetére
Értem én:-) Tudom, hogy működik, de ICS alatt jött elő a probléma. Korábban GB alatt nem volt ilyen. Természetes, hogy amennyiben fel van csatolva nem az csörög, de amikor le lett választva visszaállt mindig, de ICS alatt én is belefutottam ilyen "unknow ringtones" problémába, mint ahogy a szaktárs.
-
Lovi24
senior tag
válasz
premete #1272 üzenetére
Azért persze nem hiszek el mindent
Döfin WR1.7-et használok,néha annak is vannak bajai
Másfél évig angolul futott,furcsa is lett magyarul. De cserébe jóval használhatóbb a készülék,2 éve van meg . Az igazság az,hogy Atrix2 vagy Razr xt910-en gondolkodom,csak a Razr-nél meg a beépített akksi és a plusz 20papír vet vissza,ja és a Samoled
Egyébként,ha ua a hardver a 2 telónál,ott is vannak ilyen térerőbakik?
-
Reverting
őstag
válasz
premete #1236 üzenetére
Siman felment... koszi
hun romod is ilyen siman felmegy? Vagy ebbe nem lehetne hun pakolni?
Aki kinait vesz es gb-t frissit, utanna batran rakhat igy romot. MB865 lett...
De akkor is kivancsi vagyok a kinai szuz ics re... persze angolul...
Folrakhatom szerinted azt is ugyan ezzel a modszerel... ? -
Reverting
őstag
válasz
premete #1236 üzenetére
Meg senki nem rakott fel ics-t kinaira?
akkor megprobalom... persze direkt linken sehol... meg a szaros usd driver is hibas a moto lapjan...
rohely... mamint error... rsd 6 meg megugysem
mi van ha regebbi verzioval frissitem... 5.6 van fent...
Es akkor melyiket? Az 5.5.1-EDEM-28-37-SEARET_cfc.xml.zip-et
vagy amit most linkeltel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged