Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Megjelent a OnePlus 13T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Integrale
veterán
válasz
laleeee #2494 üzenetére
Miért beszélne félre? Mit látsz ezekből? Mit látsz az ígéretekből? A telefonjaik cukorhoz hasonlóan fogynak?
Azért mert Motorolád van, és megjelenik idén/jövőre pár modell, még nem jelenti azt, hogy annyira piacképesek az ötletek, koncepciók.Minden esetre egy X5-re befizetek, ha QHD lesz, SD660/SD845-tel, 4000mAh-s aksival.
Noccsos, FHD. Kuka. -
nicu71
addikt
nos én is erre a megérzésre jutottam,kifulladóban a Z széria ,és ugy ahogy van ,a Lenovo -Motorola is...igy másfél év után elbúcsúztunk a mai napon érdemei elismerése mellett.
Uj telefonokia 7 plus
-
ghiottone
nagyúr
válasz
FireFox1996 #2489 üzenetére
Szerintem ez is azt támasztja alá, hogy így, ebben a formában a Z széria kezd kifújni. + ugye a Z3 nem csúcslapka, Verizonon és Kínán kívül nem kapja meg senki mert jó nekünk a Z3 Play. Új modok nincsenek....
-
ghiottone
nagyúr
A billentyűzetes - Livermorium Slider Keyboard Moto Mod törlésre került.
- már meg se lepődik az ember...
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #2480 üzenetére
Dobd fel légyszi vmi tárra azt az apk -t!
-
Integrale
veterán
válasz
kiraly.andra #2481 üzenetére
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
Integrale #2477 üzenetére
Ez mikor volt? Most 4999 forint.
-
Integrale
veterán
válasz
TechMagneTic #2476 üzenetére
1400-ert vettem en is extreme digitalbol egy bort.
-
TechMagneTic
tag
Esetleg ha valakit érdekel, sikerült itthon beszereznem Style Shell "Hátlapot". Elég jó áron, 1400+1300 posta. Ha minden rendben Hétfőn érkezik meg. Gyári bőr. Ha valakit érdekel írok, honnan, hogyan.
-
nicu71
addikt
még valami ha valaki nem tudná,óriási szenzáció:elérhető a messages appban a sötét téma
-
nicu71
addikt
válasz
Somatom #2467 üzenetére
szia,ha megnyitod a kamerát akkor van egy uj ikon közvetlen a nagy kör alakú exponálógombtól BALRA.AZ a Google lens .Tárgyak ,virágok állatok meg mindenféle izé felismerésére alkalmas úgymond objektumok felismerésére a kamera segitségével/aztán vagy sikerül neki vagy nem ,mikor hogy.
laleeee nem jött nekem se frissités csak a kamerára,kissé hebehurgyán fogalmaztam
-
Somatom
veterán
Nekem is jött a kamera alkalmazásra frissítés, de én nem látok ilyen Google Lens funkciót (Nugáton vagyok). Bár, igazából azt sem tudom, hogy mit kéne keresnem.
-
laleeee
őstag
válasz
zsoltzsolt #2463 üzenetére
Pedig szerintem nekik is ugyanaz az eu-s készülékük van 🙄
-
laleeee
őstag
válasz
zsoltzsolt #2460 üzenetére
De ez hogy lehet ?
-
Integrale
veterán
No, nekem megjött az augusztusi szekuricsi patch.
-
nicu71
addikt
válasz
TechMagneTic #2451 üzenetére
pl a tescoban a cserepes virágokat elég jol felismerte
-
laleeee
őstag
válasz
TechMagneTic #2449 üzenetére
Én is, de mire jó ez amúgy ? Én megmutattam neki ilyen alap dolgokat mint mondjuk a macskám ,vagy egy cipő vagy bármi, de ez nem ismer fel semmit valójában .
-
Somatom
veterán
válasz
kakukkmarci #2447 üzenetére
Jól hangzik.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2445 üzenetére
Német tulaj nemrég posztolta.
Somatom: nem tudom, de valószínűleg igen.
-
ghiottone
nagyúr
Moto Z Playre jön egy kamera update, ami alapból tartalmazza végre a Google Lens-t.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
hodostamas #2439 üzenetére
Az augusztusi fog érkezni nem sokára.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
zsoltzsolt #2440 üzenetére
A szokásos Motorola frissítési ritmus...
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
hodostamas #2439 üzenetére
Így van, lehet, sőt biztos.
-
hodostamas
addikt
az lehet hogy juni1 óta nem jött ki még biztonsági frissítés se?
-
Somatom
veterán
válasz
kiraly.andra #2437 üzenetére
Teclast T10 -et rendeltem, de sajnos, eltűnt. Illetve, rendelés után kiírta az oldal, hogy EU -s raktárakban nincs készleten, a rendelésem pedig azóta "processing". Úgyhogy, most nem tudom, hogy mikor lesz ebből tabletem. Egyébként a 4GB RAM és a HDMI kimenet voltak a főbb szempontok.
-
ghiottone
nagyúr
Remélem nem csak ez a 3 style shell lesz bemutatva 20:30-kor. Live itt nyomon követhető.
-
laleeee
őstag
válasz
zsoltzsolt #2425 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2428 üzenetére
Én is elég sokat próbaltam ameddig megtaláltam a Force-ra a megfelelően műkődő portolt Google camera appot. Zitta a korábbi X4-esre valót linkelte. Playre ezt próbáld meg.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Z Playen már nem tudom Nekem az is fura volt, hogy a Z3 Playnél nem találtam sehol a lehetőségét a beállításokon belül.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Ezzel is és másik appal is.
Itt jobban kézre esik: [link]
-
laleeee
őstag
válasz
zsoltzsolt #2423 üzenetére
De tényleg. Köszi.
-
Somatom
veterán
válasz
ghiottone #2416 üzenetére
Segítsetek szegény tudatlannak! Rágugliztam erre a Google Lens -re. Jópofa feature, de nem tiszták számomra a függőségei. Nugáton vagyok, és dunsztom sincs arról, hogy mi az a "Google Fotók". Ebből úgy gondolom, hogy én ilyet nem használok. Ilyenkor mi van ezzel a Lens -szel?
-
ghiottone
nagyúr
Google Lens elérhető ezzel a módosított Moto Camera appal. Böngészőböl töltsétek, mert a telón google driveból telepítve a gond volt a csomag... üzenet lesz.
-
laleeee
őstag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2410 üzenetére
Pff, akkor feladom. Nexus 6P custom romra bezzeg simán felmegy
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ghiottone #2409 üzenetére
Laptopra letöltöttem - felraktam a saját gdrive-omra, majd a telefonon a SolidExplorert megnyitva átmásoltam gdrive-ról a telefonra. Telepítés lefut, de a végén azt írja, hogy: (U)(U)(U)Az alkalmazás nincs telepítve(/U)(/U)(/U)
Pedig még közben ki is írja, hogy egy frissítést tölt le egy alkalmazáshoz. -
tkiceg
csendes tag
válasz
Gábor-KJ #2403 üzenetére
Kb a 2013 elötti motorolákon így lehetett. Emlékszem hogy próbálkoztam 1-2 alkalommal anno, de bonyolult volt nagyon, vagy nem is működött. Csak a gyári circle widgethez tartozó launcherrel együtt akart működni, vagy úgy sem..
De az új motokon levő circle widget teljesen használható bármilyen más droid készüléken. Személyesen is raktam már egy sony z5-re is és teljes mértékben működik. Annyi hogy szerintem nem árt ha minimum 5.0 android fut a céleszközön. -
Integrale
veterán
válasz
Gábor-KJ #2405 üzenetére
Tolom. Nalam root es tarsai nem johetnek szoba sosem. Amelyik telefon hasznalhato dobozbol kiveve, az a jo telefon. (Szamomra).
Elso generacios Force widgetet hasznalom X Styleon, Z1 Playen es Z2 Playen is, egy baratom pedig valamelyik G szerian, es ment a 10-es HTC-men is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #2400 üzenetére
+ Integrale: Köszönöm, hogy megnéztétek. Kár, pedig nem 8.1-es a Force, nem tudom akkor mi lehet a gond.
Hátha valaki portolja később. Jó az animáció és az app is infomatívabb, mint a korábbi verziók.
-
Integrale
veterán
válasz
zsoltzsolt #2400 üzenetére
Z2 Playen ugyan ez a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legolcsóbb moduláris Moto is százezer forint fölött startol, a felszereltségéhez képest viszont ez egyáltalán nem tűnik soknak, a konkurencia viszont rendkívül erős. Majdnem annyira, mint az üzemidő.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest