- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz laleeee #2494 üzenetére
Igazából mindegy.Eddigi telefonjaimat is akkor adtam el,amikor meg volt némi értékük.A támogatási ciklus vége elérkezett,uj verzió nem várható,igy számomra már nem izgalmas,viszont jelenleg naprakész /még/igy nem volt rossz ajánlat a vevőnek.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Integrale
veterán
válasz laleeee #2494 üzenetére
Miért beszélne félre? Mit látsz ezekből? Mit látsz az ígéretekből? A telefonjaik cukorhoz hasonlóan fogynak?
Azért mert Motorolád van, és megjelenik idén/jövőre pár modell, még nem jelenti azt, hogy annyira piacképesek az ötletek, koncepciók.Minden esetre egy X5-re befizetek, ha QHD lesz, SD660/SD845-tel, 4000mAh-s aksival.
Noccsos, FHD. Kuka.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
nicu71
addikt
nos én is erre a megérzésre jutottam,kifulladóban a Z széria ,és ugy ahogy van ,a Lenovo -Motorola is...igy másfél év után elbúcsúztunk a mai napon érdemei elismerése mellett.
Uj telefon okia 7 plus"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
ghiottone
nagyúr
válasz FireFox1996 #2489 üzenetére
Szerintem ez is azt támasztja alá, hogy így, ebben a formában a Z széria kezd kifújni. + ugye a Z3 nem csúcslapka, Verizonon és Kínán kívül nem kapja meg senki mert jó nekünk a Z3 Play. Új modok nincsenek....
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
A billentyűzetes - Livermorium Slider Keyboard Moto Mod törlésre került. - már meg se lepődik az ember...
-
Somatom
veterán
válasz kiraly.andra #2480 üzenetére
Dobd fel légyszi vmi tárra azt az apk -t!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Integrale
veterán
-
kiraly.andra
aktív tag
-
Integrale
veterán
válasz TechMagneTic #2476 üzenetére
1400-ert vettem en is extreme digitalbol egy bort.
-
TechMagneTic
tag
Esetleg ha valakit érdekel, sikerült itthon beszereznem Style Shell "Hátlapot". Elég jó áron, 1400+1300 posta. Ha minden rendben Hétfőn érkezik meg. Gyári bőr. Ha valakit érdekel írok, honnan, hogyan.
-
nicu71
addikt
még valami ha valaki nem tudná,óriási szenzáció:elérhető a messages appban a sötét téma
-
nicu71
addikt
válasz Somatom #2467 üzenetére
szia,ha megnyitod a kamerát akkor van egy uj ikon közvetlen a nagy kör alakú exponálógombtól BALRA.AZ a Google lens .Tárgyak ,virágok állatok meg mindenféle izé felismerésére alkalmas úgymond objektumok felismerésére a kamera segitségével/aztán vagy sikerül neki vagy nem ,mikor hogy.
laleeee nem jött nekem se frissités csak a kamerára,kissé hebehurgyán fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nekem is jött a kamera alkalmazásra frissítés, de én nem látok ilyen Google Lens funkciót (Nugáton vagyok). Bár, igazából azt sem tudom, hogy mit kéne keresnem.
-
laleeee
őstag
válasz zsoltzsolt #2463 üzenetére
Pedig szerintem nekik is ugyanaz az eu-s készülékük van 🙄
-
laleeee
őstag
válasz zsoltzsolt #2460 üzenetére
De ez hogy lehet ?
-
Integrale
veterán
No, nekem megjött az augusztusi szekuricsi patch.
-
nicu71
addikt
válasz TechMagneTic #2451 üzenetére
pl a tescoban a cserepes virágokat elég jol felismerte
-
laleeee
őstag
válasz TechMagneTic #2449 üzenetére
Én is, de mire jó ez amúgy ? Én megmutattam neki ilyen alap dolgokat mint mondjuk a macskám ,vagy egy cipő vagy bármi, de ez nem ismer fel semmit valójában .
-
Somatom
veterán
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2445 üzenetére
Német tulaj nemrég posztolta.
Somatom: nem tudom, de valószínűleg igen.
-
ghiottone
nagyúr
Moto Z Playre jön egy kamera update, ami alapból tartalmazza végre a Google Lens-t.
-
ghiottone
nagyúr
válasz hodostamas #2439 üzenetére
Az augusztusi fog érkezni nem sokára.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz zsoltzsolt #2440 üzenetére
A szokásos Motorola frissítési ritmus...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
zsoltzsolt
addikt
válasz hodostamas #2439 üzenetére
Így van, lehet, sőt biztos.
-
hodostamas
addikt
az lehet hogy juni1 óta nem jött ki még biztonsági frissítés se?
-
Somatom
veterán
válasz kiraly.andra #2437 üzenetére
Teclast T10 -et rendeltem, de sajnos, eltűnt. Illetve, rendelés után kiírta az oldal, hogy EU -s raktárakban nincs készleten, a rendelésem pedig azóta "processing". Úgyhogy, most nem tudom, hogy mikor lesz ebből tabletem. Egyébként a 4GB RAM és a HDMI kimenet voltak a főbb szempontok.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
Remélem nem csak ez a 3 style shell lesz bemutatva 20:30-kor. Live itt nyomon követhető.
-
laleeee
őstag
válasz zsoltzsolt #2425 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2428 üzenetére
Én is elég sokat próbaltam ameddig megtaláltam a Force-ra a megfelelően műkődő portolt Google camera appot. Zitta a korábbi X4-esre valót linkelte. Playre ezt próbáld meg.
-
ghiottone
nagyúr
Z Playen már nem tudom Nekem az is fura volt, hogy a Z3 Playnél nem találtam sehol a lehetőségét a beállításokon belül.
-
Gábor-KJ
őstag
Ezzel is és másik appal is.
Itt jobban kézre esik: [link]
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
laleeee
őstag
válasz zsoltzsolt #2423 üzenetére
De tényleg. Köszi.
-
Somatom
veterán
válasz ghiottone #2416 üzenetére
Segítsetek szegény tudatlannak! Rágugliztam erre a Google Lens -re. Jópofa feature, de nem tiszták számomra a függőségei. Nugáton vagyok, és dunsztom sincs arról, hogy mi az a "Google Fotók". Ebből úgy gondolom, hogy én ilyet nem használok. Ilyenkor mi van ezzel a Lens -szel?
-
ghiottone
nagyúr
Google Lens elérhető ezzel a módosított Moto Camera appal. Böngészőböl töltsétek, mert a telón google driveból telepítve a gond volt a csomag... üzenet lesz.
-
laleeee
őstag
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2410 üzenetére
Pff, akkor feladom. Nexus 6P custom romra bezzeg simán felmegy
-
zsoltzsolt
addikt
válasz ghiottone #2409 üzenetére
Laptopra letöltöttem - felraktam a saját gdrive-omra, majd a telefonon a SolidExplorert megnyitva átmásoltam gdrive-ról a telefonra. Telepítés lefut, de a végén azt írja, hogy: (U)(U)(U)Az alkalmazás nincs telepítve(/U)(/U)(/U)
Pedig még közben ki is írja, hogy egy frissítést tölt le egy alkalmazáshoz.[ Szerkesztve ]
-
tkiceg
csendes tag
válasz Gábor-KJ #2403 üzenetére
Kb a 2013 elötti motorolákon így lehetett. Emlékszem hogy próbálkoztam 1-2 alkalommal anno, de bonyolult volt nagyon, vagy nem is működött. Csak a gyári circle widgethez tartozó launcherrel együtt akart működni, vagy úgy sem..
De az új motokon levő circle widget teljesen használható bármilyen más droid készüléken. Személyesen is raktam már egy sony z5-re is és teljes mértékben működik. Annyi hogy szerintem nem árt ha minimum 5.0 android fut a céleszközön. -
Integrale
veterán
válasz Gábor-KJ #2405 üzenetére
Tolom. Nalam root es tarsai nem johetnek szoba sosem. Amelyik telefon hasznalhato dobozbol kiveve, az a jo telefon. (Szamomra).
Elso generacios Force widgetet hasznalom X Styleon, Z1 Playen es Z2 Playen is, egy baratom pedig valamelyik G szerian, es ment a 10-es HTC-men is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Gábor-KJ #2405 üzenetére
Akkor rossz verziókat próbaltál. Nálam még más márkàjú telefonokon is mennek a circle widget, illetve a g5 time and weather widget appok minden gond nélkül + root se kell. ez is megy Force-on, de Playen sajna nem
-
Gábor-KJ
őstag
válasz Integrale #2404 üzenetére
Rendben - akkor toljad csak!
Root és egyéb attrakciókkal ment csak - azt meg én kihagytam...
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
válasz ghiottone #2402 üzenetére
Soha az életbe nem működött még moto widget keresztbe másik készüléken mint amin kiadták.
Vagy elkezdte zabálni a processzort vagy képtelen volt frissülni vagy lefagyot de jóesetben fel sem volt telepíthető.
Felejtsd el!
-
ghiottone
nagyúr
válasz zsoltzsolt #2400 üzenetére
+ Integrale: Köszönöm, hogy megnéztétek. Kár, pedig nem 8.1-es a Force, nem tudom akkor mi lehet a gond. Hátha valaki portolja később. Jó az animáció és az app is infomatívabb, mint a korábbi verziók.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán