- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #2840 üzenetére
- Z3 Play 200-250 euró a németeknél - esetleg? ebay vagy amazonról - az oldalsó ujjlenyomat olvasót szokni kell.
- Z4 Play június elején lesz bemutatva így június vége/július elejére várható, de 350-400 EUR
- Most jön majd a 2019-es Motorola One széria is - itt 4 db készülékre kell számítani (One, One Power, One Vision, One Action), de nem tudni ezekből mit kapunk majd EU-ba és hátlapi ujjlenyomatosak. Ár 300 EUR alatt indul Exynos processzorral.
- Mi 8 volt nálam - jó készülék, de a rendszer (MIUI) nagyon nem jó - fura a memória kezelése. Például az épp futó zene appnál gondol egyet és magától bezárja. Mókolni kell a rendszerrel, bétára át kell térni vagy EU dev rom kell. + a kijelzője amoled ugyan, de össze se lehet hasonlítani minőségben a Samsung féle Super amoled és Oled panelekkel amelyeket a Motorolákba szerelnek, vagy az S9-be.
- OP6T lehet tényleg erős lenne.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
FireFox1996
őstag
válasz nyalifali #2681 üzenetére
Lehet, hogy telefon a lúdas?! Mert tegnap este egyszer nyomtam egy "Reset default networks" a wifi menüjében, és utána azonnal látta az 5GHz-t. És utána elkezdtem állítgatni/kísérletezni a routeren, és elment az 5Ghz Onnantól kezdve sehogy nem lehet visszahozni
(A Sony telefon persze látja rendesen az 5Ghz-t, és sebesség is rendben van)<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
zsoltzsolt
addikt
válasz nyalifali #2594 üzenetére
Én szeretem. Mindig nálam van.
Hogy milyen a kép, az attól függ ki készíti. Eg y milliós géppel is lehet szart készíteni.
A 10x zoom nagyon jó. Hobbi fényképezésre nagyon jó. Nyaraláskor baromi hasznos volt, pl. épületek tornyait iszonyatosan jól "zoommolja" vagy egy madarat a fa tetején. -
TechMagneTic
tag
válasz nyalifali #2043 üzenetére
Szia. Nézd, mihez képest? Én szoktam használni.
Előnyei: Jobban, hangosabban, és "öblösebben" szól mint a beépített hangszóró. Az olcsóbb Bluetooth hangszórókkal bőven felveszi a versenyt, jobb náluk. Hangerő elég sok, nem is szoktam 60-70% felett hallgatni. Sok mély hangot nem tud kipréselni magából, de nem rossz. Akkuja elég jó. Normál hangerővel hallgatva nálam 8 óra felett van.
Hátrányai: Egy Bluetooth hangszóróhoz képest (Nekem egy JBL Flip 3 van még itthon, mérföldekkel jobban szól) korlátozva van erre a szériára. Míg egy másik külső hangszórót bármihez lehet csatlakoztatni (Akár Jack akár bluetooth-on). -
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1867 üzenetére
+ hodostamas: Én kérek elnézést. Nem kell root, de a Google Camera 5.x.x számú verziók csak Oreo-val mennek. Szóval erre még várni kell egy kicsit. Elvileg ez a 4.4-es alap Google kamera appnak még mennie kellene nálatok is, csak eredménybe nem hoz olyan eltérést, mint a sima, mókolt, későbbi 5.x.x.-es appok, mivel a hdr feldolgozás még nem olyan benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1697 üzenetére
Megerősítés a Z vonalra van, a leépítés pedig egy korábban elindult folyamat része.-itt bővebben.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1627 üzenetére
Ismerve a Motorolát - nem hiszem. Viszonylag új eszközöknél hozhat a rendszerfrissítés új funkciót is, de 1 évvel korábbi modelleknél eddig sose láttam eddig, hogy implementálták volna a legújabb saját Moto alkalmazásuk összes elérhető frissítését.
-
Somatom
veterán
válasz nyalifali #1571 üzenetére
Sztem az nem jelent semmit, hogy egy ilyen mérésnél milyen eredmény jön ki. A lényeg az, hogy az átvitelnél milyen gyors. Hiába mérsz 300 -as netet, ha az adatírás csak vánszorog, mert a kütyü nem bírja procíval, vagy alacsony a tároló csatolójának a buszsebessége, stb. A 300Mb/s, az cirka 40MB/s. Én még nem láttam olyan telót, ami Wifin ilyen sebességgel írt volna adatot. A realitás ennek kb. az ötöde, vagyis kb. 60Mb/s.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz nyalifali #1544 üzenetére
Sztem várj még vele! Majd írok róla, ha megkapom, mert úgy néz ki, hogy ennyiért még mókolnom is kell majd. Ugyanis, agyatlanék nem egy szabványos HR adapterre tették a felfogatást, hanem csináltak egy egyedi golyóméretet, meg egy szellőzőrácsra rakható rögzítőt. Persze, nekem szélvédős tartó kéne, úgyhogy 85 -ért még barkácsolhatok rajta.
Ghiottone:
Köszi! Meglássuk.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz nyalifali #1538 üzenetére
Igen, az is jópofa, bár, nem hiszem, hogy többet tudna vele a teló, mint egy kompakt gép. Viszont, sztem kb. annyiba fog kerülni, és ugyanúgy egy plusz kütyü.
"Messziről" elég viccesen néz ki az a billentyűzet Mod. Az Indiegogo -s sztem jobban sikerült. A tabletes viszont érdekel. Kár, hogy nálunk úgysem lehet majd kapni.
Az autós tartóért is megküzdöttem. Meg, topikgazdánk is.
Ne tudd meg, hogy a gyári árhoz képest mennyibe lesz, mire megkapom![ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1438 üzenetére
Ilyet már évek óta nem csináltam De mindig újrahúztam a teljes gyári rendszert és majd utána pakoltam rá custom recovery-t. A lenti linkből megpróbálhatod visszarakni a gyári recovery-t is, de root miatt nem nyúltál bele másba is?
Azt a stockot viszont nehogy felrakd, mert nekem ez Marshmallownak tűnik - M-el kezdődik ahogy látom. 7.1.1-es rom kellene.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1421 üzenetére
Ha rootolni akarod, akkor előtte nyitni kell a bootloadert, ahogy az összefoglalóban is le van írva. Ehhez kell engedélyezni a fejlesztői beállításokat, azon belül az usb-hibakeresést és az oem feloldást, majd kód kibányászás, figyelmeztetés elolvasása, jogokról lemondás, elküldés, email visszajön, a megkapott kóddal nyitod a bootloadert, majd utána custom recovery felflashelése és jöhet a supersu.
-
Somatom
veterán
válasz nyalifali #1356 üzenetére
Ez nem evolúciós különbség.
1.: Az US Band hibát már kifejtettem korábban. Ehhez kapcsolódik a nevetséges szervízháttér.
2.: A Modok beszerezhetetlenségének problémája is ki lett vesézve korábban.
3.: Az is kiderült, hogy a közelségérzékelős probléma sem csak nálam jelentkezik.
4.: Azt elfogadnám, hogy takarékossági célból kihagyják az értesítési ledet. De, a hardver ott van, csak nem lehet értesítésekhez használni. Szimpla szoftveres hiányosság.
5.: Sokan nem szeretik a virtuális navbar -t. Erre a Lenovonak van megoldása. Ugyan, milyen akadálya lehet annak, hogy megkapjuk a One Nav Button funkciót?
6.: Tegnap olyan helyen álltam meg, ahol a teló 2G, 4G között váltogatott. A 4G ugyebár lefelé nem kompatibilis, tehát a váltáshoz dobnia kell a hálózatot. Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy milyen így fórumozni. Megoldás: only 4G mód. Ilyen opció viszont nincs. Mármint OS szinten, mert a Qualcomm beállításokba belépve símán tudtam aktiválni. Vagyis, szintén szoftveres hiányosság, hiszen a hardver tudja.
De, lett EQ a Google Music -ban! Gratulálok e hatalmas fejlesztéshez!Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ghiottone
nagyúr
válasz nyalifali #1269 üzenetére
fórumtárs készülékét szeretném újraflashelni, de sajna az európai firmwareből csak 6.0-s van, a többi mind más verziós. Rá lehet tenni, de azt nem akarom kipróbálni.
Szeptemberit még én sem az X4-re, de a Z2 Playre és G4 Plusra már igen. Itt lesz az nemsokára.
-
Somatom
veterán
válasz nyalifali #1123 üzenetére
Király vagy!
Sehol nincs a Gravitybox lehetőségeihez képest, de jobb, mint a semmi. Jobban örülnék annak, ha csak a % érték jelenne meg, de nagyobb számokkal, mert ezeket a bolhakakikat nem az én szemememhez méretezték.
Viszont, a gyorskapcsolókat átrendeztem, és már ezért is hasznos volt aktiválni a hangolót.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G