- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
válasz Integrale #2885 üzenetére
Szia!
13500 HUF volt, + még vettem amazon-on egy kijelzőt, az még 10k. Van még egy törött kijelzős z play-em, ha nem kell somatom-nak eladó, én már nem akarom javítani.
A javított z play-t megtartom, van még egy defy és egy x play is, de most váltottam s10-re.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
Ha valakinél van a fiókban egy hibás z play, aminek működik a kijelzője írjon rám, megvenném. Nem csak nekem, de Somatom-nak is segítene ezzel.
-
Balázzs
senior tag
válasz FireFox1996 #2660 üzenetére
Nekem az akku kiegészítő nagyon sokszor hasznos volt mert a dual sim, gps, bt, 4g ment egyfolytában nyaralás alatt és jó volt, hogy nem kellett kábellel szórakozni a kocsiban. Vagy amikor utazás során késett a gép, és 29 óra alatt tettük meg az 5,5 órás utat, na akkor unalomüzésnek is nagyon hasznos volt.
-
Balázzs
senior tag
Ikon mereteket hogy lehet allitani frissites utan?
-
Balázzs
senior tag
válasz FireFox1996 #2027 üzenetére
Ezt hogy es hol hoztad elo?
-
Balázzs
senior tag
Nem írja, hogy bármelyik progi beragadt volna, már 2X néztem meg teljes töltéstől teljes merítésig, 5-6 óra képernyőidő jön ki max.
-
Balázzs
senior tag
válasz FireFox1996 #2015 üzenetére
Akkor jobban kene birnia, halodik az akku?
-
Balázzs
senior tag
válasz FireFox1996 #2012 üzenetére
-
Balázzs
senior tag
válasz FireFox1996 #2008 üzenetére
7, 9, 12 ora 😱😱😱 nagyon durva
Nalam 5-6 ora a max, volt olyan is hogy kellett
Mar masnap az akku mod (Navi, net) -
Balázzs
senior tag
February biztonsagi patch toltheto.
-
Balázzs
senior tag
válasz ghiottone #1583 üzenetére
Az nem semmi, akkor tényleg jól bírja! Defy is milyen király készülék volt anno.
Somatom: nem vagyok samu fan, de amikor feleségem S8-a megjött, elképedtem mennyire jó és jól használható, fogható készülék. Note már nagy lett volna neki és egyébként sem volt elérhető még akkor. Egy apró hibát látok benne, hogy nem tudja a dual sim + sd dolgot, amit a moto-k egy része simán megold olcsóbban.
-
Balázzs
senior tag
válasz ghiottone #1384 üzenetére
Köszi , a reklámuk alapján egyáltalán nem voltak szimpik.
Miután kiderült, hogy nem tudok venni ilyen hátlapot, vettem egy incipio-s akkusat, jól bevált, igaz közben a telómat törtem össze, most írt a szervíz, hogy húzós lesz a javítás:
The costs of the repair of the other moto z play are expected to be at 198.96 € plus shipping costs
-
Balázzs
senior tag
válasz Somatom #1381 üzenetére
Teljesen igazad van, ám a valóság sajna más. Nyáron szerettem volna megvenni a moto saját vezeték nélküli töltős hátlapját, de olyan gyorsan elfogyott, hogy az elején lemaradtam, később meg nem fogadta el a kinti - igaz kicsit speckó - szállítási címem, rákérdeztem náluk és tényleg nem szállítanak, pedig az összes többi cég /samu, apple, dell stb/ alapból csinálja. Ilyen ez a moto - sajna.
-
Balázzs
senior tag
Z play javitasra tudtok valakit?
Tort a kijelzo, pofara ejtettem es a tmx told ezt a valaszt kaptam:
TMX Ügyfélszolgálat - Andrea (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)
Oct 9, 10:02 CESTTisztelt Balázs!
A készüléket -gyártói támogatás hiányában - nem tudjuk fizetős javításra fogadni.
Megértését köszönjük
Üdvözlettel,
TMX Mobile Solution Szerviz Kft. -
Balázzs
senior tag
válasz gzbotii #1137 üzenetére
Természetesen megírtam nekik, hogy először mérjék fel mi a baj, utána keressenek, mert ha ugyan az a probléma másik készüléket kérek - itt hivatkoztam az itthoni jogszabályokra, de nem konkrétan - és mivel nem nagyon voltam elérhető sajnos, így megcsinálták és postázták.
-
Balázzs
senior tag
válasz GeryFlash #1133 üzenetére
Szia!
Hasonló cipőben jártam a nyáron, igaz x play-el. Expansys-os forrás - ugyanaz a fórumtárs szerintem - és az elmúlt másfél évben kétszer volt akku és usb csati csere gariba, mert nem töltött a teló. Tavasszal, nyár elején újra kezdte, rákérdeztem, azt írta akitől vettem, hogy nincs gari. Írtam moto support-nak, Ők is hasonló választ adtak, erre begurultam, fenyegetőztem, szerintem jogosan, mivel fél év sem telt el a második javítás óta és a hiba ugyan az volt. Pár levélváltás után a moto support-al kérték, hogy küldjem el Németországba (ez volt a legközelebbi lehetőség) és ott ingyen megjavították, majd visszapostázták.
Harmadszorra alaplapcsere is volt, de megnézem majd pontosan ha érdekel.
üdv
Balázs
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
válasz realzidane #969 üzenetére
Szia!
Nekem most ért haza a moto x play-em Németországból, az alábbi cég csinálta:
Hotline 0180 5 94 00 94*
Fax +49 461 95 775 39
Mail info@datrepair.de
Web www.datrepair.dedatrepair
Ingram Micro Services GmbH
Am Sophienhof 8-10
24941 FlensburgKorrekt, normális hozzáállás és minőség.
-
Balázzs
senior tag
Qi töltőpadot és hátlapot használ valaki ehhez a telefonhoz? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Chat sem kell, csak rámész a visszaküldésre (return), majd kapsz egy olyat, hogy view return label and instructions, itt le van írva, hogy mit kell csinálni, itt van még olyan, hogy print label and instructions, kinyomtatod a visszaküldendő doboz címzését és fel kell tüntenti, hogy lithium ion akkut tartalmaz, ennyi. Amit megkapják, már utalják is vissza a pénzt, nem szórakoznak.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
Ha kell valakinek US amazonról valami, keressen privátban
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy moto z play-t, tudna valaki segíteni szoftveres "mókolás"-ban?
köszi
Balázs